Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veri77 Finančně úplně stejně jako gonal. Je to od stejného výrobce, jen má teda to lh navíc. A zkušenosti vlastně ani neříkala
Ale já už raději ani nikde nepátrám. Budu věřit, že to bude v kombinaci s macs zase něco lepšího. A tebe teď taky čeká stimulace?
@missy-m mě čeká stimulace v září… trošku mám obavy z toho, že to je novinka a není to tak odzkoušené, ale snad by nám to nedávaly, kdyby to nebylo lepší jak gonal ![]()
@veri77 Tak ať to v září dobře dopadne. Já věřím, že snad vědí, co dělají a že by nám to nedávali, kdyby to nebylo v pohodě. No, já začnu stimulaci na přelomu července a srpna, tak můžu referovat.
@missy-m tak mi pak dej vědět prosím, jaké to bylo ve srovnání s gonalem
držím palce!
Holky kdyz jste sly na ultrazvuk pred KET kolik vam rekali ze je ok sliznice? Jsem z toho trochu zmatena. Minuly pokus 6,7mm a pry je dokonala rikal pan Matena a dnes pak doktor Zobac 6,8 mm nizka a musim davat 1×
etrogenstan. Tak ja nevim ![]()
@nevimprezdivku Já měla sliznici 11 mm a Tokarewa říkala že je ideální.
@aidule ahoj. Zdravím všechny. My máme odedneska repromedatko. Od včera vyvolavaneho. Ven nechtěl do poslední chvíle. Má 3,95 a 50 cm. Všem holky přeji, ať se zadari. Určitě to čeká na všechny ![]()
@campús Moc moc blahopřeji. Ať se oba těšíte velkému zdraví. My za 4 měsíce taky budeme mít repromedatko.
@campús Moc gratuluji
Ať jste zdraví a užíváte si společných chvilek.
@campús jeee velika gratulacee je ho teda kus
@Hancababy my budem mit vanocniho skritka
![]()
@Hancababy nevime pravee
od posledni kontroly na 1.screeningu jsem nebyla u doktora a tam prcek nechtel ukazat co ma mezi nozkama:D…a ted jdem az 19.8. tak snsd uz budem vědět:D ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.