1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
837
12.10.19 21:29

@Nikki1992
Nesplnuju vek, ze mam v poradku genetiku a ze mame darce spermatu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
12.10.19 21:51

@frbul Ahojky. My jsme měli darkyni vajíček. PGD jsme měli z důvodu partnerovy genetiky. KET s darovanymi vajíčky se podařil na první pokus. A 26 listopadu máme termín porodu naší malé princezny :) Můžu se tě zeptat na kolik vás vyšel cyklus s dárcem spermatu? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.10.19 22:04

@Racochejlek87 ahojkyy, ascorutin je volne prodejny vitamin C, uziva se pri zvysene propustnosti a lamavosti cev a krevnich sten. Ja to brala a i gynekolog rekl ze v poradku, ze krvacim (fakt jsem krvácela, ne spinila) protoze mam proste spodek vice prokrveny a jak se mimi vrtalo tak jsem krvacela. A pak jeste dost tydnu :) taky jsem to tak mela, kruceni a jakoby bublani v brise mozna to je náhoda ale mozna ne :) ja se strasne bala ze prijde menstruace protože jsem to tak mivala i pred ni…a kdy jdes na tu kontrolu? Me v repromede kdyz jsem volala ze krvacim porad a dost rekli, ze takhle na začátku by stejne nic nezachranili, ze mam počkat do dalsi kontroly a uvidi se co bude :nevim: ale ja jsem se nedala a normalne jsem sla za svym gynekologem vysvetlila mu co se deje a zkontroloval me a ja byla aspon v klidu, ze miminku tluce srdicko a je vse ok :srdce:…jinak ja se citim docela fajn, ale teda trpim na bolest v krizi a kycli porad strasne…a v noci jenom curam, snazim se pohodle zalehnout, nez zalehnu, tak musim zas curat a tak furt dokola… no a pak uz je rano :nevim: :lol: :lol: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
12.10.19 22:07

@Hancababy
Ahoj, napisu ti to do zpravy  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.19 02:13

@Adelastra jdu na kontrolu zitra v pondeli v 15:30h me doktorka Mitskuli nebo jak se pise ze kdyby neco tak mam dojit ja kdyz bych sla na gundu ke sve gunekolozce tak bych sla az za pul mesice ma moc narvano… :( tak proto musim do repromedy…a od kdy jsi z repromedy presla ke svymu gynekologovi do pece? Ja se bojim no ten gynoprodyl=progesreron me menstruaci zastavil pri 1pokusu jen sem taky1den trosku krvacela vecer a pak lehce spinila a nepovedlo se to…no od pritele mamka tak jeji sestra prvni dite potratila jelikoz krvacela a 2 dite kdyz krvacela ve 3mesici musela byt v nemocnici a nohy nahore a zachranili ji to…tak uvidim nemuzu taky spat…no uvidim😦mej se pekne😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.10.19 09:41

@Racochejlek87 jee tak budu drzet zitra palce:) :hug: ja jsem ke svemu sla cca v tom 6 tydnu kvuli krvaceni a uz si me tam nechal chodila jsem co tyden na kontroly az do 10tt a kontroloval jestli je vse ok kvůli tomu krvaceni. A v 7tt me „propustili“ z repromedy, kdyz videli ze miminku tluce srdicko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.19 14:46

@Adelastra jako ze jsi tam lezele? V repromede tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.19 14:49

@Adelastra aha jako za zvym si chodila kazdy tyden? no az v 7tydnu zacne tluct srdicko ze?-ted zacinam 6tyden ale mam trosku bolesti jak na mestruaci a spinim dneska hodne😢moc se bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
13.10.19 17:29

Holky co vy na to. 8 den vecer na testu duch, druhy den digi test ukazal negativni. Ja uz nicemu nerozumim. Jinak mne dole picha, ne jak na ms, ale je to take divne. A bradavky stale bolestive na dotek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.10.19 19:09

@Racochejlek87 Nelezela jsem tam…za svym jsem chodila kazdy tyden:) ale v repromede jsem naposled byla v tom 7tt a pak mi rekli ze uz jezdit nemusím, ze si me prevezme muj gynekolog.ale ja uz k nemu davno chodila..kvuli tomu krvaceni no..ja byla přesvědčená ze je neco špatně, kvuli te krvi a taky me dole všechno pobolivalo jak na ms jako kazdy měsíc…no musim říct ze na zacatku jsem byla jak na houpačce, jednou stastna jednou nervy jestli je vse ok a tak…musis verit ❤️️ @Beeruskka81 a jiny test jsi nezkoušela? Zkus zitra z ranni moci normalni test, ne digi…:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
13.10.19 19:37

@Adelastra skocim si zitra pro test, dnes jsem nedelala. Jen to bricho mne zarazi a chodim extremne casto na malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.10.19 19:39

@Beeruskka81 To břicho jsem mela taky, takove tlaky spis…tak uvidis, zkus jeste testik :)) :hug: Kolik dni jsi po ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
13.10.19 20:49

@Adelastra dnes je to 10 den. No ano, jsou to tlaky a pichani. Strili mi to po celem spodku doslova😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.10.19 04:38

Testík sílý 😍 mám takovou hroznou radost. Člověk si ani nedokáže představit, jak se cítím. Myslela jsem, že se akorát znovu zklamu a jsem tak nesmírně šťastná. Tento pocit přeji vám všem- Je to krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.10.19 05:08

@Nikki1992 Jee tak ten je krasny :hug: :kytka: vim ze ja testila KAŽDÝ DEN jak blazen bavilo me sledovat jak sílí a az byla carka silnější nez kontrolní tak jsem přestala :D :D :D gratuluju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.