1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
10.7.19 05:14

@campús dekujii, ja jsem strasne vdecna ze to vyslo napoprve, meli jsme jediny pokus z nedovysetreneho embrya ale verili jsme :srdce: :srdce: preju pohodovy porod, pak dej vedet az budete mit bobka na svete :hug:
@missy-m
Jojo leti to jak blaazen :srdce:
Nepremysleli jste ze zmenite car? Ja si taky rikala ue kdyby bylo druhe zas pres ivf tak uz to budu brat lip protoze jedno mit budem ( ted na vanoce kdyz vse pujde jak ma a ja verim ze pujde),ale stejne si myslim jak si clovek mysli na mimco tak je jedno jestli uz doma broucka ma nebo ne…presne kolem mne vsechny taky tehotne a ty kecy co my furt nic za ty jsem vrazdila :D drzim moc palce! Ke kteremu dr chodite v repro?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.7.19 21:12

@missy-m ahoj. Zkus změnit čas. mne to pomohlo psychicky :srdce: za týden máme screening :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.7.19 15:30

Car

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.7.19 21:06

@campús
Jejda, to to uteklo…Už velké finále, jo :lol:?? Tak držímpalečky, ať je vše o. k. a bez sebemenších komplikací jak pro Vás tak pro malého :mavam: :srdce: :andel: :kytka:!!! A už se těším na fotku klučíka :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
15.7.19 14:04

@Adelastra Jako hlavní máme Dr. Tokarevu. Je úžasná, strašně mi sedla. O změně caru jsem přemýšlela, když se blížil poslední pokus 1IVF a já už nevěřila, že to klapne. Teď nevím. Úplně se mi nechce zase všechno absolvovat znovu, přeci jen čas běží a roky mi utíkají mezi prsty. No uvidím, co mi řeknou na té konzultaci. Navíc jsem ode dneška nafasovala ATB, mám už od zimy pořád problémy se streptokokem v krku. Tak stejně budeme muset stimulaci odložit.
@kratjana Já pořád s tou změnou car nevím. Občas jsem měla nutkání, ale nechce se mi moc zase začínat někde od začátku, všechny testy, nové prostředí, noví doktoři. Uvidím ve středu, s čím Tokareva přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.7.19 16:10

@missy-m jee s tokarevou jsem byla strašně spokojená;) budu drzet palce at se zadaří!:) A kdyz ne tady, tak někde jinde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
16.7.19 12:22

Holky od posledního nezdařeného KET (už pátý) jsem byla na hystereskopii a laparoskopii a dávám si chvilku klid a čekám na vyšetření u Malíčkové. Roky nemám cyklus a v rámci umělého vyvolám ms nasazením a vysazením Utrogestanu a teď jsem 16DC začala krvácet a tak jsem šla k doktorce a ta mi oznámila, tmě tak během dne až dvou proběhne ovulace :D Bobužel mám nízkou sliznici, takže mi to stejně je prd platné no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.7.19 14:43

@Ewangelle Ty jo, tak ale dobrý, že ovulace bude :palec: A moc je sliznice nízká? Že by třeba se stal zázrak a už byste to ivf nepotřebovali. A když ne tento cyklus, tak ten příští by mohla být ovulace i sliznice. Moc bych ti to přála :srdce: To by byl zázrak nad zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.7.19 14:45

@Adelastra Děkuji :hug: No jsem na tu zítřejší konzultaci zvědavá a zároveň se mi tam strašně nechce. Uvidíme, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
16.7.19 15:12

Mluvila jsem s Tokarevou a ta mi dala malou jistričku naděje- okamžitě nasadit Estrofen a Fraxiparin, vlítnout na to, od soboty Utrogestan a v 2.8. zkusit test a třeba se tam něco objeví :dance:
Byl by to fakt zázrak když teď řešíme náhradní mateřství, když byl závěr že se to u mě prostě neuchytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.7.19 15:25

@Ewangelle jee neztracet hlavu hlavne!:) Treba se stane zazrak :) budu na vas obe myslet holky…at to hlavne dopadne co nejlip to jde @missy-m :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
16.7.19 20:49

Tokareva mi Douala naději- okamžitě nasadit třikrát denně Estrofen, pravidelný sex, od soboty Utrogestan a děj se vůle… drž tě mi prosím palce :andel: chci věřit v zázraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.7.19 20:55

@Ewangelle Tak strašně moc držím :hug: To by byla naprostá bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
17.7.19 12:02

No, tak jsme doma z Repromedy. Předně ty ATB, co beru, ničemu nevadí. Jen potom na transfer je lepší, když už bude stěr v pořádku. Dostala jsem nový rozpis stimulace a místo gonalu nějaký nový lék. Že má v sobě nějaký hormon navíc, co zase o něco líp nakopne vajíčka. A doporučili nám k pisci ještě i macs. Že mohla být chyba ve spermiích. A docela nás lámala na ten Era test, jenže kde vzít peníze a nekrást. Z rodičáku a jedné výplaty se těžko šetří :( Navíc nám říkala konečnou sumu za ten test 31 tis. To je prakticky téměř půlka celého minulého cyklu. A na to fakt nemáme :zed: Takže teď nasazený utrogestan, aby došla ms a pak hurá na věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.7.19 12:18

@missy-m ahoj, byl mi ke stimulaci místo gonalu taky doporučen nějaký nový lék Pergoveris (kromě FSH obsahuje i LH, prý jsou pak vajíčka kvalitnější), ale nenašla jsem žádné recenze, asi to je úplná novinka… nevíš jak vychází finančně oproti gonalu a jaké s tím má tvoje mudr zkušenosti? Mám z toho trochu strach… Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.