1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.7.19 19:32

Ahoj, radeji pisu pres anonym, protoze pro nekoho je to nepochopitelne a i ja se za to stydim ze to tak citim. Rec je tu o pohlavi tak bych se chtela zeptat jestli jsem fakt uplne mimo kdyz jsem smutna ze na nas ceka 5 mrazacku chlapecku? Od malicka jsem si prala copatou holcicku s satickama. Vubec nerozumim klucicim vecem a hrackam. Bojim abych si s klukama umela hrat apod. Prosim neukamenujte me, vim ze mam byt rada ze nejake mrazacky mame, ale citim velky smutek a nevim proc :(

• Citovat
  • Upravit
257
18.7.19 20:36

@Adelastra To už se určitě ukáže. Jak často chodíš na kontroly? Já každé 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.7.19 20:48

Anonymní Mám kamarádku, co se z toho, že budou mít chlapečka vzpamatovávala měsíc. A dnes by neměnila. I já s manželem byla přesvědčená, že to poslední embryjko, co na nás počkalo, bude holčička. A bum, na screeningu řekli kluk. Mám sestru, sestřenice, manžel taky sestry, dvě neteře a nikde žádný kluk, takže jsem byla hotová, co budu dělat s pindíkem. Trvalo mi asi týden, než jsem to „zkousla“. A dnes svého syna miluji naše vše a i když bych si holčičku přála, už by mi nevadilo, kdyby druhé miminko byl zase klučík. A neboj, hry si najdete. Sice místo vysněných pohádek pro holčičky u nás teď frčí Auta 1, 2 a 3, Požárník Sam a podobně, ale ono je to stejně strašně pomíjivé. A neboj, až toho broučka uvidíš, bude ti jedno, jestli je to holčička, chlapeček nebo stonožka, budeš ho určitě milovat celým svým srdcem. A propos, kamarádka má tři holčičky (pořád doufají v kluka) a ty dvě starší milují auta, vláčky. Nejlepším dárkem z poutě bylo velké hasičské auto. Takže si moc nevybereš. Hlavu vzhůru. Chvilku to vstřebávej a uvidíš, že jednou se tomu jen zasměješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.7.19 21:04

@Hancababy no mela bych kazdy mesic ale ted jdu az po 2 skoro měsících, muj dr si odjel na dovolenou:D :potlesk: tak jsem z toho na nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 22:04

@missy-m ty jo moc dekuji! Vykouzlila si mi usmev, aspon jim ty holcicky zatim vynahrazuji chlapecka :) Jojo zpracuju to. Chlapecek bude taky bozi a tesim se na nej, mozna jsem spis jen zklamana ze uz neni sance ze nekdy ta holcicka bude. Tesim se az se chytnu za hlavu a reknu ty jsi fakt hloupa, ze si resila takovou kravinu. :) jeste jednou dekuji @missy-m :*

• Citovat
  • Upravit
257
20.7.19 17:58

@Adelastra Nebuď na nervy. Teď už se určitě ukáže :) My jedeme v pondělí do Brna do centra prenatalni diagnostiky na ultrazvuk. Tak už se moc těším na naši berusku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
20.7.19 21:53

@Ewangelle
Na zázraky není nikdy pozdě, je třeba věřit dokud to jde!!! Tak na vas bzdu moc myslet a držet palce, aby to vyšlo :D :kytka: :andel:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
20.7.19 22:01

@campús
Jeee, moc velká gratulace, ikdyž s menším zpožděním!!! Byla jsem na dovči s téměř nulovým signálem… Ať jste zdraví a spokojeně si užíváte rempromeďáckého uzlíčku štěstí a lásky :srdce: :andel: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.7.19 22:36

Anonymni

Zdravím… Za své pocity se stydět nemusíte, ikdyž těm obavám z reakcí lidí rozumím… Zvlášť v dnešní době!… Myslím, že je to přesně jak popisuje @missy-m.....jakmile informaci o mužském „nadělení“ vstřebáte, budete za zdravého a krásného synka neskonale vděčná, to se vsadím!!!
A propo… Mam 2 dcery a ta mladší, repromeďačka, má raději od školky klučičí hry, klučičí kamarády i klučičí barvy… A chraň Bůh, když jí chci aspoň občas dát sukni nebo udělat culík… Ty argumenty proti jsou fakt neprůstřelné :lol: :lol: :lol:!!!
Tak si užívejte a těšte se na klučíky… Jsou stejným požehnáním jako holčičky :srdce: :srdce: :srdce: :andel: :andel: :andel: :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.19 14:20

