1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
10.10.19 19:40

@Ewangelle boze to je silene :,(. Posilam hodne sil :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
10.10.19 19:48

@Nikki1992 no zatim neni co zavidet, uvidime zitra rano. Ja jdu na krev uz 18. Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
10.10.19 20:11

@Beeruskka81 Taky moc držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
10.10.19 20:31

Holky drzim palce s testovanim, ja mela pididucha 3dny po ketu (testila jsem jenom proto, ze jsem zacala silne krvacet)…pak uz testik jen silil :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.10.19 21:41

@kelynka Ahoj, moc držím pěsti. Nám taky doporučili kde co. Nakonec jsme šli do PICSI+MACS (to prý mohla být minule příčina většího úbytku a těch 6 tis. už nám nepřišlo nějak moc). No a genetiku embryí kvůli věku. Už máme finální částku a je mi poněkud zle. Třetí ivf a cena jde závratně nahoru. Tak ať stimulace dobře dopadne a máte spoustu zdravých embryjek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.10.19 21:43

@missy-m ahoj :mavam:, ICSI nemate? Jaky mas protokol? Na kolik vas ta kalkulace vysla? Ty uz stimulujes? Dekuji :hug:. Tobe preji co nejvetsi urodu :hug: Jinak pry se MACS dela i u ICSI, ale tam to vychazi na 7tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.10.19 21:50

@kelynka Jj, ICSI máme. Já to beru, že když píšu PICSI, ICSI už je v tom :D
Já už mám po stimulaci, čekáme teď na výsledky genetiky embryí. Jinak teda jsem měla krátký protokol, píchala jsem 200 jednotek pergoverisu. Odebrali mi 18 vajíček (jen z pravého vaječníku, k levému se nedostali, protože by museli píchat skrz cévy a to nechtěli riskovat). Všechny byly vhodné k oplodnění, oplodnili jich 15 a na genetiku jich šlo 7. Tak teď nervy, kolik jich zůstane zdravých. A celkově nás to teď vyšlo na bez pár korun 60 tis. :zed: :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
10.10.19 21:57

Nas ivf vyslo na cca 50k. Genetika embryi byla nastesti na pojistovnu, jinak by mne asi kleplo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.10.19 22:01

@missy-m teda to je nadherna uroda :pankac: :potlesk: :hug:. Kolik mas hodnotu AMH a ke komu chodis na konzultace? Kolik je tobe i partnerovi? Jinak pergoveris ani neznam, ja budu mit gonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.10.19 22:02

@Beeruskka81 i nam dali kalkulci neco pres 50tis. Taky jsi mela ICSI, PICSI i MACS? Jaky protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.10.19 22:05

@Beeruskka81 Držím moc pěsti, ať pěkně sílí :hug: No nám se to o 12 tis. prodražilo, že se oplodňovalo 18 vajíček. Takže za ICSI+PICSI to bylo navíc 1500×8. Fuj. Naštěstí genetiku taky máme na pojišťovnu. Jinak bych to už asi nerozdýchala. Každý další pokus ivf je nějakých 10-15 tis. nahoru :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.10.19 22:10

@kelynka Ty jo, hodnotu už si asi nepamatuju. Jen vím, že oproti minulému pokusu mírně vzrostla, což mě prekvapilo :nevim: Na konzultaci chodíme k Tokarevě. Už od prvopočátku. Jasně, když jdu na utz, tak je mi to fuk (zatím jsem víceméně neměla s nikým větší problém, jen teď při stimulaci mi při druhém utz Dr. Matskula řekla strašně nízký počet folikulů a úplně mě rozhodila…ale dělala mi odběr zrovna ona a to si zase nemůžu stěžovat, dolovala to ze mě na maximum). Pergoveris je „lepší“ gonal, je v něm navíc LH hormon. Prý má mít lepší výsledky. No…mně po něm bylo dost zle a výsledek jsem měla na vlas stejný jako loni s gonalem. Jo a mně bude za měsíc 36 a manželovi je 34.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
10.10.19 22:11

@kelynka tomu prvnimu rozumim, zbytku ne :D ja nwm jaky protokol, pichala jsem gonal cca 10 dni, tak asi kratky :nevim: ja uz chtela mit ty injekce za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
10.10.19 22:13

@missy-m mne se oplodnovalo 7,prezily dva a genetiku jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.10.19 22:18

@Beeruskka81 Tak o to víc držím pěsti, ať to dobře dopadne :hug: Je to určitě bojovníček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.