1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.6.19 10:14

@Ewangelle
Zkusila bych TCM (tradiční čínskou medicínu)
Nevím jestli jsi přístupná téhle léčbě, jestli jí věříš nebo ne ale mě se po ní povedlo otěhotnět.

• Citovat
  • Upravit
68
4.6.19 13:23

Tak dneska jsem úspěšně absolvovala ten odběr vajíček. Je mi tak nejak všelijak 8o.
Prosim můžu se zeptat, na co jsem dostala Utrogestan??
Mimochodem devet zralych vajíček a u dvou se ještě čeká co bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.6.19 14:33

@Zuzu02 Taky jsem ho po opu dostala. Prej kvuli oddálení cyklu nebo co. Ptala jsem se protože jsem si myslela, že se dává jen při ET a my měly mít KET. Protože nám embrya měla jít na genetiku. A jelikož se nám ze 16 vajíček nepodařilo nic, tak nebyla ani genetika. Druhý pokus zkusíme štěstí v Reprofitu. Tobě budu moc držet palce. :srdce:

Příspěvek upraven 04.06.19 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.6.19 14:37

@Ewangelle ty jo, to mi je moc lito :hug: nahradni matku jste si sehnali sami? Ja vubec netusila ze to vubec je v cr mozny. A co zmena caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.6.19 14:58

@Ewangelle Ahoj, kdyz tak ctu tvuj pribeh, mate za sebou toho dost.. vim presne jak se citis, ta bezmocnost je silena ale ono to jednou prejde..snazime se o prvni 5 let a ze stavu „Uz fakt dal nemuzu“ pomalu dojdes do stavu, ze Ti „uz vsechno bude jedno“..Ale mate za sebou PGS? Podrobne imunologicke vysetreni? ne jen klasicke ale podrobne? MACS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.6.19 15:02

@Markys25 Tak nam by meli zavádět embryjko az v srpnu, bo na konci července uz mame zaplacenou dovču. Takže říkali, ze ty co budou v pořádku, tak se zamrzí a v srpnu zavedou. Teď musime čekat, jak se vyvinou.Je to peklo.Taky jsme se dohodli s přítelem, ze pujdeme jen na to jedno zavedení, tak si moc přejeme, aby nam to napoprvé vyšlo.
Ale vím, že ta pravděpodobnost je malá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.6.19 15:25

@Zuzu02 hlavu vzhůru. Nám se zadařilo na první pokus :D jsem 35 TT. Takže myslet hlavně pozitivně. A držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
4.6.19 19:12

@Zuzu02 ja jsem po ketu jedineho mrazacka z 1.ivf a jsem 11tt, snad vse pujde dobre jako doted :srdce: nevzdavej nadeji!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.6.19 09:25

@campús gratuluji a doufam, ze nam to taky vyjde na poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.6.19 09:30

@Adelastra taktéž gratuluji :)
Holky asi vam závidím i kdyz vím, ze závist je moc spatna vlastnost.
Nezbyva vam než doufat a budu se snažit byt optimista. Tož uvidime v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.6.19 10:11

@Zuzu02 jeee ani nevis jak ja vsem zavidela briska a miminka - uz mi zacinalo pomalu hrabat ze ja porad nic :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20818
5.6.19 11:38

Dobrý den,
výjimečně přispívám do Vaší diskuze. Jdu vás poprosit, zda byste nevložily svou zkušenost do hodnocení CAR Repromeda – ať už jste byly na vyšetření, podstoupily zákrok nebo máte jakoukoliv zkušenost s místními odborníky, Vaše recenze může pomoct dalším lidem při rozhodování, jaký CAR zvolit.

Omlouvám se za vyrušení a děkuji za všechny budoucí rodiče… a gratuluju všem, kterým se zadařilo. :hug: Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.6.19 12:40

@Adelastra Ja uz dve deti mám, z predchoziho manzelstvi, prirozenou cestou.Ale pak zdravotní komplikace a operace. Takze jsem si rikala, ze uz nikdy žádné nebude a po pravdě jsem ani nechtěla s byvalym manželem.
Ale s pritelem jsme prostě začali uvažovat o miminku a zacali jsme to řešit. On vedel od začátku, ze přirozenou cestou prostě otěhotnět nemůžu a nevadilo mu to. Děti miluje jako svoje vlastní. Jejich biologicky otec nema zájem…
Jo a uz nam volali z Repromedy :potlesk: tak máme 5 oplodnenych vajíček :lol:
Nevim jestli je to dost nebo málo, ale jsem za ne šťastná.
Doufam ze vydrží do pristiho týdne na zmrazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
5.6.19 19:58

Ahoj holky, moc děkuji za podporu :hug: co de týká TCM chodím pravidelně na apunkzuru, mobilizaci pánevního dne od Mojžíšové i na cvičení a nějaké bylinky.
Embrya jsou po PGD dělala sev ERA (dělala se dvakrát pro jistotu), beru Medrol a Intralipid kvůli imunu…
Teď ležím ve Vyškově a zítra jdu na laparo a histeroskopie ale moc si od toho neslibují.
NM si můžeš najít sama, ne to lepší a rychlejší ale seženou ji i oni. V červnu máme termín s koordinátkou a pak budu zase chytřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.6.19 08:08

@Ewangelle ahoj, můžu se zeptat kolik máš za sebou ivf, když řešíš už NM? Mě doktorka v repromedě řekla, že někomu se holt ket zadaří třeba až na 6, 8 pokus, i když je žena jinak zdravá, prostě to je o štěstí a je důležité nevzdávat se a vytrvat! Když jsem se zeptala na NM, tak říkala, že pokud žena má dělohu, že by to ani vedení neschválilo, prý to je jen v indikovaných případech… Máte ještě něco zamraženo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.