1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
31.7.19 19:28

@kratjana ahojky jak se ti daří? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.8.19 21:43

@missy-m Pravé hvězdy v září září :hug:
Já jsem byla 25.7. u Malíčkové a čekám na výsledky, podle toho jak dopadnou bych někdy v září/říjnu asi chtěla zkusit šestý KET. Sice jsme zařazeni i do programu náhradního mateřství, ale než (a jestli) nám najdou maminku, nějakou dobu to potrvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.8.19 14:31

@Adelastra ahoj pořád dost spinim. Je to na nic no.ale prý to malýho neohrozuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.8.19 18:18

@kratjana jeej to bude dobré uvidis, jsi v nemocnici nebo doma?:) Myslim na tebe at jsi ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.8.19 18:08

@Ewangelle Září bude určitě šťastný měsíc…u všech…už musí :srdce: Jsem zvědavá, jaké výsledky vám Malíčková sdělí. Přece někde musí něco být, že transfery ještě nevyšly. Každopádně budu strašně moc držet pěsti, aby se už to štěstí konečně zastavilo i u vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
6.8.19 18:09

@kratjana jak se ti dari? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
8.8.19 20:30

@Adelastra
Zdravím! Tak jak se daří? Těhotenství si už doufám v pohodě užíváte :D :srdce:…Ať je vše o. k., hezké letní dny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.8.19 08:35

@aidule ahojkyy, ale joo uz je to lepsi, zvracení uz jen obcas u cisteni zubu :lol: ted me zacaly trapit hodne bolesti zad v krizi a trisel ale jinak si to užívám :srdce: uz citim pohyby a termin mame 22.12.,hrozne to letiii :dance: a pravdepodobne cekame holcicku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.8.19 09:08

@Adelastra
Jj, to už je prostě princezna větší a dává to pocítit :lol:… Tak dost odpočívejte a užívejte krásné dny… :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.8.19 12:23

@aidule moc dekujii, jsem rada ze ji uz citim, jsem zas o neco klidnejsi :D :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.8.19 12:35

@Adelastra
Rozumím, tahle zpětná vazba je jednou z nejkrásnějších :srdce: :srdce: :srdce:!!! Tak si ji vychutnávejte :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.8.19 20:24

@Adelastra ahoj.dekuji za optání. Co jsem doma z nemocnice, tj 2 týdny, tak pořád spaním, ale vyloženě nekrvacim. Takže dobrý. Měla jsem zvýšené jaterní hodnoty a ty už mi taky klesaji. Jsem 17.tt,letí to jako blázen. zachvili bude druhý Screening.
Pořád mě bolí hlava. tento týden už asi po4. Strašný. to jsem.mela i u adi.
Jo a čištění zubů mi taky dává zabrat :mrgreen: :poblion: A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.8.19 09:09

@kratjana tak super ze je to aspon lepsii :hug: ja az na to čištění zubu a bolest zad super, uz cítím pohyby a co ty?:) Ja mam druhy screening 19.8. :srdce: nemuzu se dockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.8.19 14:32

Holky já vám tak závidím :-). Musí to být krásný pocit. Ty pohyby prcka a všechno kolem.
Mě zítra mají zavolat kolik nám zůstalo embryí z původních 13 ti oplodněných.
Jaké máte zkušenosti s tím kolik embryí nakonec vznikne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.8.19 14:50

@Nikki1992 my meli 14 odebranych, k oplodneni vhodnych jen 8, z toho vzniklo 6 embryi a do 5 dne vydrzela 2,sly na pgs, jedno bylo „spatne“ a druhe se jim nepovedlo vysetrit, my ho i tak chteli zavest a chytla se prdelka a termin mame na vanoce :D :srdce: drzim palce, nedejte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.