1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
27.9.19 11:07

@frbul Děkuju :hug: A budu moc držet pěsti, ať se pěkně tvoří úroda. Jsou to nervy, moc dobře si pamatuji tu první stimulaci, kdy vše bylo nové. Člověk ze všeho vyklepaný. Ale to všechno zvládneš a určitě budou krásná embryjka netrpělivě čekající, až se budou moci u tebe zavrtat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
27.9.19 12:31

@frbul ahoj, šla jsem do gonalu. Měla jsem z něj nejlepší výsledky.

A zítra začínám pichat první injekci.

Tobě asi nabízí ten pergoveris, že? Holky s ním nemají špatné výsledky. Možná ho zvaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
27.9.19 12:43

@Kveetko Ja uz mam i Pergoveris doma na prvnich 6 davek a jsem nervozni, ze nikde nenachazim diskuze se zkusenostmi (jen jednou z r.2013, ale nic aktualniho) :D Kde jsi vycetla prosim, ze si jej holky chvali? Drzim palce, at ti vse v poradku dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
27.9.19 12:43

@missy-m Moc dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
27.9.19 13:04

@frbul Já měla teď pergoveris. A výsledek jsem měla stejný jako loni s gonalem. Jen toho pergoverisu jsem píchala o něco méně. A poslední dávku ani ne celou. Sestřička byla tak hodná, že mi neprodala celé balení, že mám píchnout, co mi bude vycházet a kdyby se ještě pokračovalo ve stimulaci, tak bychom to dopichli u nich nebo bych případné koupila celé nové balení. Nakonec byl utz úplně super, tak jsem ani zbytek dávky nedopichovala a ušetřila tím nějakých 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
27.9.19 14:00

No nic, uz to tu vidim par stranek zpet, dotazy na Pergoveris… nj, ptam se driv, nez jsem to tu docetla :D

@missy-m
Dekuju za zkusenost. K jake sestricce v repromede chodis? Ja k pani Janickove, ze zacatku jsme se sice nejak spatne pochopily, takze me stvala, ale jak jsme si to vysvetlily, tak je uplne super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
27.9.19 15:39

@frbul ahoj, oslovila jsem snad všechny holky z emimina co se někde zmínily, že budou stimulovat pergoverisem.

A jak říká missy, výsledky mají všechny stejné jako při gonalu. Takže jsem se rozhodla pro něj, protože s ním mám velmi dobrou zkušenost.

Pergoveris je gonal a luveris v jednom preparátu. Já na gonal s luverisem reagovala špatně, o polovinu méně vajíček a nula zdravých embryi.

Nechci nic riskovat. Proto jsem se rozhodla pro gonal. Je to mě 4. A snad poslední ivf.

Jehel se vůbec neboj, ty pera jsou bezva, to ani neucitis… vlastně ani potom te punkce se není třeba bát, o nic nejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.19 19:28

Repromeda 2 et

Ahoj holky sla jsem na 2 transfer embria ted 23.9.2019 nic necitim nastesti zadny boleni bricha…tentokrat citili jste na sobe nejake zmeny kdyz vam embri o prichytilo? me odstranovali i polyp v deloze kterej si predtim nevsimli az sem upozornila na nej sama a ptala se zda tam.neco nemam v te deloze. Udelali hystereskopii a ano mela jsem tam polip 5mm..bouzel jsem zklamana z jednani v repromede:-( berou to tam jak v obchode 2transfer me delal dr Matena citila jsem se jak na nakupu sup dalsi…hl se spletli na genetice rekli ze jsem zdrava prenasecka spinalni svalove atrofie ochabnuti svslstva na potomka a ted me polozila jen sestra opravnou zpravu z genetiky ale az za4mesice…ze se spletli ale nikdo se me k tomu nevyjadril az jsem se zeptala sama doktora a oni ze ten test udelali detalneji ted prej😦…sama nevim cemu mam verit…po transferu se vsude 15 az 30min lezi neni sice prokazany zda to pomuze lezet ale musela jsem do jineho pokoje si polizet 30min coz jsem sama si vyzadala aby udelali dalsi transfer tak kdyz uz davam 8500kc za vlozeni tak chcu pro to udelat maximum!!!jinak pak premejslim jit do heliosu…jake mate zkusenosti vy? diky za odpovedi jen jsem zklamana me poradne nevysetrili na polyp jsem si upozornila sama a v genetice po 4mesicich napsali opravnou zpravu…spechali na stimulaci rekli ze chyba je v partnerovi ale me nevysetrili jen genetiku a pak krev na hiv ale imunologie nic a dalsi vysetreni…jsem zklamana mame4 embria v mrazaku jeste poku by se i tenhle et nepovedl..drzim vsem palce at se vam podari at se vam miminko uchyti a nepusti a je zdrave!!!deti jsou dar! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.9.19 20:02

