1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
9.9.19 13:41

Holky, jak dlouho se čeká v repromede na výsledky genetiky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.9.19 13:43

@Nikki1992 Úžasné :potlesk: :potlesk: :potlesk:!!! Jsou to ty NEJ a držím vše, co jde, aby transfer dopadl výborně :andel: :kytka:!!!
Těším se na info :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
9.9.19 14:22

@Kveetko Loni jsem byla 14.8. na odběru a 30.8. mi volali výsledky. Ale asi to záleží i na tom, kolik toho mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
9.9.19 16:41

@missy-m to je super, u nás to taky trvalo cca 3tydny. Ale u nás se ty výsledky posílali myslím do gennetu. Ale repromeda si je dělá myslím sama. Tak jsem si říkala, že by to mohlo být rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.9.19 22:52

@Kveetko u nás to trvalo přesně 3 týdny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.9.19 22:54

@aidule jojo máme obrovskou radost. Snad v říjnu vše dopadne dobře :-). Rozhodně dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.9.19 09:59

Tak po nějaké pauze jsem se rozhodla jít do toho znovu a včera zašla do RM vyzvednout všechno co potřebuji na přípravu na další, šestý, KET :palec:

Takže přibližně od úterý/středy začínám zase píchat Fraxiparin, lepit estrogenové náplasti a nově na základě výsledků od Malíčkové i si nechat jednou týdně píchat imunoglobulíny do svalu. Moc doufám, že to byl ten důvod proč se nedařilo a tentokrát to konečně výjde :)

@Kveetko Jak jsi na tom teď ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.9.19 10:54

@Ewangelle Tak moc moc držím pěsti :hug: :srdce: To už tentokrát konečně musí klapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.9.19 13:38

@Ewangelle Ahoj, ja cekam na ms a zacinam stimulovat, ale porad nevim zda jit do gonalu nebo toho pergoverisu… fakt mam dilema, kazdy den chci neco jineho. Ms snad prijde kazdym dnem.

Moc moc ti drzim palce!!! Nedela ti problem pichat ten fraxiparine? Ja s nim vzdy bojovala, pokud to mas podobne tak zkus Clexane, stipe, ale ma lepsi jehly :palec:

A kdy ti tedy cca vychazi KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.9.19 16:00

Clexane mi vůbec nevyhovoval, Fraxiparin přímo pod pupík je něco úplně jiného- skoro žádná nodřina a nebolí to :) jsem spíš zvědavá na ten imunoglobulíny do svalu.
Tak někdy/stres čtvrtek bych to měla dostat, takže KET v sobotu 12.10. pokud se nestane kdo ví co… kéž by to byl poslední KET (i když dalších pět je ještě v mrazáku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.9.19 13:21

@Ewangelle
Ze srdce gratuluji k rozhodnutí jít opět do boje :srdce: :potlesk:!!! Z vlastní zkušenosti vím, že to není tak jednoduché a samozřejmé…
Budu držet palce, aby to tentokrát opravdu vyšlo a miminko se hezky uhnízdilo a vydrželo :andel: :andel: :andel:!!!
Těším se na další info :D :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.9.19 15:21

@Ewangelle
Já jsem sice měla clexane, ale fakt víc bolel a hlavně modřiny jsem měla neskutečně dlouho!!! V tomto ohledu vím, že mají pacientky lepší a šetrnější zkušenosti s Fraxiparinem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
27.9.19 10:36

@Kveetko
Ahoj, jake pero jsi nakonec zvolila? Zkusila jsi ten Pergoveris?
Jak jsem psala v jine tve diskuzi, tak bych s nim mela pristi tyden zacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
27.9.19 10:40

Takže naše poslední stimulace za námi. Sice máme ještě jeden pokus na pojišťovnu, ale mně už z toho tentokrát bylo tak zle, že nějak nemám odvahu to ještě někdy podstoupit.
A výsledek. Odebrali mi 18 vajíček (jen z pravého vaječníku, k levému se nemohli dostat, jelikož byl za dělohou a kdyby ho chtěli napíchnout, museli by přes větší cévy a hrozily by komplikace s krvácením). Všech 18 vajíček bylo zralých a vhodných k oplodnění. Nakonec se oplodnilo 15 a dnes mi volali, že nám jich zůstalo 7, které se teď budou geneticky testovat. Prosím, prosím, ať je jich co nejvíc zralých :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
27.9.19 10:54

@missy-m

Drzim moc palce, at to dopadne!

Pristi tyden zacinam cely proces poprve a uz ted jsem strachy bez sebe, aby vubec ze me neco dostali 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.