Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Beeruskka81 a navic me moje mamka risla ze doktori se chovaj jinak kdyz je svama clen rodiny nebo parner nebo kdyz jste sama…a hl neni doktor jako doktor…drzim ti pesticky!!!:-) v patek a ty na me taky mysli diky! ahoj:-) ![]()
@Adelastra dekuju za odepsani
uvidim sice v to moc nedoufam spinin trosku cerne krvy a takovy droleni kdyz se utru omlouvam se za takovej popis… nic jinyho nez cekat se neda…uvidim…
a co ty jak se tobe vede? Co zada je to lepsi?
@Racochejlek87 dekuju ![]()
No to nwm, ke mne se vzdy chovali skvele. Opravdu zadny problem jsem nemela ![]()
@Beeruskka81 a tak chovani ani ano ale ten pristup na co se nexeotas to nevis hcg me ani nerekla helikoz jsem se nezeptala jelikoz me jen rekla ze jsem tehotna a v ten moment jses stastna a na nejaky hcg si nevzpomenes
Ale pak jak me rekla ze je to ted 10% jen uspech ze se srdce objevi…tak jsem zas byla oparena!!!a rekla me ze kdyz krvacim tak ze se deloha brani!!proti nevyvijicimu se plodu!!!a promar v heliosu me rek ze jeste tyden mam cas…
@Beeruskka81chovani maji slusny ale ten pristup!! Jednou jsem mluvila na doktora matenu neco jsem se ho na neco ptala a on mi skocil do reci a rek at se nachysta dalsi pacijenka…a slo videt jak specha at muze dalsi jit…ani me nerek doktor matena to je muj lekar ze po odberu je hyperstimulacni syndrom sloncila jsem v nemocnici…
No uvidte kazda sama jaky to tam je…kazdou navstevu k jinemu lekari!!!ten to vidi jen z pc co tam kdo zadal jako tvuj pripad..
No od vcerejska na 1vlozku tmava krev takovy dropky nevim a beru progesteron 1-1-1.tak uvidim a poboliva me jak na menstruaci..tak uvidim asi tusim ze je to spatny ale treba byde zazrak uvidim…nevim jaky to bude v heliosu uvidim sama ale neschopenku mam v repromede…my bysme tam tak ci tak chtelimprejit po novym roce…
@Racochejlek87 moc na tebe myslim at je vse jak si prejes
no jsou to holt nervy ale co bysme kvuli miminku nevydrzely ze
…no zada porad hruza a pridaly se krece v nohou a paleni zahy
takze zadna hitparáda
Tak mam vysledky z krve. Hcg 35,1. Je to dost nizke, ale carka byla silnejsi, takze nwm.
@Adelastra ja na to uz koukala. Je to malo proste. Ale jsou i takove co mely 14 den pod 100.
@Beeruskka81 ja treba nikdy nevedela kolik mam hcg :/ tak budu drzet pesti at je vse ok ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.