Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Racochejlek87 To je krásné
Moc gratuluji a rozhodně bych jim to v Repromedě vytmavila. Pořád mi nejde na rozum, že tě hnala hned na revizi. Já tam chodila víc jak měsíc co 4-5 dní na krev a utz, než bylo jasné, že to není prosperující těhotenství. Fakt nechápu. I poprvé (to už je 5 let) jsem tam chodila skoro dva měsíce, než jsem šla na revizi. By mě zajímalo, co k tomu řeknou. Já s nimi neměla zatím žádný problém, vždy vše v pohodě, ale chápu, že po takovém jednání jsi tam už nespokojená. Tak ať miminko krásně roste a tohle blbé odbobí bude brzy zapomenuto a budete se radovat z děťátka ![]()
@Beeruskka81 To je krása
Tak ať hezky roste i dál.
@Nikki1992 V úterý budu moc držet pěsti, ať jsou jen dobré zprávy ![]()
@Adelastra dekuju tak snad srdicko bude bouchat porad a prcek bude rust…
dekuju za podporu!!!
@Racochejlek87 krása
říkala jsem, že to dobře dopadne
jsem zvědavá co ti řeknou v repromedě ve středu. Pak dej vědět. Jsem zvědavá co mi řeknou v úterý.
@missy-m Děkuji. Snad to dopadne dobře.
Všem moc děkuji za rady. Zkusím nejdřív ten paralen a uvidím. Bála jsem si vzít cokoliv.
@Nikki1992
Zdravím… Určitě neublíží paralen
… Tak ať brzy zabere a těhu je nejen potvrzené, ale i bezproblémové
…
@Racochejlek87
Velká gratulace
!!! Miminko si vás našlo a už se vás určitě nevzdá!!! A jeho i vaše srdíčko budou pro sebe už bít vzájemně napořád
!!!
Držím palce
!!!
@missy-m dekuju
ikdyz mne ted chlap dela nervy, ale to ustojim ![]()
@missy-m no oni ze bych mela dojit ve ctvrtek a pokud by srdce nebylo tak v patek revize!! Ja v patek sla jinam jak rikam.k.panu primari Texlovi a byl hodnej ze me prijal bez objednani a ze mu nevadilo ze je to z jineho centra..ze mu nejde jen o penize!!!ja jsem se snim donluvila emailem a on ze muzu dojit na ultrazvuk ze na me koukne ze tam v pstek je on na ultrazvuku…
Ja pockam co me reknou v repromede!!!
Budu delat blou zeptam.se kolik merilo mimco v pondeli…
Ja jsem rada ze zatim je vse ok!!!a ze srdce tluce!!! Jim jde asi o dalsi vlozeni embria mam jeste 4embria v mrazacku…
Moc dekuju za podporu holky!!!@
doufam ze bude srdce byt jako zvon!!
@Beeruskka81
Obávám se, že kromě vhodné podprsenky a vyhýbání určitých pohybů a přetížení je jedinou efektní radou VYDRŽET😊!!! Vždy může být ještě hůř
… To se časem ustalí, uvidíte… Držte se a bojujte… Víte proč to děláte a ten poklad za to stojí
… ![]()
@aidule no ja uz tak mela velke prsa a ted sou obri🙈 😂 😂 😂 😂 jasne, vydrzim hodne, ale je to zatez😂 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.