Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Beeruskka81 Tak záleží, jakou máš doktorku. Možná bych to zkusila se domluvit, jestli by ti krev nevzala.
Holky, zítra po 1297 dnech znovu do práce. Já mám z toho nervy, jak kdybych tam šla úplně poprvé. A vůbec se mi nechce. Nějak se začínám čím dál víc těšit na ten KET v listopadu. Ale zase se na to nechci moc upínat…no je to boj tohleto.
@kelynka My měli akorát ICSI a prodlouženou kultivaci. Dokonce nám řekli, že ty další metody nejsou pro nás. Měli jsme dárce a já jsem co se týče genetiky v pořádku. +Dělali jsme i PANDA testy.
@Beeruskka81
Bych zkusila nejdříve svou gynekoložku… Na samoplatici odběr je vždy čas až když to nevyjde jinak
… Držím palce!!! A krásné pondělní ráno!
![]()
@missy-m
Dobré ráno a hodně zdaru a pevné nervy!!! Obavy by po takové době měl určo každý… Ale treba to nebude na dlouho😊 👍… Tak hodně štěstí - nyní pracovního a v listopadu miminkovského
!!!
@Beeruskka81 A tak to já bych i počkala, že
Ale finanční situace už jako nic moc
Ale tak zatím jen na rozjezd na dohodu, co oddělám, to oddělám, tak snad to půjde.
@aidule Moc děkuji
Po narození syna jsem si říkala, tak dva dny v týdnu bych klidně chodila dělat, pěkně mezi lidi…a teď po těch 3,5 letech…no mazec ![]()
@missy-m
Hele, jednou stejně začnete, tak proč ne teď… Ty 2 dny v týdnu jsou super na rozjezd!!! Myslim, že tak akorát
…
V práci vypustíte domácnost a budete se i těšit a naopak
… Tak hodně zdaru!!!
A mne prestaly tak ukrutne bolet prsa, uz jen na dotek boli, ale extrem uz to neni, tak snad se nic nepodelalo ![]()
@Beeruskka81 neboj určitě ne. Mě to taky bolívá ve fázích 👍 dneska a včera mě taky neboleli a přitom pár dní předtím to byl mazec
@Nikki1992 dobre,diky za uklidneni
Zitra si skocim pro vysledky krve, dneska uz to nestihaji, sem prisla pozde, dlouhy spanek 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.