1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
6.6.19 12:00

@veri77 mám tři IVF, dvakrát ohss, dvě ery, pět transferů bez výsledků. Zrovna ležím po histeroskopii a laparoskopii kde se nic nenašlo :( Tlačí nás i věk manžela ( přecejenom nechci, aby v 60 vodil dítě do školy)… takže někdy v červnu máme mít termín s koordinátorkou co řeší nm a probrat právní, procesní i finanční stránku věci. Zamraženo mám ale po třech letech neustálého boje, investovaných statisíců, ž není moc síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.19 13:04

@Ewangelle
Po vlastní zkušenosti bych ti doporučila najít si terapeuta/tku která se zabývá TCM a zašla by jsi na přesnou diagnostiku podle které by ti dala bylinné tablety přesně na míru. Já tahkle chodila 5 měsíců využívala asi 5-6 krabiček tabletek, pak pila čaj a KET se povedl hned když jsem ještě tablety užívala.

• Citovat
  • Upravit
3647
7.6.19 12:18

Ahoj holky, dnes potvrzena srdecni akce. Bobek ma 7mm a odpovida stari transferu dnes 7+0.

Jsem stastna ze to tentokrat vyslo napoprve a ne az na seszy pokus jako tomu bylo u Adi.

Kdyby někoho zajimalo jak probihal den kdy jsem mela transfer a nasledujici dny… Tak to bylo tak ze jsem delala jako bych na transferu nebyla. Samozdrejme jsem nesla ryt zahradu alr uplne bezne jsem tahala adu (12kg) hned po transferu jsme meli doma zivo protoze se adi klubaly ven spicaky a do toho ji praskly usni bubinky. Takze doma rev a stres cele dva tydny.
Takr na doporuceni @miss-y jsem brala pred stimulaci a stale beru vitamin D. Plus listovku. Dalsi vec je ze jak pti adi tak i ted jsem mela a mam vysoke davky utrogestanu. Pri adi 9ks za den, ted 8…u drivejsich pokusu jsem mela daleko mene.

Vsem drzim pesti. Vim ze se to rika snadno ale neztracejte hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.6.19 12:20

@kratjana toje supeeer, to ted uz poleti, ja byla na potvrzení srdicka nedavno a dnes jsem 11+0 :srdce: moc moc ti to preju!:) :hug: a nevolnosti jsou? Nebo nejake jine priznaky? Mne se zacaly az ted mirnit nevolnosti ale nastala hrozna unava, tak ze bych fakt spala cele dny i noci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.6.19 12:58

@Adelastra jeste jsem nezvracrla ale navaluje se mi. Dnes kdyz jsem cekala pred ordinaci tak borce predemnou desne pachly nihy 🤣 🤣 🤣 a kdyz jsem sjela do marketu tak jsem se zam malem poblila. Ja rano moc nejim tak mi je zle i z toho. Ko mam 21.6. Rodin o tehotenstvi jeste nevi. Ani tentokraz nevedeli ze jsme byli v caru. Nechtela jsem se stresovat tim ze by tchyne cekala na vysledek a ja ji musela oznamit negativni. Nevim kdy to rrkneme 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.6.19 13:01

@kratjana :potlesk: :potlesk: :D to je srandaa :D no ja od zacatku fakt blila z cehokoliv co jsem citila pres den a hned rano jen jsem otevrela oci jsem letela, pomalu jsem do sebe nedostala jidlo..ted uz dostanu a treba jen parkrat něco vyhodim :D ja to rekla moji mamce a taťkovi hned, vedeli o caru a o vsem. ostatni tusi, ale ja 100% jim to reknem az budem vedet co to je a oficialne oznamime zrovna i pohlavii, jsem zvedava jestli na vyšetření v 13 tt ve Zlíně na Oscaru pujde uz neco videt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
7.6.19 17:37

@kratjana moooc ti gratuluji :hug: Já nález bez nového, tak máme být prostě trpěliví a zkoušet :oops:
Víte už pohlaví? Při PGS se ví hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
7.6.19 18:35

@Kratjana sice mi to nevyšlo? Ale pozvání
na kafe pořad platí :)

Příspěvek upraven 08.06.19 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
7.6.19 18:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.19 14:41

