1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
29.9.19 20:02

@frbul já mám 250 jednotek gonalu. Jako taky mi to přijde dost a ještě k tomu jsem měla z nižší dávky 24 vajíček…AMH mám 4,7.

Též se bojím hyperstimulaku. Nevím zda předepisují v repromede dostinex, ale v reprofitu mi ho právě dali aby se tomu předešlo. Budu se na něj příští týden ptát.

@Racochejlek87 ahoj, já vždy když čtu, že někdo takhle předčasně krvácí tak je z toho téměř vždy super prosperující tehu. Tak snad to bude i tvůj případ :palec:. Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.19 20:16

@Adelastra no ja si delala test a mam tam slaboulinkou carku pritel at nejancim at nejsem zklamana!!ze to nemam resit chlapy no…:-) uvidim zda to vyjde nebo ne…dekuju moc za podporu:-) uvidim jen me trosku poboliva hlava…ses moc hodna vazim si moc podpory!!!:-)taky jsem si pichla ovittrelle 18.9.ve21h coz prej 10dni muze tehotensky test ovlivnit no ale tohle je 13dni od pichnuti ovitrellu tak uvidim…a urcite dej vedet:-)meli jste stesti ze se mimco chytlo a ze jsi tehotna a preju ti at je zdrave a at ti dela samou radost:-) budes to mit peknej vanocni darek:-) :hug: me je 32let a priteli 37let…uz tak mladi nejsme…a jak se citis v poradku? Probiha u tebe vsechno v pohode? uz se urcite oba moc tesite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
29.9.19 20:17

@Kveetko Dostinex dávají. Měla jsem ho loni i letos. A pokaždé se mi hyperstimulák vyhnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
29.9.19 20:19

@Racochejlek87 Teda, budu moc držet pěsti, ať čárka sílí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.19 20:35

@Kveetko moc dekuju za podporu :-) uvidime jak to dopadne:-)ja si taky v breznu pichala gonal 250 jednotek nikdo me na hyperstimulacni syndrom neupozornil bolelo me bricho vystrelovslo to az dozadu do ledvin tak jsem jela na pohotovost nechali si mr v brne v bohunicich na pozorovsni merili.mi obvod bricha a zapisovala si carky kolik vypiju a vycuram… nastesti jsem to mela vyrovnany…davali me jen kapacky na odvodneni jinak jsem mela vejecniky 8cm velky mela jsem nastesti lehkej hyperstimulacni syndrom hned 2den vecer to zacalo nic na to neni zadny prasky na bolest jen pit a sledovat kolik vypijes a vycuras at se nedrzi voda v brichu…dr matena me neupozornil ze nejakej muze byt nejakej hyperst. syndrom po odberu vse jsem vycetla az vecer 2den na netu jak me to zacalo bolet a i sestricce jsem volala do repromedy ta me rekla ze mam hodne pit a pokud bolesti neprestanou mam jet do nemocnice tak jak jsem psala jela jsem 2den v nemocnici jsem zvracela 2dny takze dieta…byla jsem tam 5dni v bohunicich na pozorovani a pak vse ok:-)1mesic me dosli mesicky normalne 2mesic az 34den a to uz jsem volala do repromedy na vyvolavacku ale nastesti mens. dosla a pak jsem sla na 1ebrio transfer co nedopadl a ted mam 2et…za sebou tak uvidim:-) drzim palce nekdo ma a nekdo nemusi mit komplikace po odberu vajicek neboj se! Ja mela 18vajicek 15oplozenych 6se vyvynulo do5dne.. takze se neboj urcite budes mit peknou armadu:-)drzim peste!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.19 20:37

@missy-m dik za podporu😉uvidim nechcu pak byt zklamana!!!uvidime:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.19 20:41

@missy-m aha me nic nedali jen ten gonal ja ani nevedela ze muze hyperstimul. nastat dobre vedet kdyz to pomaha:-) aby nas to ochranilo pred hyperstim. syndromem ;) dobra rada:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
29.9.19 21:18

@Racochejlek87 No mně ho právě dali loni (i po odběru mi hned dali kapačku na bolest, což poprvé jsem neměla). A jak mi říkali, kolik se jich odebralo, tak mi právě doktor říkal, že mi raději dá Dostinex, aby se ten hyperstimulák tak nerozjel, že mám hodně pít, hodně bílkovin a za dva dny na kontrolní utz. A letos úplně stejně, kapačka, Dostinex, po víkendu (odběr byl v pátek) hned utz. Loni jsem měla 19 vajíček, letos 18. Ale pokaždé jen z jednoho vaječníku, ten druhý se jim nedařil napíchnout, tak mi tam zůstaly nastimulované folikuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.9.19 21:41

