Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikki1992 zkus se tady kouknout na emiminku zadej era test -zkusenosti pisou ze v repromede maji spatne zkusenosti taky!! Z repromedou…jedna tam zminila ze co v rrpromede maj jen dobre tak jen kafe…2 slecna psala ze kdyz odesel od tam jejich doktor tak si ju prehazujou foktori jak horkej brambor coz asi sevsema co tam ted chodime a ze je to fabrika na penize!!my mame jeste 4embria u nich v repromede…ja pokud se to nepovede chcu zkusit do heliosu…
drzim peste zkus to a uvidis drzim peste!!!😊
![]()
@Adelastra ahoj uz nespinim nic me neboli tak uvidim no…:-)
A jak se citis ty? Vyspala ses dneska?
nerikam pochybnosti mam…ale snazim se byt optimista:-)
@Nikki1992 jo ja se koukala na net zkus si najit era test zkusenosti sanatoriium helios tam primar rika ze je to zbytecne vyhozeni penez a ze ten test sliznice se dela v jinem mesici nez embrio transfer…v 1mesici test a az dalsi mesic transfer coz prej ztraci smysl prej a ze je to jen tahani penez z pacijetu no i tak drzim peste zalezi uz na tobe jak se rozhodnes ale urcite dej vedet drzim peste ![]()
@Adelastra se prave bojim aby ten duch opravdu nebyl z toho ovitrillu ale bylo to13dni tqk uvidim asi ve ctvrtek nebo v patek zkusim 2tehotensky test a uvidim
Pritel mi rikal ze jedna u nich z prace byla taky na umelem povedlo se na 4pokus…a ze ta prej az po 2mesicich co byla uz tehotna test z moci mela pozitivni ze mela negativni az z krve ji rekli po tech14dnech ze je tehotna…tak uvidim jak dopadnu…😦 hlavne odpocivej a urcite se zas ozvi😉 😊
@Racochejlek87 no noc od noci je to horsi
tak jsem zvedava jeste 3 mesice pred nama..:D
Jee tak uvidis moc na tebe myslim, úplně si pamatuju na sebe v tomto období nejistoty
![]()
@Nikki1992 ahoj, určitě ti nabízela testy éra + alice + emma. Mám všechny. Vím, že teď dělají takovou trojkombinaci těchto testu:
Éra zjistí implementační okno a zda máš receptivni sliznici.
Alice zjistí zda nemáš nějaký zánět.
Emma snad nejake bakterialni slozeni.
Osobně bych ti spíš poradila nechej si udělat pořádně imuno testy
@frbul
Já už stimuluju 3.den a tento pátek jdu na kontrolu. Doufám, že je vše ok. Mám totiž pocit, že cítím jen jeden vaječník
. Což mě dost děsí. A co ty???
@Kveetko na to takhle nemysli, ze neco necitis, urcite to bude v poradku
drzim vsechny palce!
Ja cekam na MS, porad silneji spinim a chvilkama panikarim, ze uz je to MS a ono asi ne a jsem z toho takova vydeptana, ze proste nevim
ale snad tento tyden zacnu se stimulaci, mela bych, tak snad MS nebude stavkovat (coz se mi stalo naposledy asi pred 12 lety
).
@frbul jn, já teď měla taky zpoždění pár dní. Nějak se ji nechtělo
. Jinak se mi zdá, že se už i něco děje vlevo na vaječníku tak snad to bude ok…v pátek mám kontrolu
…
@Kveetko No vidis, ze to bude OK
je pravda, ze ms mivam +-3 dny, tak snad me nebude moc stvat a prijde
uz tak jsem stimulaci musela odlozit o mesic, mela jsem to uz mit za sebou ![]()
@Adelastra ahoj ses moc hodna obcas citim bricho jako kdyby tam neco bylo vevnitr no uvidim zeyra chcu si udelat test to je 9den tak uvidim…jinak pak si zajedu pro dalsi testim do lekarny na nedeli a pondeli gs mama test ma 2testy za 50kc tak si zas dokoupim jinak v repromede jsem dostala taky test ale ten di setrim na utery na rano nez tam pojedu…na krev v uteru 8.10.
Moc drzim pesticky at se malicka vyvyji 😊at ti roste v brisku😊 ![]()
@Racochejlek87
Jj tak dej vedet, mama test je nejlepsi podle me:) si na nej stezuje sice ale pro me byl fakt super delal pekne carky, nerozpyl se a tak… taky jsem citila bricho sem tam jako na ms tak jsem se strasne bala ze prijde :/ moc drzim pestii ![]()
@Adelastra uvidime aby nebylo mimo delozni se bojim…uvidime no sice carka sili ale i tak se bojim!!!
A ty se taky drz
at mala roste ![]()
@Racochejlek87 jeziiiiis
to vypadá dobře
ja taky moc dekuji!:) Zase se ozvi ![]()
@Racochejlek87 koukala jsem na to a uvidíme no. Každopádně děkuji za radu. Jak jsi psala, tak jestli to teď neklapne, tak jdeme taky do Heliosu. Kamarádka tam pracovala a je to tam prý super a opravdu tě pořádně vyšetří. Ale věřím, že to snad teď klapne. Transfer máme v pondělí 7.10.
Jen mám takový divný pocit už po skončení ms. Celý měsíc mi přijde jakobych to měla dostat. To se mi nikdy neděje. Vždycky akorát během ovulace cítím, že se tam něco děje a pak těsně asi 4-5 dní před ms a teď to mám celý měsíc. Nevíte čím by to mohlo být?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.