Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Racochejlek87 ahooj a co ti rekl na to ze te chteli poslat na revizi?
Ahoj holky tak jsem byla v repromede a jelikoz trosku krvacim mam chodit na kontroly prcek je velkej 2cm jsem 6+5 akorat se doktor boji ze kdyz spinim 2den pak krvacim takze mam lezet vic doma at me doma opskskujou jenze to moc nejde kdyz musime porezat drevo na zimu abja ho musim poskladat do chliva ale zas se snazim lezet varim a jsem na neschopence…v minulosti takle zeny co krvaceli tak je drzeli v nemocnicich az do porodu…tak asi neco na tom lezeni bude…jen se bojim aby bylo vse ok a uz abych nekrvacela
Mate stim nejake skusenosti?? Lezeli jste? Mam jit 30.10.zas na kontrolu a aby me uz poslala ke sve gynekolozce…pokud budu hodne krvacet mam jet do nemocnice…
Takze holky nesmutnete ty co se mimco nechytne me se chytlo na 2et.ale mam nervy zda se udrzi…a abych nepotratila kdyz krvacim trosku…budu lezet snazit se vic lezet…moc vsem preju vsem at se vam povede oplodneni a at donosite zdrave miminko…at se roste a srdicko at neprestane tlouct…a dekuju vsem holkam za podporu
![]()
@Adelastra ze me meli poslst nejdriv na krev…ale bojim se toho krvsce i tak 3kapky za 1den vzdy mam lezet a ze pokud se rixkrvscim het do nemocnice…zvysit si dsvky gynoprodylu na 2 2 2 Tak uvidim no😢se moc bojim jsem 6+5 a prcek velkej 2cm…mam vic lezet moc nic nedelat…😦je pravda ze uz me ztoho zacinam byt z toho zoufala!!
dekuju za podporu ty jsi taky lezela??kdyz jsi krvacela?
@Adelastra nemela jsem naladu to nakonec resit jelikos me zaskocil tim krvacenim…ze bych mohla potratit…tak lezim ani se nehnu co ty? jak se mas?
@Racochejlek87 a nerekli ti proc krvacis? Ja krvacela fakt hodne ale na zadnou pricinu nikdoneprisel…ani jsem nemusela lezet a nelezela jsem…:/ ![]()
@Adelastra doktor zobac me rek ze muzu pottatit…ze mam lezet vic klidovy rezim at se o me todina stara…a krvacim taky na1vlozku tak uvidim pri vetsim krvaceni mam jet do nemocnice!
@Racochejlek87
Ahojky jak je? Myslim na tebe verim ze bude vse ok ![]()
@Adelastra ahojik
to ses hodna ze na me myslis…no dnes jsem jen slabe spinila snazim se teda vice lezet a betu gynoprodyl 2-2-2 vecer vubec nemam hlad…jen porad zizen:-) tak uvidim co me reknou zas ve stredu:-)
A co ty? Jak se citis ty? moc dekuju ze si napsala!!! ![]()
@Racochejlek87 tak to je super, to bude urcite dobryy:)) ja se mam celkem fajn uz se mi to krati tak me zas prepada strach z porodu ![]()
@Adelastra to je normalni ze mas strach ja budu mitvtaky i postrat se o miminko ale to ma starosti kazda zena
ty to zvladnes
neboj urcite budes mit podporu rodiny! neboj myslim na tebe a kdy mas termin? ![]()
@Racochejlek87 jsi hodnaa:) mam termin 22.12. takze uz se to blíží
![]()
@Adelastra a jo vlatne yz si vzpominam na to datum ze to buded mit vanocni darek
neboj myslim na tebe vse zvladnes neboj ![]()
Holky je normalni mit bolesti jako na ms? Mne dnes cely den tak boli, plus krize, ze sem se ani ohnout nemohla.
@Beeruskka81 ahojky jojo me tak pobolivalo az cca do 9-10tt, byla jsem vzdycky vydesena a presvedcena ze dostanu ms druhy den:D ale je to v pořádku:)
@Adelastra dnes uz je to lepsi a sem si i ze srandy udelala test😂 ani to nestihlo dojit a uz se ukazala druha. To mam asi hodne vysoke hcg ne? Zitra na utz ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.