Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Markys25 tak to fakt nechapu..v dnesni době nevedet cim to bylo? Nerekli vam treba jestli to bylo vajíčkama nebo spermiema? No kazdopadne držím palce! Prechazite teda pryc ju? @nevimprezdivku tak hodně štěstíčka
jak víte pohlaví? Jako toho embra co vám vloží?:)
@Adelastra dekuji snad to utece do toho patku
nene toho ne, vime vsech co mame, meli jsme genetiku embryi. Co vyberou nevime.
@oskárek59 is ahoj. Zitra mam vysledky hcg
Na ultrazvuku nic nevidela 😤 🤔 byla jsem u sve dr
@Adelastra Ne, praveze jsem se ptala zda to bylo kvalitou vajicek ci sperma.. nebo obojiho a bylo mi receno, ze nevi. Ano, už kvůli financím. V repromede maji ICSI do 10 vajicek za 10 000,– a v Reprofitu 8000,– do vsech.. a myslim, ze ani na stimulaci tam nebude takovej doplatek. To je hlavni duvod proc jdeme jinam…dalsi stimulace by znamenalo, ze by druhe ivf bylo financne narocnejsi, kdyz by zvedli davky gonalu aby bylo vic vajicek.. tim padem priplatek za icsi
@kratjana a kolikátý jsi den jsi po ketu?
@Markys25 mmm tak to je teda mazec, to chapu ze jdete jinam…a ty doplatky jsem netusila ze jsou v repromede o tolik dražší ![]()
@kratjana a byla jsi uz v repromede? Nebo kdy tam jdes? Ja mela 14 den po ket videt jen miniaturni dutinku bez ničeho a byla to fakt jen tecka
@Adelastra do repromedy uz nechodim. Jsem v Reprogenesis. Ale tam mi rekli ze uz mam jit na krev a ko k me dr.
@kratjana ahaaa…tak pockej na krev a uvidis nic neni ztracene, delalas jeste testiky? Sili?
@Ewangelle Díky, zkusila jsem teď napsat mejl a uvidím zda odepise ![]()
@Adelastra testy uz nemuzou vic silet. Jsou to uplny dalnice. zizta napisi cislo hcg
@kratjana jojo to chapu, ja jsem zkousela obden pak jestli třeba neslabne carka
ozvi se urcite
budu na tebe myslet ![]()
@Adelastra taky jsem ještě radeji testovala. Ja si rikam jestli tybcarky nemam moc brzo vyrazne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.