1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
22.10.19 20:32

@Racochejlek87 pivo😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.19 20:36

@Lipno ahoj moc me to mrzi!!to nevim ale napis do heliosu panu pavkovi texlovi ten me odepsal na email a i byla jsem nezavazne i nej na ultrazvuku kde videl srdecni akci…urcite mu zkuz napsst a dohodnoot se na konzultaci…popis mu problem me poradil a je i sympatickej a vse vysvetli taky po novym roce zvazuju prevoz embrii do heliosu…kamoska od tam ma dceru a kamarad 2leteho syna on me poradil at se na repromedu vykaslu a napisu panu primari email na www. helios. cz ma email…je to rada zalezi na tobe ja jsem zacatek 7tydne…tak uvidim kamoska me rikala ze ji se nevyvyjelo nerostlo embrio v10tydnu tak musela na potrat…tak drzim pesticky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.19 20:39

@Beeruskka81 no to bych si rada dala😂 😂obcas si koupim nealkoholicky ale s 0%alkoholu jelikoz nekde jsou 3 nebo5% tak to nekupuju ale dik za radu :hug: 😂 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.10.19 20:50

@Racochejlek87 jedno pivko miminku neublizi, to bys musela vypit sud, navic to i dr rekne ze si muzes dat, jsou v nem vitaminy😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.10.19 21:13

@Racochejlek87 děkuji. Uvidíme 5.11. Taky ti moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.10.19 22:01

@Beeruskka81 tak treba to bude holcicka :pankac: :hug:. Nemeli jste genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.10.19 22:05

@kelynka meli,ale nwm co mi dali, po tom sem se nepidila, nwm ani ze to jde zjistit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
23.10.19 06:50

@kelynka Ano měli jsme veškerá vyšetření, zbývá poslední :zed: Vypadá to, že mé tělo je nechce přijmout :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.10.19 06:53

@Beeruskka81
Krásný… Jen tak dál… Hlavně at pěkně nárůstá :andel: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
23.10.19 06:54

@Racochejlek87 Dík moc, už jsem psala. Skoda že jich nemáme víc abych nebyla tak napjatá a mohla být v klidu, další peníze na celý cyklus už nemáme, byla jsem dvakrát na punkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.10.19 06:57

@Nikki1992
Jeeee, to je ta nejkrásnější fotecka :srdce: :andel: :srdce: :andel:
Pamatuju si, když nám doktorka tuhle fotku udělala, že jsem nad tou fazolkou proslzela půl dne :P :P :P… Ale to už k tomu patří :andel: :andel: :andel:
Tak hodně zdaru, klidu a pohody, ať se mimi příjemně a bezpečně zavrta :srdce: :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.10.19 09:13

@aidule dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.10.19 12:36

@aidule Je to krásný pocit. Dokonce jsem se zapomněla z toho dojetí zeptat na plno věcí. :D
Nevíte holky, jestli se už po těch 17.dnech od KET můžu normálně koupat ve vaně místo sprchování? A co bazén? A sex už může být bez ochrany??? Úplně mi to vypadlo se zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
23.10.19 12:57

Ahojky holky všem gratuluji k úspěchu 🍀 já se teď připravuji na 3KET, který zřejmě bude zrušen jako ty dva předchozí.. mám řízený KET od prvního dne beru estrofem 1-1-1 teď v pátek jedu na kontrolní ultrazvuk do repromedy ale začala sem špinit.. je tu někdo kdo špinil při užívání estrofemu? Myslíte že na něj špatně reaguji? Máte nějaké rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.19 19:05

@Ejminka11 ahoj tak ja beru progrsteron a spinim aji par kapek krve a pak zas nic jsem 6+5tydnu tehotna…me dnes rekl foktor zobac ze nesmim porad spinit ani krvacet beru progesteron 1-1-1 a dnes me rekl ze si mam zvysit davku a byt na neschopence netahat nic tezkyho a vic lezet a kdybych se rozkrvacela tak mam urychlene jet do nemocnice. progesteron (beru gynoprodyl) je na udrzeni tehotenstvi mam si zvysit davku na 2-2-2…
Bouzel s estrogenem. nemam zkusenost! Drzim pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.