Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
Je tu nekdo, kdo ma diagnostikovane migreny? Jak jste reagovaly behem stimulace? Mam strach, aby mi to nerozjizdelo ataky
jako spoustec hormony uplne nemam (aspon kdyz jsem pred par lety brala HA, tak jsem s tim problem uplne nemela).
Jeste se zeptam koordinatorky, neurolozku mam takovou k prdu, ta mi rekla, at se ji ozvu, az porodim (pred 2 lety) ![]()
@Adelastra dekuju ale uvidim v utery 8.10.co krev…:-)😊a hlavne jestli je zachycene na zpravnem miste… urcite dam vedet:-)a ty se mi taky ozvi jak si na tom:-) ![]()
@Nikki1992 ahoj 😊 no muze to byt z hormonu asi beres utrogestan to je mozna tim nebo nemela jsi nekdy polyp nebo cysty? Ja mela boleni na leve strane obcas a pak jsem si sama upozornila u doktora zobace at se koukne poradne zda ten polyp nemam…a mela…a taky mozna spis zda nejses nervozni…uvidis to bude tim utrogestanem me doktorka zvolila 11den cyklu jsem sla naultrazvuk a rekla me doktorka at si pichnu ve21h ovirelle 250miligramu to je na ovulaci…a 14den jsem brala gynoprodyl ten se polika nastedti ten 1prasek 100mg se me nemota hlava! a jak jsem zjistila je zadarmo beru 1-1-1, 1=100mg//1transfer jsem mela utrogestan(ten je lepsi v tom se zavadi i polika pri zavadeni se ti nemota hlava-aspon me ne pri polikani 2=200mg se me motala pri polikani tak jsem zavadela) mela jsem 2-2-2 ted me to snizila o pulku prej ze zkudi jinej postup utrogestan asi se doplaci 70kc a gynoprodyl zadarmo ale jen se polika ma latku progesteron skrz sliznici a pak pro udrzeni tehotenstvi-to ja jen tak na okraj pro info:-) //drzim ti peste!!!:-) urcite dej vedet jak se citis ja sama uvidim jak dopadnu v utery 8.10.
Drzim pesticky
😊 ![]()
@Kveetko ahoj, drzim pesti na zitrejsi kontrolu ![]()
Ja dnes zacala se stimulaci, od vcera uz mam slabou ms (velmi slabou), ale s koordinatorkou po telefonu (vcera a dnes rano) jsme se dohodly, ze zacneme dneska, takze kontrola pristi utery. Snad jsem teda nic nepodelala a nezacala moc brzy ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat mam problem s otehotněnim bojim se lekařu třeba my poradite vy s přitelem sme spolu 10 let on ma 2 děti z předešleho partnerstvi ja nemam žadné
o miminko se snažime Cca 9 let před 4 lety jsem na poseldy yla na gindě tam my řekli že vše je v pořadku jsem silnějši postavy tak jestli to nemuže mít na to vliv jinak sem chtěla začit rat ultrogestan myslite že to pomuže?
@frbul ahoj, tak super, tak uz si taky zacala, bezva
tak at jde vse jak ma ![]()
Ja doufam, ze pro me zitra budou mit dobre zpravy
, dam ti vedet
@Kveetko urcite se ozvi, jaks dopadla a drzim moc palce ![]()
a dekuju
aplikace je zatim v pohode, vedlejsi priznaky zadne, ale to urcite prijde ![]()
@frbul ahoj, tak asi ok. Nějaké folikuly tam jsou. Nijak je nepočítala, prostě pak od stolu hodila cca číslo, že asi kolem 20ti., v jednom vaječníků byly větší a v druhém menší. To odpovídá tomu, že ten jeden víc cítím. V pondělí mám další kontrolu
. Co ty?
@Kveetko tak to je moc bezva vysledek, super
kdy pujdes na OPU?
Ja zatim v pohode, az na vetsi unavu (a s tim spojena mirna bolest hlavy) a vcerejsi mirne krece jsem ok, zatim neotekam, ani nemam chute na jidlo (spis nemam na nic chut
) a z nejakeho duvodu mam vetsi chut na sex, coz teda nechapu uz vubec
je to ale teprve 3. injekce, tak ty negativni ucinky se teprve projevi
jinak kontrolu mam v utery dopoledne.
Drzim palce na pondeli a tesim se na pozitivni zpravu, ze je vse na vyborne ceste ![]()
@Racochejlek87
Jen tak v rychlosti jsem nakoukla a co to vidím???…kouká tady na nás krásný dušík
…ten už z ovitrelu nebude
…
Tak v úterý mooooc držím palce a zase nakouknu, tak snad tu budou jen ty NEJ pozitivnější zprávičky plné naděje a radostného očekávání
!!!
@missy-m, zdravím, tak po dlouhé odmlce jsem opět v ringu, dnes zavedena mozaika, modlím se a pevně doufám a věřím
první zdravé embryjko se nechytlo ![]()
Ahoj dnes je to 16 dní od transferu embria v pátek jsem byla na ginde že mě bolelo břicho po vyšetření cca 1 h jsem začala krvace asi tak na 2 hodinky pak to přestalo dělali my odběr na HCG měla jsem 594 dneska jsem byla na kontrolním a při kleslo neřekli o kolik myslíte že je to straceni
jinak my je dobře občas po poboliva v podbřišku nic hrozného
@nicl
Zdravím… A teď už nekrvacite? Kdy máte jít na další kontrolní odběr hcg?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.