Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Markys25 marky to me moc mrzi…ale…to nenasli ten problem driv nez jste za to uvalili tolik penez a nervu?!
@Adelastra píše:
@Markys25 marky to me moc mrzi…ale…to nenasli ten problem driv nez jste za to uvalili tolik penez a nervu?!
Presne. Take to nechapu. Prece delaji vyšetření spermatu ![]()
@Adelastra @kratjana ja to taky holky nechapu. Přítel na má andrologický faktor. Jinak jsme v pořádku.
Až naberu sílu do druhého IVF nevím zda bude v repromedě.
@Markys25 u nas taky andrologicky, jinak vse ok, i kdyz nam řekli ze ma tak malo spermii, ze ani nedokazou vysetrit jestli jsou nebo nejsou morfologicky v poradku, ze jenom dokazou rict ze jich je malo a jsou pomale..pritompredtim v jinem caru nam rekli, i tu morfologii, a ta byla v naprostém pořádku, proto jsem se tady po tom nejak nepidila a verila, ze jsou jen line po tatkovi:D…rozhodne bych se ale snazila dopatrat, proc se dozvidate az ted ze jsou spermie spatne- v tom smyslu ze se nedovinula embrya atd…drz se!!! Vím ze to je tezky, sama jsem byla z celeho ivf procesu na prasky…
@Markys25 To mě hrozně mrzí
Vůbec nechápu, že to nezjistili… ale po tom, kdy mě při OPU odsáli jednu stranu a pak až zjistili, že tam nic není se nedivím asi ničemu ![]()
@Adelastra @Ewangelle nechapu, to holky nechapu. Prece jen nám dělali všechna vyšetřeni a doporucili ICSI a MACS, tak jsme do toho sli. Kazdopadne jdeme na konzultaci opet k Matenovi. Vezmu si vysledky pandy atak.. a uvidím
Kam na druhy pokus
@Markys25 slysela jsem dobre ohlasy na unicu…dej vedet jak jsi dopadla, kdy jdete na konzultaci?
@Adelastra 22.5. Ráno.
Ja slysela i na reprogenesis a reprofit.
Tak nevím. Jediný co vím, tak nechci darované spermie.
@kratjana píše:
Ahoj oskarku![]()
![]()
Jak se mas? A co ty? Nezkousite?
Ahoj Jani
To víš že jsme zkoušeli..vloni v září ale to nevyšlo zaváděl Zobač.
Pak jsme si dali pauzu trochu jsem se poléčila dle TCM a v lednu jsme šli pro dalšího mrazáčka..a to nám vyšlo! zaváděl Matěna byl tam úplně nový a moc příjemný doktor..
teď jsem 18+3 tt a zápásím pořád s lehčí nevolností
ale tak nějak už jsem si na to zvykla..tobě přeji aby ti to také vyšlo s tím jedním bojovníkem ![]()
Holky je tu někdo komu vyšlo hned první IVFko?
A kdo otěhotněl i přesto, že jehož drahá polovička má andrologický faktor? ![]()
@oskárek59 Moc gratuluji k miminku, ať je vše v pořádku, nevolnost přejde a je jen dobře ![]()
@Markys25 u nas problem jen spermio, jinak vše ok. JSEM na začátku ale věřím že vše dopadne dobře
7+0tt a mame ![]()
@Markys25 ahoj. Nám vyšlo první IVF. jsem 31 TT. Ale nevím, co je andrologicky faktor. I nás byl problém- neměla jsem vůbec ovulaci, nepravidelná ms a problémy se štítnou žlázou. A u přítel dost slaby spermiogram. Byly jsme v Repromede.
@campús můj přitel ma taky slabši spermio. Nedoslo u nas ani k et ani ket
.. já jsem zdravá
@campús taky jsme v repromedě a přemýšlím zda nejit do reprofitu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.