1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
18.10.19 17:04

@Racochejlek87 To je krásné :dance: :srdce: Moc gratuluji a rozhodně bych jim to v Repromedě vytmavila. Pořád mi nejde na rozum, že tě hnala hned na revizi. Já tam chodila víc jak měsíc co 4-5 dní na krev a utz, než bylo jasné, že to není prosperující těhotenství. Fakt nechápu. I poprvé (to už je 5 let) jsem tam chodila skoro dva měsíce, než jsem šla na revizi. By mě zajímalo, co k tomu řeknou. Já s nimi neměla zatím žádný problém, vždy vše v pohodě, ale chápu, že po takovém jednání jsi tam už nespokojená. Tak ať miminko krásně roste a tohle blbé odbobí bude brzy zapomenuto a budete se radovat z děťátka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.10.19 17:05

@Beeruskka81 To je krása :hug: Tak ať hezky roste i dál.
@Nikki1992 V úterý budu moc držet pěsti, ať jsou jen dobré zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.19 17:07

@Adelastra dekuju tak snad srdicko bude bouchat porad a prcek bude rust… :hug: dekuju za podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.10.19 17:22

@Racochejlek87 bude bude :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.10.19 18:01

@Racochejlek87 krása :srdce: říkala jsem, že to dobře dopadne :srdce: jsem zvědavá co ti řeknou v repromedě ve středu. Pak dej vědět. Jsem zvědavá co mi řeknou v úterý.
@missy-m Děkuji. Snad to dopadne dobře.

Všem moc děkuji za rady. Zkusím nejdřív ten paralen a uvidím. Bála jsem si vzít cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
18.10.19 20:13

@Nikki1992
Zdravím… Určitě neublíží paralen :D… Tak ať brzy zabere a těhu je nejen potvrzené, ale i bezproblémové ;) :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
18.10.19 20:16

@Racochejlek87
Velká gratulace :potlesk: :palec: :P!!! Miminko si vás našlo a už se vás určitě nevzdá!!! A jeho i vaše srdíčko budou pro sebe už bít vzájemně napořád :srdce: :andel: :srdce: :andel:!!!
Držím palce :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
18.10.19 22:50

@missy-m dekuju :hug: ikdyz mne ted chlap dela nervy, ale to ustojim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
18.10.19 22:51

@Racochejlek87 diky a tobe gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.19 09:13

@missy-m no oni ze bych mela dojit ve ctvrtek a pokud by srdce nebylo tak v patek revize!! Ja v patek sla jinam jak rikam.k.panu primari Texlovi a byl hodnej ze me prijal bez objednani a ze mu nevadilo ze je to z jineho centra..ze mu nejde jen o penize!!!ja jsem se snim donluvila emailem a on ze muzu dojit na ultrazvuk ze na me koukne ze tam v pstek je on na ultrazvuku…
Ja pockam co me reknou v repromede!!!
Budu delat blou zeptam.se kolik merilo mimco v pondeli…
Ja jsem rada ze zatim je vse ok!!!a ze srdce tluce!!! Jim jde asi o dalsi vlozeni embria mam jeste 4embria v mrazacku…
Moc dekuju za podporu holky!!!@ :hug: :srdce: doufam ze bude srdce byt jako zvon!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.19 09:14

@aidule dekuju za podporu!!! :hug: snad bude vse v poradku :-) :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.19 09:16

@Adelastra dekuju moc za podporu!!!😘 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
20.10.19 18:03

Devcata jak resite bolava prsa? To je utrpeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
20.10.19 18:20

@Beeruskka81
Obávám se, že kromě vhodné podprsenky a vyhýbání určitých pohybů a přetížení je jedinou efektní radou VYDRŽET😊!!! Vždy může být ještě hůř :D… To se časem ustalí, uvidíte… Držte se a bojujte… Víte proč to děláte a ten poklad za to stojí :andel: :srdce: :andel: :srdce:… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
20.10.19 18:26

@aidule no ja uz tak mela velke prsa a ted sou obri🙈 😂 😂 😂 😂 jasne, vydrzim hodne, ale je to zatez😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.