Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak dneska jsem úspěšně absolvovala ten odběr vajíček. Je mi tak nejak všelijak
.
Prosim můžu se zeptat, na co jsem dostala Utrogestan??
Mimochodem devet zralych vajíček a u dvou se ještě čeká co bude ![]()
@Zuzu02 Taky jsem ho po opu dostala. Prej kvuli oddálení cyklu nebo co. Ptala jsem se protože jsem si myslela, že se dává jen při ET a my měly mít KET. Protože nám embrya měla jít na genetiku. A jelikož se nám ze 16 vajíček nepodařilo nic, tak nebyla ani genetika. Druhý pokus zkusíme štěstí v Reprofitu. Tobě budu moc držet palce. ![]()
Příspěvek upraven 04.06.19 v 14:39
@Ewangelle ty jo, to mi je moc lito
nahradni matku jste si sehnali sami? Ja vubec netusila ze to vubec je v cr mozny. A co zmena caru?
@Ewangelle Ahoj, kdyz tak ctu tvuj pribeh, mate za sebou toho dost.. vim presne jak se citis, ta bezmocnost je silena ale ono to jednou prejde..snazime se o prvni 5 let a ze stavu „Uz fakt dal nemuzu“ pomalu dojdes do stavu, ze Ti „uz vsechno bude jedno“..Ale mate za sebou PGS? Podrobne imunologicke vysetreni? ne jen klasicke ale podrobne? MACS?
@Markys25 Tak nam by meli zavádět embryjko az v srpnu, bo na konci července uz mame zaplacenou dovču. Takže říkali, ze ty co budou v pořádku, tak se zamrzí a v srpnu zavedou. Teď musime čekat, jak se vyvinou.Je to peklo.Taky jsme se dohodli s přítelem, ze pujdeme jen na to jedno zavedení, tak si moc přejeme, aby nam to napoprvé vyšlo.
Ale vím, že ta pravděpodobnost je malá ![]()
@Zuzu02 hlavu vzhůru. Nám se zadařilo na první pokus
jsem 35 TT. Takže myslet hlavně pozitivně. A držím palce ![]()
@Zuzu02 ja jsem po ketu jedineho mrazacka z 1.ivf a jsem 11tt, snad vse pujde dobre jako doted
nevzdavej nadeji!:)
@Adelastra taktéž gratuluji ![]()
Holky asi vam závidím i kdyz vím, ze závist je moc spatna vlastnost.
Nezbyva vam než doufat a budu se snažit byt optimista. Tož uvidime v srpnu.
@Zuzu02 jeee ani nevis jak ja vsem zavidela briska a miminka - uz mi zacinalo pomalu hrabat ze ja porad nic
![]()
Dobrý den,
výjimečně přispívám do Vaší diskuze. Jdu vás poprosit, zda byste nevložily svou zkušenost do hodnocení CAR Repromeda – ať už jste byly na vyšetření, podstoupily zákrok nebo máte jakoukoliv zkušenost s místními odborníky, Vaše recenze může pomoct dalším lidem při rozhodování, jaký CAR zvolit.
Omlouvám se za vyrušení a děkuji za všechny budoucí rodiče… a gratuluju všem, kterým se zadařilo.
Monika
@Adelastra Ja uz dve deti mám, z predchoziho manzelstvi, prirozenou cestou.Ale pak zdravotní komplikace a operace. Takze jsem si rikala, ze uz nikdy žádné nebude a po pravdě jsem ani nechtěla s byvalym manželem.
Ale s pritelem jsme prostě začali uvažovat o miminku a zacali jsme to řešit. On vedel od začátku, ze přirozenou cestou prostě otěhotnět nemůžu a nevadilo mu to. Děti miluje jako svoje vlastní. Jejich biologicky otec nema zájem…
Jo a uz nam volali z Repromedy
tak máme 5 oplodnenych vajíček ![]()
Nevim jestli je to dost nebo málo, ale jsem za ne šťastná.
Doufam ze vydrží do pristiho týdne na zmrazení
Ahoj holky, moc děkuji za podporu
co de týká TCM chodím pravidelně na apunkzuru, mobilizaci pánevního dne od Mojžíšové i na cvičení a nějaké bylinky.
Embrya jsou po PGD dělala sev ERA (dělala se dvakrát pro jistotu), beru Medrol a Intralipid kvůli imunu…
Teď ležím ve Vyškově a zítra jdu na laparo a histeroskopie ale moc si od toho neslibují.
NM si můžeš najít sama, ne to lepší a rychlejší ale seženou ji i oni. V červnu máme termín s koordinátkou a pak budu zase chytřejší ![]()
@Ewangelle ahoj, můžu se zeptat kolik máš za sebou ivf, když řešíš už NM? Mě doktorka v repromedě řekla, že někomu se holt ket zadaří třeba až na 6, 8 pokus, i když je žena jinak zdravá, prostě to je o štěstí a je důležité nevzdávat se a vytrvat! Když jsem se zeptala na NM, tak říkala, že pokud žena má dělohu, že by to ani vedení neschválilo, prý to je jen v indikovaných případech… Máte ještě něco zamraženo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Ewangelle
Zkusila bych TCM (tradiční čínskou medicínu)
Nevím jestli jsi přístupná téhle léčbě, jestli jí věříš nebo ne ale mě se po ní povedlo otěhotnět.