1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.5.19 19:39

@Hancababy pani doktorka mi delala odber vajicek, tak doufam ze bude mit stastnou ruku i u KET :D jinak vzdy na ultrazvuk a konzultace u pana doktora Mateny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.5.19 20:00

@nevimprezdivku Matena je taky dobrý. Já jsem tam neměla s žádným doktorem problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.19 20:12

@Hancababy a KET probihal v pohode? Jak dlouho to trvalo? Byl s tebou manzel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.5.19 20:15

@nevimprezdivku KET byl v pohodě. Trval asi 20 minut. Přítel tam se mnou byl. Fotili jsme si i embryo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.19 20:30

@Hancababy tak super, dekuji :D ve stredu poprve na ult a doufam ze bude ok a budou zavadet. Myslim ze do dalsiho cyklu bych se asi zblaznila, jak ty dny neutikaji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.5.19 20:46

@Markys25 ahojky uz jsi byla v repromede na te konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.5.19 20:52

@nevimprezdivku To znám. Taky jsem měla pocit že je to věčnost :) No a teď už mám v sobě malou princeznu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.5.19 07:24

@Adelastra Ahoj, až zitra 8:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.19 10:04

@Ewangelle děkuji určitě se zeptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.5.19 16:37

Zdravím! Nechci zakřiknout, ale tohle vypadá dooooost jasně :andel: :andel: :andel: :srdce: :srdce: :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk:!!!
Tak potichounká gratulace…ve Znojmě bude veselo :D :lol: :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.5.19 17:05

@Adelastra
Hezké květnové odpoledne, maminko! Tak jak se daří? Co miminko, roste a sílí :D :mavam:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.5.19 17:07

@kratjana
Zdravím! Nechci zakřiknout, ale tohle vypadá dooooost jasně :andel: :andel: :andel: :srdce: :srdce: :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk:!!!
Tak potichounká gratulace…ve Znojmě bude veselo :D :lol: :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.5.19 17:34

@nevimprezdivku
Zdravím! Pokud se zeptáte, dostanete odpověď, nebojte se. A to platí pro dotazy na cokoliv. Aspoň u nás to tak fungovalo, a co vím tak platí pořád. Hodně zdaru, ať se mimi zadaří! :D :andel: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.5.19 17:45

@aidule ahojkyyy jojo, vcera dle ms 8+5,dle utz 8+3 dle dr 8+0 a fotečka je tady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.5.19 17:48

@Adelastra
Náááááádhera…úplně mám slzičky v očích…jsem si vzpomněla na sebe pár let zpět :srdce: :srdce: :srdce:
Je to nejúžasnější zázrak a dar :andel: :andel: :andel:!!! Hlídejte si jej a opečovávejte :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.