Reptomeda ivf bolest v podbrisku

Ahoj ja jsem byla v repromede v brne mela jsem odebranych 18folikulu pan doktor me neupozirnil na hyperstimulscni syndrom po odberu vajicek 2den po odberu jsem skoncila v nemocnici na pozorovani 7dni strasne me bolelo bricho az me to vystrelovalo az dozad kde jsou ledviny. davali mi kapacky na zavodneni a zapisovala si kolik vypiju a vycuram aby se me nezadrzovala voda v tele. Coz nastesti bylo vyrovnane takze jsem mela lehci hyperstimulacni syndrom…Zvracela jsem pak po 7dnech me pustili domu i kdyz jsem mela zvysenou hladinu hormobu po tech inekcich v krvi pak jsem sla na kontrolu do repromedy kde me meli podle lekarske zpravy udelat test krve ale pan doktor Matena muj lekar me rekl ze to k nicemu nepotrebuje az pak kdyz jsem mu rekla ze me neupozornil na hyper. syndrom se me omluvil ze me to mel rict… jinak vse bylo v poradku na ultrazvuku… menstruaci jsem dostala normalne 27den coz dostavam 27 nebo 28de.az v kvetnu jsem ji dostala az 32den v22h vecer coz je pry po hyperstimulac. syndromu normalni. z18 vajicek geneticky jsou v poradku 6embrii.30.6.2019 me bylo vlozeno embrio 5denni.mam obcasne a pichani v brichu test zatim negativni je to10den po odberu mam docela strach navic jsem dostala rymu a kasel tak se bojim aby to vubec vyslo mate nekdo zkusenosti? dekuju za odpoved☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.19 19:39

@Racochejlek87 ahoj, to me mrzi ze si to po odberu mela tak narocny. Ja jich mela 19 a 6 geneticky v poradku. Jsem 8den po KET a bohuzel to vypada prvni pokus nevysel. Uz 3 den mam bolesti jako pri mestruaci a silne spineni. Volala jsem do Repromedy a pry mam zavolat az budu krvacet. Urco pujdem hned do dalsiho. Zkus to 12 den ;) jinak taky chodime k Matenovi a zatim vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.6.19 22:05

@Adelastra v mem okoli vi hofne lidi o ivf. Netajim se tim. Ale tentokrat to vi jen 4kamarádky. potrebovala jsem hlidani pro adu a takr nekoho s kym se o tom budu moct bavit. Dal jsem to nechtela resit z toho duvodu ze jak nam to nevychazelo pri Adelce tak me kazdy litoval, porad se vyptavali a ja ted o to nestala. To ze to vyslo budu prekvapko.
U Adi jsem zvracela od zacatku az do konce 🤣 byla jsem v takovem stavu ze jsem nemohla vybrat ani kocarek ani jmeno. Vse co mi pripominalo tehu mi delalo zle. Vcetne pachy. Hruza…

@Ewangelle ted ma byt hic jak… Tak nejlip aby bylo tak jak fne. Musime se domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.19 12:26

@nevimprezdivku =dekuju za odepsani uvidim jak to dopadne beru utrogestan 2-2-2 uvidim zda nebudu taky vic krvacet a tobe drzim pesticky :hug:!!! Pokud nam se to nepovede taky chci jit hned na dalsi transfer a tentokrat budu lezet…urcite dej vedet jak si dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.6.19 15:38

@nevimprezdivku ja taky mela menstruační bolesti skoro hned od ket a 4. Den po ketu jsem začala krvacet jasnou krvi tak jsem udelala test a byl pozitivniii (duch) krvacela jsem takhle sem tam jeste 14 dni, byly to nervy ale testy silily a mimi vzdy v poradku :srdce: tak neztracej nadeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.19 16:05

@Adelastra vazne?? Fakt mam jeste nejakou malou sanci? Ja uz to silny spineni mam 4 dny v kuse. Zitra budu 10 den po, tak tomu dam jeste sanci a zkusim test. Je neco co bych mohla proto udelat? Dnes jdu jeste do prace na nocni, ale zitra se budu setrit a jen lezet. Jsem z toho hodne spatna. Tolik jsem verila ze to vyjde. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.