1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
16.10.19 13:35

@Racochejlek87 no to je teda hezke. Nechapu jak se mohli splest. Jinak v Repromede uz chteji u kazde pacientky genetiku embryi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.10.19 13:40

@Beeruskka81 ano hcg je nizke, ale neztracej nadeji a budu drzet pesti at se miminko drzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 15:07

@Adelastra dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 15:14

@kelynka dekuju :hug: tak mohlo se zahnizdit pozdeji, ne? Ptz bolesti bricha, takove jako pri roztahovani delohy, mam jen par dni. A ta carka teprve ted zesilila. Dnes byla opravdu krasna. A kdyby to nebylo prosperujici, tak asi nesili ne? No v patek na krev na kliniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.10.19 17:52

@Racochejlek87 úplně tě chápu. Manžel do mě furt hustí, že z nás akorát tahají prachy. Když by to teď nevyšlo, tak jdeme taky do Heliosu. Nechci to zakřiknout, ale vypadá to zatím dobře-
dnešní test což je zatím 10.den :srdce: myslím, že dost slušné.
Jsem moc ráda, že si tady můžeme všichni psát a znát své osudy. Dneska jsem se už moc nešetřila a dělala velký úklid a teď vidím, že to byla chyba. Nevím proč, ale naivně jsem si myslela, že když je tam čárka, tak je hotovo a za 9 měsíců tady s námi bude prcek. Už jen kvůli tobě a ostatním se budu šetřit. Jsem fakt blbá 😔

Za jak dlouho jste holky šli na další kontrolu, když to klaplo na té kontrole po 14ti dnech od KETu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 17:55

@Nikki1992 neuklizej a setri se. Prochazky staci :lol: Ja prochazkuju, pak doma nohy nahoru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 17:59

Ano geneticky jsou zdrava ano to vim ze je vysetrijou a do 5dne se udrzeli ale ted me prechazi smich ze i pres progesteron spinim na vlozku cerne tmave i ted se me uvolnilo kus cehozi jak zlaza omlouvam se za popis byl jsem taky stastna z carky 7.10.a ted 16.10.me to prechazi ze si myslim misto toho aby se objevila srdecni jsem 5+5 akce tak tecu uz nedoufam..😢 :cry: :cry:jsem zas psychycky v haji 1transfer me nevysel ted 2 ze se chytlo no uvidim v patek ale citim se prazdna…vecer zkoro nespim psychyku mam. v haji! Ze asi si myslim ze jsem si tu revizi jen prodlouzila o tyden… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 18:08

@Racochejlek87 muze to byt hematom. Klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 18:14

@Nikki1992 no ja si myslim ze uklid nevadi!! A to ze tecu je na embriu ze odumira mozna nevim kady tehotenstvi je jiny…1pani. popidovala ze mela3 tehotenstvi a kazdy mela jiny priznaky…jen ma 1dite jednou ji to nevyslo krvacela podruhy taky krvacela chytlo se 3krvacela nechytlo se…uklizet muzes ale netahat nic texkyho at so nestrhas bricho! To se neboj :hug: ja mela zas prijit za 14 dni..8.10.me rekli ze jsem tehotna a 23.10 jdu na kontrolu lekla jsem krvaceni dosla jsem 14.10 a ona ze neni srdecni akce…a ze kvacim tak se deloha prani nevuvyjicimu se embriu ale myslim ze je to stejne v haji…ted uz zalezi prej na prirode…😢10%sance jen mozna mam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.10.19 18:14

@Racochejlek87 v klidu. Neboj dobře to dopadne :-) Ještě to není konec. Posílám mooooc srdíček a snaž se trošku uklidnit. Vím, že se mi to dobře říká, ale zkus tomu drobečkovi pomoci pozitivním myšlením :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
@Beeruskka81 už nic dělat nebudu. Jen vaření a procházka a tím končím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 18:15

@Beeruskka81 co je hematom? Si to vyguglim…ale dik :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.10.19 18:17

@Racochejlek87 a transfer jsi měla kdy? 23.9. nebo 24.9? Počítám správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 18:24

@Nikki1992 jj,hodna holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 18:26

@Racochejlek87 krevni srazenina. Mela sis zajit na tu krev, mela by si jistotu, nez porad spekulovat. Ja sla a ted aspon vim. Hod se hlavne do klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 18:28

@Nikki1992 ano 23.9 :hug: takze jsem5+5…moc dekuju holky za podporu!!! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.