1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
14.10.19 13:09

@Nikki1992 je krasne videt, jen fotak to tak nezachyti no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.10.19 13:22

@Beeruskka81 na těch fotkách je to naprd- to znám. Psala jsi, že 18. jdeš na krev ne? Tak to už máš za chvilku :-) a věřím, že ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.10.19 13:24

@Nikki1992 ano ano, v patek. No sem jak na trni 8o musi to dobre dopadnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 19:48

Kdy zacne tukat embriu srdce?

Ahoj tak jsem byla na kontrole jsem zacatkem 6tt a bala jsem se ze kdyz trosku krvacela jsem 1den v patek pak trosku v nedeli…a i trisku dnes…tak jsem byla na kontrole a rekls me foktorka ze embrio je male velikostne 5tt a ze dnes je to 6tyden a mela by byt videt srdecni akce ale neni tak ze mam jit v patek na revizi…ja mluvila s pritelem a na netu psali ze koncem 6tydne jde slyset srdicko…a jinak jsem mela dojit na kontrolu 23.10.embrio me bylo vlozeno 23.9. //A posledni menstruace 6.9.. mate nejaka zkusenosti stim ze se srdecni akce ozvala koncem 6tydne??nechcu ukoncovat zivot kdyz by byla jeste sance.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.10.19 19:55

@Racochejlek87 urcite bych nesla na revizi, pockala bych tyden. At ti radsi vezme kontrolne krev na hcg. Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.10.19 20:27

@Racochejlek87 urcite bych zasla na krev a na kontrolu zas za tyden…u nas bylo srdicko 6+4 takze v 7tt, nechápu ze te hned posila na revizi…drzim moc moc palce!! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.10.19 21:05

@Racochejlek87 urcite pockej, na zavery je brzo. Drzim moc pesti :hug:. Ktera dr ti to rekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 21:12

@kelynka doktorka mackuli nebo jak se pise…me to rekla… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.10.19 22:17

@Racochejlek87 no tak tu vubec neposlouchej, ona je uplne mimo. Nemam s ni vubec dobrou zkusenost. Nestresuj se a ver prckovi :hug: Pristr jdes ke komu nebo na kdy te objednali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.10.19 22:18

@Racochejlek87 Taky bych určitě počkala. A udivuje mě, že tě tak hned žene na revizi. Když jsem byla před Vánoci „jakože těhotná“, řešilo se to víc jak měsíc. Neustále odběry, utz. Až když hcg nerostlo a v děloze pořád nic, teprve jsme řešili revizi. Ke kterému doktorovi jsi chodila na ty hlavní konzultace? Bych si zavolala na recepci a nechala vzkaz, ať se ozve a domluvila se. Držím moc pěsti, ať se srdíčko ukáže a bude vše v pořádku :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.10.19 22:18

@Racochejlek87 vzdyt jsi teprve 3tydny od transferu a ona uz te posila na revizi :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.10.19 22:19

@kelynka Moje slova. Já ji teď sice měla u odběru a tam si nemůžu stěžovat, ale jinak děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.10.19 22:22

@missy-m porad je cas a ona ji takto vystresuje. Mela nabrat hcg a ne ji hnat na revizi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.10.19 22:25

@Racochejlek87 tak tuhle sem mela hned pri prvni konzultaci a nemuzu si stezovat. Udelala vse pro to aby se nam mimco povedlo. Vse, co slo, davala na pojistovnu, aby nas to nestalo „milion“. Mela jsem z ni vzdy dobry pocit. I punkci mi delala. Pred transferem prohlasila ze ja proste musim otehotnet😂 Opravdu jen dobre zkusenosti. Moc mi nesedi ze by te posilala na revizi zrovna ona :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.10.19 22:28

@Racochejlek87 A schválně jsem koukala, jak to bylo u syna. 7.8. byl KET a srdíčko poprvé viděli na kontrole 3.9. Nedej se. A věř prckovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.