1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
21.5.19 17:50

@aidule jsme moc stastniii nekdy ke konci cervna se mam objednat do Zlína do oscar na prvotrimestralni screening, tak nevím jestli už by mohlo byt vidět pohlaví? :srdce: jsme nedočkaví ale moc spokojenii, i kdyz cele dny zvracim a je mi zle :lol: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.5.19 17:55

@Adelastra
Na tomto 1.uzv to ještě nemusí být vidět, ale záleží na otočení mimi atd. Nám už na tomto uzv dr. tipovla růžové mašličky na culíčky a nespletla se :P :lol: :P!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.5.19 18:10

@aidule a dozvime se jeste ten den jestli je mimi zdrave? Ty vysledky krve budou hned na downuv syndrom atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.5.19 19:05

@Adelastra
Pokud by tam bylo na uzv něco nejasného, tak to řeknou. Na výsledky krve jsme čekali tuším necelý týden??? No, je to už skoro 8 let…může to být i kratší dobu…Já u 2.holčičky už měla po 35.roce věku a ty výsledky na Downa vyšly nehezky, tak jsem měla doporučení na amniocentézu. Nejdříe jsem chvilku váhala, ale nakonec jsem do toho šla. Je tam sice 0,5 % riziko potratu, ale i tak…chtěla jsem mít jistotu a být připravená, ikdyby to mělo dopadnout špatně…Je dobré, mít čas se připravit i na postižené mimi. Takhle jsme to měli my…neuvažovala jsem o ukončení, ale tu plodovku jsem podstoupila právě z toho důvodu, abych věděla a byla připravená…já i rodina!!! A le každý to může mít jinak!!!
Naštěstí vše dopadlo dobře :srdce: :andel: :D…A u vás to dopadne taky vše na 1******* :srdce: :srdce: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.5.19 19:19

@aidule moc děkuji za vysvětlení :hug: no ja jsem zvedavaaaa to uz bude mimi vetsii a bude pěkně videt na utz :srdce: a nepamatujes si jestli se něco platilo? Krome fotky a popr. Videa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.5.19 19:36

@Adelastra
Platili jsme, myslim, 1300 kc… Ale jen tento 1.uzv…pak ten dalsi uz ne… A samozrejme fotky a dvd jsou zpoplatneny… Vse je vzdy na infostrankach daneho centra… Ale mozna to ted pojistovny maji jinak :D

Příspěvek upraven 21.05.19 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.5.19 19:37

@aidule ja se poptam jak se budu objednávat ale moc dekuju :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.5.19 19:38

@Adelastra
Není zač :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.5.19 08:44
@aidule píše:
@kratjana
Zdravím! Nechci zakřiknout, ale tohle vypadá dooooost jasně :andel: :andel: :andel: :srdce: :srdce: :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk:!!!
Tak potichounká gratulace…ve Znojmě bude veselo :D :lol: :P :mavam:

Ahoj 😊 zrovna cekam u dr na krev a pry mi udela i ultrazvuk. Tak snad neco uvidi. Jsem nervozni
Mam divny pocit. Verim ze hcg bude vysoke protoze mam dalnici uz par dnu ale hlavne aby nebyla prazdna dutinka a casem bylo a bilo srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
22.5.19 10:39

@Adelastra
Já byla na 1.screening ve Zlíně v Baťovce a platí se 1300 kč, dostali jsme i nějaké fotečky ale pohlaví nám v té době s přesností říct doktorka nechtěla (i když díky PGD pohlaví víme) že to není nikdy 100%.Fotky jsme neplatili. Oni dělají ty hezčí a kvalitnější až kolem 25.tt i videa a to se platí jsou to ty 2D nebo 3D. A platí se i 2.screening ale záleží na tom jakou máš pojišťovnu.
@kratjana
Jani moc držím palce ať je vše OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
22.5.19 10:47

@kratjana
Bude plná té nejsladší lásky.. Všichni tomu věříme a držíme palce :srdce: :srdce: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.5.19 11:47

@Markys25 ahojky tak cooo? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.5.19 11:47

@oskárek59 dobře děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.19 12:32

@Adelastra Ahoj, tak nic moc.. 🤷‍♀️ 🤷‍♀️ neví proč se tak stalo.. oplodněných v prodloužené bylo 8 ze 16cti.. nabidl me hned zase stimulaci a zvysit dávky abych mela vic vajicek.. myslim si osobne, ze jich je azaza.. jinak 6000,– jsem platila nechapu proc to nedali do fa.. tento mesic uz jsem MS mela..tak prej me zacatkem pristiho mesice zavola jak jsme se rozhodli. Ja osobne bych hned stimulovat nezačala. A půjdeme do reprofitu na 2 IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.19 13:02

Holky tak 1 ultrazvuk pred KET dopadl dobře a 31.5. jdem na to :) Vime i to pohlavi embryi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.