Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak je to potvrzené, pátý KET i přes imuno a ERA nevyšel
cítím se na dně
@Ewangelle ahoj, drive jsem ti psala ohledne ery, byla jsem na ni nakonec. Muj 4. KET naseho posledniho embrya skoncil biochemkem
dnes poprve jsem videla na tt druhou carku i kdyz slabou
hcg dnes 15 den po ket 7
jsem na dne
predchozi kety si ani neskrtly, hcg vzdy nula a ted tohle
Pry jsme se dnes v repromede sesly tri pary, kterym se pres vsechna vysetreni proste nedari
u nas problem jen spermio, ja jsem uplne zdrava, sliznice krasna, vsechna vysetreni v poradku, era receptivni, embrya vysetrena, jen mame porad smulu a nedari se, nechapu to proc mame takovou smulu
je to strasne tezke… Musime zkouset dal, jednou se musi zadarit prece!!!
@Ewangelle Nenene, to snad není pravda
Strašně moc mě to mrzí. Posílám spoustu síly a budu moc moc moc držet pěsti, aby to už konečně vyšlo ![]()
@veri77 Je mi to moc líto
To je hrozné, že to nevychází. Takže budete muset zase celé znovu? Budu moc držet pěsti, aby ten dalších pokus už vyšel ![]()
@Ewangelle tak jsem ti to přála. Taky mám za sebou 5× KET a všechno neúspěšně a taky nikdo neví proč. Ale pořád doufám. Držím palce, ať se vám zadaří co nejdřív. ![]()
Ahojky holky, jdu si opet pro radu, od 6 tt do zacatku 11 tt mi bylo hrozne zle zvracela jsem i cele dny, ted jsem 10+4 a je mi uz par dni uplne dobre…neni to nejak brzo na zmizeni nevolnosti? Vetsinou pry ustupuje po 12.tt…na kontrolu jdu az 18.6. tak se bojim jestli zmizeni nevolnosti nemuze znamenat ZT nebo neco takoveho :/ vy co uz jste byly tehule, nezazily jste to takhle a bylo vse ok? Dekuji za odpovědi ![]()
@Adelastra Ahojky. Buď v klidu. Jsem 14+6 tt a po celou dobu těhotenství jsem ani jednou nezvracela. Bylo mi asi ve druhém měsíci asi 14 dní špatně, jinak nic. Každá jsme jiná. Buď ráda že je ti dobře a užívej si to ![]()
@Adelastra me zase bylo zle az asi do 32.tt..takze jsem taky nebyla ta ktera by mela nevolnosti jen v 1.trimestru. Je to ruzne
Jsem ve čtvrtek objednaná na hysteroskopii a laparoskopii přímo k Matěnovi, ale moc tomu nedává… asi začneme řešit náhradní mateřství, už mám i paní ![]()
@kratjana no me se sem tam navali ale uz to neni celodenni zvracení a nevolnost, spis mi dela zle kysele, pak mam prekyseleny zaludek a pali me zaha :/ snad uz bude jen lip a lip:) jsem dnes v 11 tt a rano kdyz jsem se vzbudila a lezela na zadech jsem mela plny mocak po noci a prislo mi ze se vyboulilo mimi ( nebo spis děloha jak tam nebylo misto) myslite ze toje moznyyy? I kdyz jsem zatahla tak to zustalo ![]()
@Ewangelle to je mi lito muzu se zeptat kolik je ti let?
určitě se mimca dockas at uz ho odnosis ty nebo nekdo jiny, i kdyz by pro tebe urcite bylo vic fajn mit ho u sebe v brisku ![]()
@Ewangelle To fakt není možné
A řekli ti třeba něco k tomu, proč to nejde? Strašně mě to mrzí, že to zase u vás nevyšlo. Ať to ve čtvrtek jde každopádně bez problémů a hrozně moc budu držet pěsti, ať se toho miminka dočkáte ![]()
@Adelastra Je mi 28, snažíme se v CARu tři roky. Příčina se neví, malém top membrya, PICSI, ICSI, moon (oplodnění pod polarizovaným svátkem ve správnou dobu) Fve ERA prodtě neví… zkoudejte dál, slevit jsem vyčerpaná, píchám Fraxiparin, jím Medrol, lepím extrogemové náplasti… nechci takhle dalších x let žít
ve čtvrtek mám madstandart na hxsteredkopie a laparoskopii, ale moc si od toho neslibujín ![]()
Kooordinárorks by nám měla do konce června vědět i s cenou s právním potadensrvím. Pak pozvou nm na vyšetření, domluvil se splátky a bude
taky bych si ho chtěla odnosit, sle asi bohužel
@Ewangelle achjo je mi ti lito :/ a celou dobu jste v repromede nebo jste to zkoušeli i jinde? Je to hrozny ta dnešní doba vsude je toho plno
nehlede na to, kolik to stoji penez a clovek se kvuli tomu treba i zadluzi…ale co bysme pro miminko neudelali ze…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.