Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m tak budu moc drzet pesti, at mate po genetice co nejvic miminek ![]()
@Beeruskka81 ty jo to je stejne silene, za tolik penez jen jedno miminko. Moc bych ti prala, aby to vyslo
Kolikate je to vase ivf?
@kelynka dekuju
no druhe, ale uz mi bylo 38 a nez nasetrime, tak mi je 39
a uprimne ohss sem si uzila i s nemocnici. Ikdyz diky PANDA videla dr ze mam k nemu sklony
![]()
@kelynka píše:
@Beeruskka81 @missy-m holky moc vam to preji![]()
Dekuju a prikladam dnesni ranni test. Co vy na to holky
dnes 8 den po ket
@Beeruskka81 jéééé dušík. Přeji, aby pěkně sílil ![]()
Já se dneska rozhodla, že asi počkám až do toho 14tého dne, ale bojím se, že to nevydržím… Dnes 5.den
Jak jsi se cítila, kdy jsi dnes viděla výsledek? Úleva, nebo nervozita? Přemýšlím co bude pro mě nejlepší a nemůžu se rozhodnout.
@Nikki1992 píše:
@Beeruskka81 jéééé dušík. Přeji, aby pěkně sílil
Já se dneska rozhodla, že asi počkám až do toho 14tého dne, ale bojím se, že to nevydržím… Dnes 5.denJak jsi se cítila, kdy jsi dnes viděla výsledek? Úleva, nebo nervozita? Přemýšlím co bude pro mě nejlepší a nemůžu se rozhodnout.
Dekuju ti, ale sranda je ze tohle asi nebude dobry vysledek, ptz ten test byl prosly dva mesice😂 😂 a delala jsem ten samy z te znacky, ale jiny, coz je zvlastni a na nem nic, jen kdyz sem vyfotila bleskem, tak sem ji zahledla. Jsem z toho jelen ![]()
@Beeruskka81 Takže jsi se akorát vystresovala cooo? Já na to asi prdím
Pojedu na chatu a necháme to osudu… Bude to těžké, ale snad to zvládnu.
Ale budu ti moc držet palce
To že tam nic nebylo ještě nic neznamená… Počkej pár dní. A za týden budeš mít jasno po krvi…
@Nikki1992 lekarnice rikala ze to nevadi ze je prosly. A ze kdyz tam carka je, tak tam proste je. Sem se nastvala a koupila si digitalni, tak pokud se nedostavi ms, tak rano testnu. A ano, relaxovani je nejlepsi ![]()
@Beeruskka81 sakra ty hormony jsou hroznééééé
každou chvíli měním názor ![]()
Taky jsem si myslím, že 2 měsíce prošlé by nemělo nic znamenat. Každopádně se u tebe něco děje, což je pozitivní…
@kelynka @missy-m
Holky moc vám oběma přeji to druhé vytoužené miminko. Pamatuji si vás ještě odtud v době kdy jsme i my jezdili do repromedy.Je to 14 dnů co se nám díky nim narodil druhý syn. Bojujte a nevzdávejte to.
![]()
@oskárek59 Juuu, tak obrovská gratulace
To je krásné. A všechno dobré? Tak se moc opatrujte a buďte společně šťastní ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.