1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
837
2.10.19 08:08

Ahoj holky,

Je tu nekdo, kdo ma diagnostikovane migreny? Jak jste reagovaly behem stimulace? Mam strach, aby mi to nerozjizdelo ataky :think: jako spoustec hormony uplne nemam (aspon kdyz jsem pred par lety brala HA, tak jsem s tim problem uplne nemela).
Jeste se zeptam koordinatorky, neurolozku mam takovou k prdu, ta mi rekla, at se ji ozvu, az porodim (pred 2 lety) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.19 21:05

@Adelastra dekuju ale uvidim v utery 8.10.co krev…:-)😊a hlavne jestli je zachycene na zpravnem miste… urcite dam vedet:-)a ty se mi taky ozvi jak si na tom:-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.19 21:31

@Nikki1992 ahoj 😊 no muze to byt z hormonu asi beres utrogestan to je mozna tim nebo nemela jsi nekdy polyp nebo cysty? Ja mela boleni na leve strane obcas a pak jsem si sama upozornila u doktora zobace at se koukne poradne zda ten polyp nemam…a mela…a taky mozna spis zda nejses nervozni…uvidis to bude tim utrogestanem me doktorka zvolila 11den cyklu jsem sla naultrazvuk a rekla me doktorka at si pichnu ve21h ovirelle 250miligramu to je na ovulaci…a 14den jsem brala gynoprodyl ten se polika nastedti ten 1prasek 100mg se me nemota hlava! a jak jsem zjistila je zadarmo beru 1-1-1, 1=100mg//1transfer jsem mela utrogestan(ten je lepsi v tom se zavadi i polika pri zavadeni se ti nemota hlava-aspon me ne pri polikani 2=200mg se me motala pri polikani tak jsem zavadela) mela jsem 2-2-2 ted me to snizila o pulku prej ze zkudi jinej postup utrogestan asi se doplaci 70kc a gynoprodyl zadarmo ale jen se polika ma latku progesteron skrz sliznici a pak pro udrzeni tehotenstvi-to ja jen tak na okraj pro info:-) //drzim ti peste!!!:-) urcite dej vedet jak se citis ja sama uvidim jak dopadnu v utery 8.10.
Drzim pesticky :hug: 😊 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
3.10.19 07:49

@Kveetko ahoj, drzim pesti na zitrejsi kontrolu :kytka:

Ja dnes zacala se stimulaci, od vcera uz mam slabou ms (velmi slabou), ale s koordinatorkou po telefonu (vcera a dnes rano) jsme se dohodly, ze zacneme dneska, takze kontrola pristi utery. Snad jsem teda nic nepodelala a nezacala moc brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.10.19 09:17

@Racochejlek87 jojo hlavne mysli pozitivne :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.19 11:36

Ahoj chtěla bych se zeptat mam problem s otehotněnim bojim se lekařu třeba my poradite vy s přitelem sme spolu 10 let on ma 2 děti z předešleho partnerstvi ja nemam žadné
o miminko se snažime Cca 9 let před 4 lety jsem na poseldy yla na gindě tam my řekli že vše je v pořadku jsem silnějši postavy tak jestli to nemuže mít na to vliv jinak sem chtěla začit rat ultrogestan myslite že to pomuže?

• Citovat
  • Upravit
678
3.10.19 18:03

@frbul ahoj, tak super, tak uz si taky zacala, bezva :palec: tak at jde vse jak ma :)
Ja doufam, ze pro me zitra budou mit dobre zpravy :andel:, dam ti vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
4.10.19 11:09

@Kveetko urcite se ozvi, jaks dopadla a drzim moc palce :)

a dekuju :) aplikace je zatim v pohode, vedlejsi priznaky zadne, ale to urcite prijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.10.19 18:19

@frbul ahoj, tak asi ok. Nějaké folikuly tam jsou. Nijak je nepočítala, prostě pak od stolu hodila cca číslo, že asi kolem 20ti., v jednom vaječníků byly větší a v druhém menší. To odpovídá tomu, že ten jeden víc cítím. V pondělí mám další kontrolu :palec:. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
5.10.19 11:02

@Kveetko tak to je moc bezva vysledek, super :dance: kdy pujdes na OPU?

Ja zatim v pohode, az na vetsi unavu (a s tim spojena mirna bolest hlavy) a vcerejsi mirne krece jsem ok, zatim neotekam, ani nemam chute na jidlo (spis nemam na nic chut :lol: ) a z nejakeho duvodu mam vetsi chut na sex, coz teda nechapu uz vubec :lol: :lol: je to ale teprve 3. injekce, tak ty negativni ucinky se teprve projevi :) jinak kontrolu mam v utery dopoledne.

Drzim palce na pondeli a tesim se na pozitivni zpravu, ze je vse na vyborne ceste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.10.19 12:53

@Racochejlek87
Jen tak v rychlosti jsem nakoukla a co to vidím???…kouká tady na nás krásný dušík :potlesk: :dance: :P…ten už z ovitrelu nebude :lol: :lol: :lol:
Tak v úterý mooooc držím palce a zase nakouknu, tak snad tu budou jen ty NEJ pozitivnější zprávičky plné naděje a radostného očekávání :andel: :andel: :andel: :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 14:33

@aidule ahoj uvidime urcite dam vedet dekuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.10.19 19:17

@missy-m, zdravím, tak po dlouhé odmlce jsem opět v ringu, dnes zavedena mozaika, modlím se a pevně doufám a věřím :P první zdravé embryjko se nechytlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.10.19 20:28

Ahoj dnes je to 16 dní od transferu embria v pátek jsem byla na ginde že mě bolelo břicho po vyšetření cca 1 h jsem začala krvace asi tak na 2 hodinky pak to přestalo dělali my odběr na HCG měla jsem 594 dneska jsem byla na kontrolním a při kleslo neřekli o kolik myslíte že je to straceni :,( jinak my je dobře občas po poboliva v podbřišku nic hrozného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.10.19 20:35

@nicl
Zdravím… A teď už nekrvacite? Kdy máte jít na další kontrolní odběr hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.