1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.10.19 11:00

@Beeruskka81 carka sili :srdce: :hug: parada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 11:04

@Beeruskka81 a navic me moje mamka risla ze doktori se chovaj jinak kdyz je svama clen rodiny nebo parner nebo kdyz jste sama…a hl neni doktor jako doktor…drzim ti pesticky!!!:-) v patek a ty na me taky mysli diky! ahoj:-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 11:07

@Adelastra anooooo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 11:08

@Adelastra dekuju za odepsani :hug: uvidim sice v to moc nedoufam spinin trosku cerne krvy a takovy droleni kdyz se utru omlouvam se za takovej popis… nic jinyho nez cekat se neda…uvidim… :hug: a co ty jak se tobe vede? Co zada je to lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 11:08

@Racochejlek87 dekuju :*
No to nwm, ke mne se vzdy chovali skvele. Opravdu zadny problem jsem nemela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 11:13

@Beeruskka81 a tak chovani ani ano ale ten pristup na co se nexeotas to nevis hcg me ani nerekla helikoz jsem se nezeptala jelikoz me jen rekla ze jsem tehotna a v ten moment jses stastna a na nejaky hcg si nevzpomenes

Ale pak jak me rekla ze je to ted 10% jen uspech ze se srdce objevi…tak jsem zas byla oparena!!!a rekla me ze kdyz krvacim tak ze se deloha brani!!proti nevyvijicimu se plodu!!!a promar v heliosu me rek ze jeste tyden mam cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 11:15

@Racochejlek87 a ty krvacis nejak intenzivne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 11:21

@Beeruskka81chovani maji slusny ale ten pristup!! Jednou jsem mluvila na doktora matenu neco jsem se ho na neco ptala a on mi skocil do reci a rek at se nachysta dalsi pacijenka…a slo videt jak specha at muze dalsi jit…ani me nerek doktor matena to je muj lekar ze po odberu je hyperstimulacni syndrom sloncila jsem v nemocnici…
No uvidte kazda sama jaky to tam je…kazdou navstevu k jinemu lekari!!!ten to vidi jen z pc co tam kdo zadal jako tvuj pripad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 11:26

No od vcerejska na 1vlozku tmava krev takovy dropky nevim a beru progesteron 1-1-1.tak uvidim a poboliva me jak na menstruaci..tak uvidim asi tusim ze je to spatny ale treba byde zazrak uvidim…nevim jaky to bude v heliosu uvidim sama ale neschopenku mam v repromede…my bysme tam tak ci tak chtelimprejit po novym roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.10.19 11:31

@Racochejlek87 moc na tebe myslim at je vse jak si prejes :hug: no jsou to holt nervy ale co bysme kvuli miminku nevydrzely ze :roll:…no zada porad hruza a pridaly se krece v nohou a paleni zahy :D :D :D takze zadna hitparáda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 11:46

@Adelastra dekuju ses moc hodna! :hug: :srdce: uvodim.np.jak to dopadne… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 12:08

Tak mam vysledky z krve. Hcg 35,1. Je to dost nizke, ale carka byla silnejsi, takze nwm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.10.19 12:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.10.19 12:25

@Adelastra ja na to uz koukala. Je to malo proste. Ale jsou i takove co mely 14 den pod 100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.10.19 12:27

@Beeruskka81 ja treba nikdy nevedela kolik mam hcg :/ tak budu drzet pesti at je vse ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.