Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Beeruskka81 potichoucku gratuluji
Ja jsem mela taky vzdy silnejsi testy odpo ne z ranni moci
@kelynka dekuji
jen nwm proc mne furt boli spodek a o zadech ani nemluvim.
@missy-m
Dekuji
teď už je všechno ok..
V těhotenství jsem měla pár problémů ale hlavně že máme zdravého prcka. Porod byl CS jizva ještě občas bolí ale už je lepší. Moc ti držím palce ať máte po genetice co nejvíc zdravých embrijek. ![]()
@Nikki1992 no ja si myslim ze je to jeste brzo!!ja pri prvni transferu zvracela ze jsem se najedla a nevysel me1transfer
Ted jsem v patek mela trochu krev tak se bojim jestli nepotracim objednam se asi uz pristi tyden at to zkontrolujou podle ultrazvuku radsi😦 ![]()
Tak jsem to ráno nevydržela a otestovala. Nevím jestli to jde dobře vidět, ale malinkej dušík tam je. Vždy jsme měli na testu bílo, takže toto je úspěch. Snad se prcek bude pořádně zavrtávat a za necelých 9 měsíců tu s námi bude ![]()
@Nikki1992 je tam, gratuluji
. Vite co jste si nechali za pohlavi vlozit? Vim, ze je sice jeste brzy na pohlavi, ale i tak. Verim, ze miminka se dockate ![]()
@Nikki1992 gratuluji a kolikaty den od vlozeni jste? Mate stejneho dusika jako ja ![]()
@kelynka děkujeme. no já to vím, protože jsem doktorce nakoukla přes rameno. Máme chlapáká a ještě 2 máme zamražené. Jsem z těch co všechno potřebuje vědět co nejdříve. Ale nic mi neřekla. Jen když jsem se mrkla, tak tam u všech embryjek bylo XY ![]()
@Beeruskka81 děkujeme a jsem dnes 6.den od vložení. Vkládali jsme v pondělí.
@missy-m děkujeme moc. Jsme natěšení a když jsme to tam ráno s manželem viděly, tak jsme se oba rozbrečely. Víme, že to ještě nemusí nic znamenat, ale budu dělat vše pro to, aby to dopadlo dobře
@Nikki1992 tak to jsm dve, ja jsem taky silena zvedavka
. Moc ti to preji
. Ja jsem myslela, ze to pohlavi rikaji
. Ale aspon, ze ty papiry ti ukazala a ze vis co to oznaceni znamena ![]()
Ahoj holky, zajimal by me vas nazor
nemam narok na prispevek/zaplaceni od pojistovny co se tyce genetickych testu embryi (PGT), ja i darce mame PANDU v poradku, zaplatily byste si to i tak jako samoplatce? Cena je 55 000 Kc. Diky ![]()
@Adelastra ahoj a co je to ten ascorutin? zas spinim radsi jsem se objednala na 15:30 na ultrazvuk aby bylo vse ok!
radsi se bojim plasom ale v patek jsem spinila vic az na krev pak me tak jaksi v podbridku krucelo ze kdyz jsem dala na podbrisek ruku citila jsem kruceni tak jsem dnes volala do repromedy s objefnsla se ale jedinej ultrazvuk uz volnej na 15:30h…tak uvidim!!drz pesticky…:-)
a co ty jak ti je? citis se ok?
@frbul PGT určitě doporučuji 👍 z jakého důvodu ti to nechtějí proplatit u pojišťovny? Zatím nevím jak to dopadne, ale už teď s PGT máme lepší výsledek než v minulém IVF cyklu… akorát ta částka to je mazec.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.