Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Racochejlek87 Vyšetření NK buněk je myslím bezplatné, vyšetření NK buněk v děloze tu nechtějí dělat.
@Adelastra
Velká gratulace k výsledkům
!!! Psala jsem, že ten 1.screening he takový orientační, co se týká pohlaví…hlavně, že je jinak vše v pořádku
!!!
Užívejte si to v klidu a pohodě
!!!
@aidule moc dekujiii
jojo přesně tak hlavne ze je vše v poradku ![]()
@VerousekVra No,nam dali predbeznx rozpočet 37000,–,ale uz ted jste nekde na 54000,–
Mx prostě budeme věřit, ze to jedno embryjko se proste zahnizdi a bude. Jinak mam cim dal větší pocit, ze repromeda taha z lidí hlavne peníze.
@Zuzu02 musíte věřit.
nás to taky nakonec vyšlo na 55 tis, ale uchytilo se hned první a TP mám už 7.7. Tak držím palce. Určitě to klapne. ![]()
@Zuzu02
Zdravím! My to měli skoro stejně… Tačátek 37 tis.,konec 51 tis. Vím, že to není málo, taky splácíme hypotéku, atd. Ale myslím, že člověk utrácí peníze i za nedůležité věci… A když si uděláte malý průřez ostatními centry, v konečné fázi dojdete vždy k podobným výsledkům😉.
Nezbytné je věřit, že děláte maximum a správnou věc pro splnění sladkého snu o miminku
… Nelitujte, neohlížejte se zpět, klapne to… Teď nebo příště… Uvidíte
!!!
Držím palce!!! ![]()
Ahoj, chtela bych se zeptat, nenavštěvovujete nekdo repromedu v Ostravě???
Ahoj holky chtela jsem se zeptat co vam vse delali za testy? jelikoz nam nic moc jen genetika a jestli.mam ok stitnou zlazu…jinak imunologii nic a hned nas tlacili do stimulace a do embriotransferu ale ze by settili delohu atd.my jsme tam prisli na doporuceni gynekolozky skrz sperma kde zjistili ze ma pritel problem poruchu stekuceni ejakulantu muze mit ale svoje..mame 5embrii a i ket se nepovedl…mam jit na hystereskopiji kouknou kamerou do delohy ze neco mam na leve strane a ze predtim to neslo videt tak uvidim no zda tam neco najde
jsem stejne zoufala jako vy 52000kc v haji. Slisela jsem o endimetrialnim sratch a pak embrioglue a embriogen atd…oni tam nic v tepromede nereknou pro lepsi uspesnost skrz vysetreni…:-(to me moc mrzi!!! ![]()
@Adelastra ahooj. U nás stále nic. Termín jsem měla v neděli. A tak stále čekám. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, když nic, tak v pondělí bude vyvolání. Už je to ale nekonečný
a jak se daří tobě? ![]()
@campús jee tak to bude kazdou chvilii
ja jsem dnes 15+4, citim chvilkama pohyby ale tim nemyslím žádné kopance
a dnes mi zaclo tect mlezivo a to docela dost az jsem se lekla
ve ctvrtek jdu na kontrolu, je to zdlouhavé mezi kontrolama jsem vzdy natesena az prdolku uvidim
jeste nevíme co cekame, tak uvidim jestli dr ve ctvrtek rekne:) vy cekate co?:)
@Adelastra my kluka. To nám ukázal hodně brzo.
Je to krásný pocit ty první pohyby, že. Já už jsem teď úplně k. o. kopance do žeber, věčně se mi chce na WC, jak mi tlačí už na močák
. Ale jsem za to ráda. Že to takhle vše vyšlo a na poprvé
teď už jen kdyby se mu chtelo co nejdřív ven ![]()
@campús Moc držím pěsti, ať se malý brzo umoudří a hlavně ať je porod bez komplikací a můžete v náručí sevřít toho malého tvorečka ![]()
@Adelastra Ty jo, toto letí
Tak ať jsou všechny kontroly bez problémů a užívej si ty první pohyby, je to nádherný pocit ![]()
Jinak my stále čekáme. Měli jsme mít dnes konzultaci ohledně 3.IVF, ale minulý týden volali a posunuli nám ji o další víc jak týden. Ani nevím, jestli se mi tam vůbec chce. Strašně ráda bych synovi pořídila sourozence, ale nevím no…mám takové smíšené pocity, vyčerpává mě to fyzicky i psychicky, o té finanční stránce ani nemluvím…věřila jsem, že alespoň jedno embryo se při tom minulém pokusu chytne a nic. Snažila jsem si to moc nepřipouštět, když už máme jednoho miláčka doma a jsme za něj neskutečně vděční, ale asi mě to srazilo víc, než jsem si myslela. Do toho kolem mě těhotní a rodí kamarádky a nejednou jsem si už vyslechla i radu, že se do toho už nemáme pouštět, když už jedno dítě máme, že prostě bude jedináček. Samozřejmě nejvíc těchto rad chodí od těch, co otěhotněly, ani pomalu neví jak. No nic, vylila jsem si srdíčko a můžu jít spát. Opatrujte se, kočky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.