1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
27.5.19 14:52

@kratjana tak podle menstruace cca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
27.5.19 15:33

@kratjana
Tak to je nádherné potvrzení toho, co jsem předpokládala :D!!! Ať je i nadále vše v pořádku a miminko se správně vyvíjí :srdce: :andel: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.19 15:39
@Anonymní píše:
Prosim, jak probiha odběr vajíček v Repromede Brno??
Ahoj, naprosto v pohode. Musim rict ze jsem z toho byla hodne nervozni. Jeste pred dvermi do Repromedy jsem chtela utect, ale dobry. Vzali me na pokoj jeste s jednou pani, prevleces se do jejich “kosilky” vycuras a jdes na sal. Sal me trochu vydesil, ale jen proto ze jsem nikdy na zadnym nebyla a zadnej zakrok nepodstupovala. Vsechny sestricky kolem byly tak hodny a mily, ze to slo :) no pak uz zmerily tlak, napichly zilu a cekalo se na pani doktorku. Trochu me desilo ze mi privazali nozky, tak mi do zily pustili nejaky oblbovak. To jsem docela uvitala, protoze mi nebylo uplne prijemny tam lezet s nohama do vetru a cekat na sale. Asi po 5min dosla pani doktorka, uspali
me a cca za 20min jsem byla vzhuru a odvezli me na pokoj. Trochu me bolelo bricho jak pri silnejsi menstruaci, ale nic hroznyho. Hodku budes odpocivat, popijet caj a dostanes svacinku. Musim rict ze byli vsichni hrozne fajn. Jedine minus bylo ze nas tam pak nechali hodinu a pul cekat v cekarne na vysledky. Tam mi teda moc prijmne nebylo. Neboj to zvladnes. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.5.19 19:39

@aidule dekuji. Ted jeste to srdicko no… Ja se tak bojim jako pri Adi ne. Prijde mi neuveritelny ze to vyslo napoprve. Ada az 6.ket

@Adelastra menses 19.4.
Myslim ze 5+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
27.5.19 20:22

Ahojte holky.. po delší odmlce… pořád jsme se rozhodovali, došetřovali nějaké peníze, a nakonec dneska 2den MS jsem byla v Repromedě, vyfásla nádobíčko a píchla prvních 400 jednotek Gonalu, až vyberu 2250j tak přejdeme na Menopur (vzhledem k finanční stránce, ušetříme cca 10tis a kombinovat se to prej v pohodě dá).. tak uvidíme… a všem těhulkám gratuluji!! :-)… Nakonec mě nakopla paní doktorka, že u mě není moc na snadě dlouho čekat, že ty vaječníky nemám v dobrém stavu.. doufám, že z toho něco vytáhnou a aspoň jeden projde přeš PGD :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
27.5.19 21:48

@VerousekVra Ahojky. Držím pěsti ať máš hodně vajíček. Já jsem už 14tt. Až při třetím pokusu došlo ke KET. A hned první embryjko se chytilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.5.19 07:17

Děkuji holky.Tad aspon vím tak trochu co me čeká pri odberu tech vajíček. Když to půjde dobře, tak už to v patek budu mít za sebou :) Ale porad jsem nervózní. Hlavne mam hrůzu z anestezie :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.5.19 11:17

@kratjana
Jani nic se neboj a věř, že všechno bude dobré.
Myslím, že jste se při prvním IVF (KET) načekali až dost tak teď to prostě vyšlo napoprvé!
Kdy máš jít na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
28.5.19 11:53

@kratjana ja mela 5+5 jen takovou dutinku prazdnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.5.19 12:33

@Adelastra @oskárek59 holky děkuji. Kontrola az 7.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
28.5.19 15:05

@kratjana To je super :hug: Já bohužel asi zase nic, devátý den jsem zkusila test a byl naprosto bílý. Zítra 12.den zkusím ještě jednou, ale nevěřím že tam něco bude… pět KET a tři IVF a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 17:23

@Zuzu02 chapu, ale neboj za chvilku je po vsem ;) nektere zeny jsou z toho nadseny jak se hezky vyspaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
28.5.19 18:09

@Zuzu02 Moc držím pěsti, ať je odběr v pohodě. Já si tu krátkou anestezii strašně užívala. Ležím ležím, takové brnění po těle a spím :lol: Tak se drž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
28.5.19 18:11

@Ewangelle To nene. Moc držím pěsti, ať se čárka objeví. Moc bych vám přála, ať už to konečně vyjde. Myslím na vás a posílám moooře štěstíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 19:34

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s napsání neschopenky ještě před ketem? beru utrogestan a estrofem pro nárůst sliznice a není mi po tom úplně nejlépe, dělám jako operátor ve výrobě a žádná sláva :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.