Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikki1992
Zdravím! Ten počet oplodněných máte krásný, ale je to rize individuální záležitost, kolik se uchytne… Může se stát cokoliv… Samozřejmě je na místě věřit, že mezi nima aspoň jeden bojovníček zabojuje a nejen, že se uhnízdí, ale vydrží i dorůst a udělá z vás šťastné rodiče
!!!
Jste v dobrých rukou, tak teď už jen fůru štěstí a příznivě nakloněný osud🙏… Držím pěsti a těšíme se na info
…
@Adelastra
Tak to je krásný 😍 hned z toho mám lepší pocit. Moc gratuluju. Na Vánoce termín má kolem mě teď hodně kamarádek.
@aidule děkujeme. Prostě musíme věřit. Snad se vše vydaří dobře a v říjnu půjdeme na vložení.
@Nikki1992
Určitě, některý si vás najde a už se vás nepustí
…
@Nikki1992 jojo vánoční dáreček
a kdy se dozvite kolik vam zbylo k zamrazenii? ![]()
@Adelastra máme zamrazeny 4 embryjka 👍 teď čekáme na PGT 👍 snad projdou všechny
@Nikki1992 joo,to je dobrý pocet:) budu na tebe myslet, ted to bude trvat 3 tydny ze? A pgt mate kvůli nějaké geneticke zatezi nebo jen pro sichr?
@Adelastra PGT máme kvůli tomu, že toto je už naše 2.IVF a protože se při 1.IVF neuchytlo ani 1 ze 2 embryí 😞 zajímalo by mě čím to je. Teď už jsem realista, ale při 1.pokusu jsem si myslela, že odtama odejdu těhotná a všechno bude sluníčkový. Realita je bohužel jiná a to přestože jsem naprosto zdravá a geneticky všechno u mě je taky v pořádku.
@Nikki1992 ahaa,tak to jo, tak snad to k necemu bude!:) Budu drzet pesti…je to na nervy ze? ![]()
@Adelastra je to hrozný. Poprvé jsem to ale snášela o dost hůře psychicky. Teď to bylo spíše náročnější fyzicky. Ale je to hrozný furt nad vším přemýšlet. A když to nedopadne, tak si ťukáš na čelo a říkáš si co jsi udělala špatně. Chci být pozitivní, ale poprvé jsem to brala na 100% pozitivně a byla jsem spíš natěšená než vystresovaná a nevyšlo to. Bohužel na toto neexistuje 100%ní rada.
Jak se s tím vyrovnáváte vy všichni?
@Nikki1992 Úplně mi připomínáš mě- taky jsem si myslela, že po prvním IVF a KET (měli jsme vždy i PGS) odejdu těhotná a hrozně špatně nesla, když to tak nedopadlo.
Koncem září se chystám na šestý KET, Malíčková mi našla nějakou imunologickou poruchu, proč to asi zatím nevyšlo, takže mi nasadila imunoglobulíny a tentokrát to bude s nimi, tak snad ![]()
Ahoj holky, plánuji 3ivf, předešlé dvě v gennetu 4tehotenstvi ale 4 ZT. Rozhoduji se kde podstoupit 3ivf buď v Brně v Repromede nebo v Cube? je tu nějaká se zkušenosti z obou? jak jste spokojené s Repromedou? Dělá se transfer pod uzv? Stimulovala jste některá pergoverisem? Vyšlo to některé po několika zt? Děkuji za jakýkoliv názor
@Ewangelle Tak něco našli
Budu strašně strašně strašně moc držet pěsti, aby to vyšlo ![]()
@Ewangelle 6.KET a jak to zvládáš? Já už bych byla na prášky. Co ti dělali za testy, že ti přišli na imunologickou poruchu? Asi bych si taky chtěla nechat udělat nějaké imunologické testy
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.