@Racochejlek87 ta vypada uplne jako ta moje a manzel.mel stejnou reakci:D at se moc neraduju zatim..:D nj chlapi jak rikas..zkus za dva dny budu držet palce at sílí :hug: rada te podpořím, vim ze ja to na tvem miste strasne moc potrebovala :srdce:
Jinak jsem 29tt a citim se docela fajn, jen se mi hur dycha a v noci nemuzu spat (boli me kycle a v krizi asi jak se roztahuje panev) a malicka byla vzdy podle utz zdravunka tak se modlim ze to tak bude i nadale, vykladam si s ni a kdyz uz toho tolik prezila tak uz zvladne vsechno, verim ji :srdce: :hug:
Ja strasne na zacatku nadavala ze mi nic neni ze furt krvacim a ze me boli břicho jak na ms a ze to bude urcite špatný, ale ro se asi mala vrtala a pak v 6 tt zacly nevolnosti az snad do 20tt a od rana do vecera :D tak jsem si to uzila kdyz mi chybely furt ty příznaky :lol: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.19 22:09

@missy-m je to dobra rada:-) ze neco takoveho existuje aby se to nerozjelo…😉 😊jsem si to zapsala ten Dostinax…😊kdyby nahodou bych ho pak potrebovala v budoucnu taky si zas pichala na odber vajicek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.19 22:17

:hug: @Adelastra dekuju urcite dam vedet😊 :wink: urcite malicka bude v poradku!!!holky jsou bojovnice :srdce: dekuju za podpru je moc fajn ze tady si zensky radi a dozvi se mnohem vic nez od doktoru :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
30.9.19 12:54
@Adelastra píše:
@Racochejlek87 neztracej zadnou nadeji!:) Ja si udelala test 4 dny po ketu protoze jsem začala krvacet normalni krev jen tam nebyly kusy sliznice jak u ms a bricho me bolelo jako na ms tak do 6-7tt od ketu, ten test vypadal takhle:) a pak uz jen silil a asi do 8-10tt jsem obcas zakrvacela tak obden ob dva někdy i kazdy den cerstvou krev nikdo nevěděl co to je mimi bylo vzdy ok, tak asi jak se tam zavrtaavalo a delali místečko…ale priste bych cekala aspon tyden po ketu protoze jsem se bala jestli ta carka neni falesna nebo to neni zbytek ovitrelle a tak…tak drzim palce, hlavne miminku ver :hug: :srdce: a kdyz se nezadari, mas dalsi embryjka, my meli jedno jedine o to to bylo vic na nervy :roll:

Nechci ti dávat plané naděje, ale myslím, že to vypadá dobře 😍
Já měla vždycky když se to nepovedlo sněhobílo, takže já bych uvítala i malýho dušíka.
7.10. jdu na transfer, tak uvidíme jak to dopadne. Ale už jsem se bavila s Tokarevou co dělat když to nedopadne a prý bychom hned udělali nějaký test sliznice. Stojí to ale 31.000,– 8o. Víte o co se jedná? A máte s tím nějaké zkušenosti? Budu ráda za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
30.9.19 13:01

@Kveetko No ja se prave koordinatorky ptala, jestli nemam vyssi riziko OHSS s vyssi davkou hormonu a tvarila se, jakoze jo a vlastne mi na tu otazku vubec primo neodpovedela :/ na ten Dostinex se zeptam, jak tam pujdu na prvni SONO v 6.dne stimulace. Vcera jsem prave procitala letak Pergoverisu a psali tam, ze OHSS hrozi az v te posledni fazi stimulace, kdy se picha Ovitrelle (snad jsem ted nepopletla ten nazev leku), takze by to teoreticky slo podchytit vcas…snad :nevim: Ty jsi tedka v jake fazi, uz stimulujes nebo teprve budes? :kytka:

@Adelastra dekuji za zkusenost :kytka: Tak cekam :D na ms to zatim nevypada…snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.19 14:51

@Nikki1992 ahoj no cetla jsem. o tom na internetu ze je to vcasne zjisteni presneho dnu a hodiny kdy presne tvoje sliznice embrio prijme..no a ty mas posledni pokus? me pani doktorka to nabizela az posledni pokus az budu mit…tohle je muj 2pokus -ET. Ono i zalezi kolik mate financi…ale clovek by mel pro to udelat maximum jeste existuje zpusob ebrioglue kde to pusobi jak lepidlo aby se lepe embrio prichytilo pry to stoji 3000kc taky jsem o tom cetla…jen…ja pak spis pokud me to nevyjde do jineho sanatoria tady v reptomede me moc neprosetrili… drzim peste!!!a urcite dej vedet jak jsi dopadla!!! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.19 14:58

@Nikki1992 jmenuje se to ERA TEST😉 moc drzim pesticky!!!a urcite dej vedet jak to probihalo atd…jak se citis a jak to probiha… :hug: drzim peste!!! :srdce: zkus si to najit na netu…ja bych to zkusila…nekomu pomohl nekomu ne ale ja verim ze pomuze!!!😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.