@Racochejlek87
Ahojky uplne stejny pocit zklamani jsem v repromede zazila taky…jsme s manzelem oba hodne mladi 22 a 24 let prisli jsme, udělali spermiogram a zakl. genetiku plus me pandu, rekli ze je spatny spermio takze hned ivf. Meli jsme dost vajicek, bohuzel z tech vsech prezily 2 sly na pgs, vratili 1 s tim ze se nepodarilo vysetrit a druhe bylo pry spatne ale nikdy jsme nedostali zadne vyrozumeni, jak v cem spatne bylo. V telefonu mi DR jen rekla ze se domluvime buď na znovuvysetreni, ale ze to je risk ze nemuzi prezit rozmrazovani atd a nebo rovnou druhe ivf:D asi jsem vypadala ze ty penize tlacim na zachode:D:D kdyz jsem rekla ze chci i to. nevystrene protoze krome spermia mame vse i genetiku ok, tak se asi urazila, predala me jinemu dr a ja sla na transfer a musela jsem podepsat papiry ze na vlastní „nebezpeci“ chci transfer nevysetreneho embyra, pritom to nedělají vždy! Navic mi opakovala ze dítě muze byt postizene, nebo na postizeni nebudou moct prijit a narodi se postižené a uz s tim nic neudelame atd. Proste chtěla asi dalsi ivf;) nedala jsem si rict. A mame 22.12. termin :srdce: takze se nedejte a dejte na sve pocity! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.19 19:08

@Adelastra Ahoj moc dekuju za tvoji zkusenost my s pritelem si rikame ze by meli trosku na te komunikaci se zlepsit ale oni chcou jen penize poradne nic ti sami nereknou nevysvetli musis se sama ptat a to je kolikrat vycerpavajici jelikoz by melo pomahat delaji si takhle i reklamu pak k doporuceni…no pokud to nevyjde pujdem do heliosu…tam me dovysetri co tam neudelali…uvidim…moc gratuluju ze si otehotnela a urcite bude miminko zdrave!!!oni potavdu chcou jen dalsi ivf a penize…urcite mi dej vedet jak se ti dari budes mit aspon pekne darek pod stromecek pekne zdrave miminko :srdce: :hug: urcite se ozvi…!!!.nechci spinit repromedu ale mohli by se chovat k lidem lepe…a nedelat to jen pro penize!!! :,( drzim ti moc pesticky at ses stastna!!! 😊urcite se ozvi zase :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
28.9.19 19:23

@Racochejlek87 urcite se ozvu dekuju a. preju pevne nervy!:) Nojo je to pro ně byznys bohuzel…ted jsi kolikaty den po et? Nebo jsi byla na ket? Kdyby jsi.mela nejake otazky tak se ptej ja jsem blazen a vse si zapisuji den po dni co jak bylo od meho ketu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
29.9.19 10:05

@Kveetko
Moc dekuji za odpoved :kytka: tim, ze je to moje poprve ( :D ), tak vubec nevim, jak zareaguju. Pergoverisu mam pichat 300 jednotek 8o jak procitam diskuzi, tak je to celkem dost. Mela jsem AMH 1.31, MUDr. Tokareva mi pak delala SONO pozdeji v tom samem cyklu a byla prekvapena, ze folikulu mam mnohem vice, nez vychazi AMH, proto mam „pro jistotu“ vyssi davku :roll: takze mam strach i z hyperstimulaku :D

Holky a mam hloupy dotaz, jak poznate zacatek MS? :D ja nemela nikdy s MS problem (5-7 dni spineni, prvni den krece a asi 4 dny MS, cyklus mam prumerne 33-34 dni). Ted, kdyz mam zacit pichat za par dni, tak uz 4. den spinim, ale dneska vice a je to i ruzove, az krev. Tak jsem z toho zmatena, abych stimulaci neprosvihla, protoze nepoznam zacatek :roll: no budu stejne asi cekat na ty krece (mivam je prvni den fakt pokazde) i kdyz budu spinit silneji nebo nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.9.19 10:52

@frbul taky jsem prvni spinila vzdy a rikali mi ze 1den ms se pocita od toho dne kdy je to fakt krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.19 13:47

@Adelastra :pocitac: ahoj :-) jsem 6den po ket 23.9.me ho vlozili o 13:30h tak pocitam dny od pul 2h do pul 2 :-) dnes jsem trosku spinila a trochu bolest v podbrisku i kolem leve strany u pupku vevnitr kde me vypalovali polyp jsem trochu na hlazene boli me hlava za3dny me ma forazit menstruace tak se bojim!!taky si vse zapiuju!!! Nevim.kdy presne se ma mimco zavrtat:-(jen se bojim ze to zas nevyjde:-(😢minule jsem taky spinila utrogedtan me menstruaci zastavil… :( takze nevim…kolikaty den si muzu udelat test z moci? Ja zacinam. doufat ze se to nikdy nepovede😢 😦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.9.19 19:22

@Racochejlek87 neztracej zadnou nadeji!:) Ja si udelala test 4 dny po ketu protoze jsem začala krvacet normalni krev jen tam nebyly kusy sliznice jak u ms a bricho me bolelo jako na ms tak do 6-7tt od ketu, ten test vypadal takhle:) a pak uz jen silil a asi do 8-10tt jsem obcas zakrvacela tak obden ob dva někdy i kazdy den cerstvou krev nikdo nevěděl co to je mimi bylo vzdy ok, tak asi jak se tam zavrtaavalo a delali místečko…ale priste bych cekala aspon tyden po ketu protoze jsem se bala jestli ta carka neni falesna nebo to neni zbytek ovitrelle a tak…tak drzim palce, hlavne miminku ver :hug: :srdce: a kdyz se nezadari, mas dalsi embryjka, my meli jedno jedine o to to bylo vic na nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.