Děkuji za povzbuzení. :* myslím že se to ve mě změní, teď jsme strávili celej víkend s úžasnýma chlapečkama a dost mi to pomohlo. :)

• Citovat
  • Upravit
3647
25.7.19 07:36

Ahoj holky jsem 15.tt a už ležím v nemocnici. Už týden mě zlobí krvaceni. Včera dokonce brutální masivní krvaceni. Mimi naštěstí žije. Ale bojím se. Prý mám nízko placentu která asi tlačí nebo se dotýká čípku a tím tam občas vznikne že praskne cevka a pak tecu jako když otocite kohoutkem. Nechají si mě tu do doby kdy nebudu alespoň dva dny krvácet.
Taky mi dnes sdělili že mám vyšší jaterní hodnoty. To jsem měla i pri A délce a proto jsem rodila v 35.tt. Ze to budu mít a tím jsem počítala. pry se to v těhotenství opakuje z 95procent. Ale že tak brzo, to jsem nečekala.

A pokud vše dobře dopadne tak musim doma premalovat hernu i spací pokoj. Protoze čekáme kluka 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
25.7.19 09:43

@kratjana Jejda, tak držím pěsti, ať je brzy vše v pořádku a můžeš domů. Ať se brouček drží zuby nehty. A kluk… pěkně do páru, to je krásný :* Tak se opatrujte a ať už se to krvácení zastaví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
26.7.19 12:52

@kratjana
Zdravim a držím palce, ať krvácení ustane! Stává se to… I nízká placenta u ty zvýšené jaterní testy… Pak i po propuštění domů to ale i tak bude chtít maximální klid a odpočinek, s ničím se netahat apod. Krvácení se rádo vrací :think:
Takže malování přenechejte partnerovi a dělejte pouze poradce :lol: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.7.19 22:07

@kratjana Ahojky, už si to tady jen pročítám. Měla jsem u druhého těhotenství taky vcesné lužko, přesně střed placenty byl v porodních cestách. V 17 týdnu mě odešla plodová voda po amniocenteze, která se mě teda doplnila a prcek si hověl dál. Jeden průser se zažehnal a pak mě řekli že se jim nezamlouvá ta placenta. Vydržela jsem do 33. týdne, jediný štěstí bylo to, že jsem večer před tím zakrvácela doma do záchodu ve velkém množství a pak jsem přestala krvácet. Jela jsem s manželem do nemocnice. Tam mě řekli, že to nic není jen malá cévka. Nechali si mě tam a dali mě kortikoidy na dozrátí plic a za 3 dny jsem měla jet domu. V tu noc co mě přijali mě bylo divně nemohla jsem spát a asi o půl čtvrté ráno ze mě začala téct krev, že jsem si nemohla ani zavolat sestru prosila jsem holky ať mě zavolají sestru. Ztráta krve za pár minut litr a půl na ultrazvuku nebylo nic vidět tak mě brali rychle na sál. Pak mě řekli ze placenta byla prorostlá dělohou. Porod dopadl dobře. Celé těhotenství jsem nekrvácela brala jsem to tak, že nejsem těhotná, jen jsem netahala těžké věci. Doktoři mě pořád strašili. Teď má Štěpánek rok a půl a pořád jsem chudokrevná. Zůstaň raději v nemocnici déle a pár týdnu odpočívej. placenta se do 21. týdne může ještě vytáhnout na horu. Držím ti pěsti ať ti vše dobře dopadne.

Příspěvek upraven 04.08.19 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
30.7.19 20:31

:zed: :pocitac: :,( Takže u nás se stimulace odkládá. Měla jsem začít večer píchat a od odpoledne bolest v krku a teď už teplota. Takže raději nebudu riskovat. Sestřička na telefonu říkala, že skrz stimulaci nemoc ani ATB nevadí, ale blbé to je kvůli uspání při opu. Takže září to jistí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.