1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
21.6.19 05:33

@Racochejlek87 Vyšetření NK buněk je myslím bezplatné, vyšetření NK buněk v děloze tu nechtějí dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.6.19 16:00

@Adelastra
Velká gratulace k výsledkům :srdce: :andel:!!! Psala jsem, že ten 1.screening he takový orientační, co se týká pohlaví…hlavně, že je jinak vše v pořádku :D :mavam: :srdce:!!!
Užívejte si to v klidu a pohodě :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.6.19 20:23

@aidule moc dekujiii :srdce: jojo přesně tak hlavne ze je vše v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.6.19 20:10

@VerousekVra No,nam dali predbeznx rozpočet 37000,–,ale uz ted jste nekde na 54000,– :( Mx prostě budeme věřit, ze to jedno embryjko se proste zahnizdi a bude. Jinak mam cim dal větší pocit, ze repromeda taha z lidí hlavne peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.6.19 20:16

@Zuzu02 musíte věřit. :andel: nás to taky nakonec vyšlo na 55 tis, ale uchytilo se hned první a TP mám už 7.7. Tak držím palce. Určitě to klapne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
26.6.19 14:39

@Zuzu02
Zdravím! My to měli skoro stejně… Tačátek 37 tis.,konec 51 tis. Vím, že to není málo, taky splácíme hypotéku, atd. Ale myslím, že člověk utrácí peníze i za nedůležité věci… A když si uděláte malý průřez ostatními centry, v konečné fázi dojdete vždy k podobným výsledkům😉.
Nezbytné je věřit, že děláte maximum a správnou věc pro splnění sladkého snu o miminku :srdce:… Nelitujte, neohlížejte se zpět, klapne to… Teď nebo příště… Uvidíte :kytka: :dance:!!!
Držím palce!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.6.19 12:18

@campús @aidule Ja pevně verim, ze to klapne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.6.19 12:20

@campús gratuluji.Holčička nebo chlapec??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
29.6.19 22:20

Ahoj, chtela bych se zeptat, nenavštěvovujete nekdo repromedu v Ostravě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.19 10:53

Vysetreni v repromede v Brne

Ahoj holky chtela jsem se zeptat co vam vse delali za testy? jelikoz nam nic moc jen genetika a jestli.mam ok stitnou zlazu…jinak imunologii nic a hned nas tlacili do stimulace a do embriotransferu ale ze by settili delohu atd.my jsme tam prisli na doporuceni gynekolozky skrz sperma kde zjistili ze ma pritel problem poruchu stekuceni ejakulantu muze mit ale svoje..mame 5embrii a i ket se nepovedl…mam jit na hystereskopiji kouknou kamerou do delohy ze neco mam na leve strane a ze predtim to neslo videt tak uvidim no zda tam neco najde :( :( jsem stejne zoufala jako vy 52000kc v haji. Slisela jsem o endimetrialnim sratch a pak embrioglue a embriogen atd…oni tam nic v tepromede nereknou pro lepsi uspesnost skrz vysetreni…:-(to me moc mrzi!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.7.19 18:27

@campús ahojky tak coo? :srdce:
Jak se tady všem daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.7.19 18:58

@Adelastra ahooj. U nás stále nic. Termín jsem měla v neděli. A tak stále čekám. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, když nic, tak v pondělí bude vyvolání. Už je to ale nekonečný :) a jak se daří tobě? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.7.19 21:17

@campús jee tak to bude kazdou chvilii :hug: :srdce: ja jsem dnes 15+4, citim chvilkama pohyby ale tim nemyslím žádné kopance :lol: :srdce: a dnes mi zaclo tect mlezivo a to docela dost az jsem se lekla :lol: ve ctvrtek jdu na kontrolu, je to zdlouhavé mezi kontrolama jsem vzdy natesena az prdolku uvidim :srdce: jeste nevíme co cekame, tak uvidim jestli dr ve ctvrtek rekne:) vy cekate co?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.7.19 21:22

@Adelastra my kluka. To nám ukázal hodně brzo. :) Je to krásný pocit ty první pohyby, že. Já už jsem teď úplně k. o. kopance do žeber, věčně se mi chce na WC, jak mi tlačí už na močák :D. Ale jsem za to ráda. Že to takhle vše vyšlo a na poprvé :srdce: teď už jen kdyby se mu chtelo co nejdřív ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.7.19 01:10

@campús Moc držím pěsti, ať se malý brzo umoudří a hlavně ať je porod bez komplikací a můžete v náručí sevřít toho malého tvorečka :srdce:
@Adelastra Ty jo, toto letí 8o Tak ať jsou všechny kontroly bez problémů a užívej si ty první pohyby, je to nádherný pocit :srdce:

Jinak my stále čekáme. Měli jsme mít dnes konzultaci ohledně 3.IVF, ale minulý týden volali a posunuli nám ji o další víc jak týden. Ani nevím, jestli se mi tam vůbec chce. Strašně ráda bych synovi pořídila sourozence, ale nevím no…mám takové smíšené pocity, vyčerpává mě to fyzicky i psychicky, o té finanční stránce ani nemluvím…věřila jsem, že alespoň jedno embryo se při tom minulém pokusu chytne a nic. Snažila jsem si to moc nepřipouštět, když už máme jednoho miláčka doma a jsme za něj neskutečně vděční, ale asi mě to srazilo víc, než jsem si myslela. Do toho kolem mě těhotní a rodí kamarádky a nejednou jsem si už vyslechla i radu, že se do toho už nemáme pouštět, když už jedno dítě máme, že prostě bude jedináček. Samozřejmě nejvíc těchto rad chodí od těch, co otěhotněly, ani pomalu neví jak. No nic, vylila jsem si srdíčko a můžu jít spát. Opatrujte se, kočky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.