Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pheobo Ahoj, já byla na tomhle testu (ERA) dvakrát. Cena je vyšší, příjemné to není, ale třeba u mě se tím zjistilo, že mám implantační okno o den později.
@Konik1994 Já si teda ohledně různých dotazů s doktorkou mailuji. Odpověď mám ten den. Na recepci volám jenom kvůli objednání.
@kratjana Super, to můžeme někdy na kafe
Jak to u tebe pokračuje, doufám že čárka sílí ![]()
@Ewangelle @Ewangelle ahoj sili tak snad bude vse ok. Jsem 12.den mam uplnou dalnici. 😍 ❤️️
@kelynka My jsme měli ten sami problém. Oba zdravi a nedařilo se 3 roky. I doktoři hleděli proč to nejde. Chodili jsme i na IUI 4× a nic.az ted IVF pomohlo ještě se teda uvidi jak to bude dál
Holky čauky, za par dni nas ceka ultrazvuk pred KET. Meli jsme vysetreni embryi a zajimalo by me jestli vam v Repromede dali nakouknout do vysledku genetiky. Chapu ze vybirat si pohlavi nejde, ale stejne by nas to zajimalo jak na tom jsou
dekuji holky
@kratjana Tak to gratuluji ![]()
@nevimprezdivku Když se zeptáš, tak ti to řeknou. Ptala jsem se vždycky.
@kratjana Sílí, jupí
Tak na vás moc myslím, ať to dobře dopadne ![]()
@nevimprezdivku Ahojky. A oni vám nevolali jestli jsou embrya v pořádku?
@Hancababy ano volali, ale ja krava byla tak dojata ze jsem si nevzpomnela ![]()
Aha. Nám když volali, tak nám řekli že jedno je v pořádku a druhé testovali znovu. Na poprvé se jim test nepodařil. Tak to zdravé jsme si nechali zavést a teď jsem 13tt
A nedávno mi volali že i to druhé je naprosto zdravé. Tak za 3 roky si půjdeme pro sourozence. Na pohlaví jsme se neptali. Kdyby to náhodou nevyšlo, tak ať nejsme zklamani. Ale doktor mi minulý čtvrtek na prvním screeningu řekl že to vypadá na holčičku
Díval se dvakrát ![]()
@Hancababy jeee skvělé! gratuluji snad k holcicce
nam volali ze mame 6 zdravych zlaticek a mela jsem takovou radost, ze jsem se zapomnela zeptat. A kdo provadel KET?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.