Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikki1992 Moc děkuju
Doufám, že alespoň jeden z nich je ten náš vysněný sourozenec. A jak ty? Testíky jsou krásné
Tak ať je vše v pořádku.
@missy-m nwm ani nazev, dr mi poslal erecept na mobil a ja je ani nevyzvedla😂
@Racochejlek87 @Beeruskka81 holky tak coooo? Držím moc palce
Tak mam vysledky. Hodnota je 103🍀 Od stredy to hezky stouplo. V pondeli jdu znovu na krev tak sem zvedava.
Holky nevíte náhodou jaký lék si můžu dát, když mě šíleně bolí hlava a je vysoká pravděpodobnost, že jsem těhotná? Už mě to bolí od včerejška a myslela jsem si, že se z toho vyspím, ale furt to bolí.
Ahoj holky tak je to dobry zatim srdecni akce uz je a prcek je 4mm velkej…takze pan primar z heliosu me uklidnil za14dni.muzu knim zase na ultrazvuk…se mi ulevilo. V repromede doktorce matskuli uz neverim!!primar pavel texl me rek ze nemuseli mit kvalitni ultrazvuk! Ja uz v repromede nikomu tam neverim nevim kdy se sice objevilo srdce ale kdyz si reknu ze me dnes posilala na revizi na potrat co kdyby se objevila ta drdecni akce az dnes a treba vcera by nesla videt…tak by me hnala na pottat a pritom by embrijko zilo!! No zatim je vse ok za14dni muzu dojit zas na ultrazvuk do heliosu ve stredu 23.10.jdu do reptomedy jsem zvedava co me reknou!!!a jak jste dopsdli holky vy?
a dekuju vam za podporu!!!
@Nikki1992 zkus si vzit psralen a lehni s spinkej a hodne pij:') tsky se me to stalo z cestovani busem…paralen muzes!!!😊
@Adelastra dopadlo to dobre foto jsem dala do dalsiho komenrare
dekuju za podporu!!!
@Nikki1992 Mě pomáhá vždy injekce fraxiparine nebo clexane na redeni krve…boliva mě z těch hormonů po ketu, jednou mi dr nasadila i ty injekce a říkala, že mě z těch hormonů už bolet hlava nebude. Pokud máš nějakou doma tak to zkus.
Mě nedávno zjistili leidenskou mutaci tak proto ty injekce mám…v bývalém centru je někdy dávali i holkám na prokrvení aby se mimi chytlo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.