Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Konik1994 Nejsem. Měla jsem OPU ve středu, to byl svátek a ve čtvrtek jsem měla dovču. Dneska jsem v práci ale pupek mám teda nafouklej
a přístí týden mám dovču. Jinak neschopenku si plánuji vzít po transferu aspon po dobu 3 týdnů.. uvidíme
. Já doufám, že MS dostanu v pohodě. Nikdy jsem s tím neměla problém na IVF jsme šli jelikož přítel má špatné spermio.
@Markys25 aha
já mám anovulacni cykly. tak moc držím
na ten červen, kolik máte zamrazeno?
@Konik1994 I vám držím palce. Já měla OPU ve středu 16 zralých vajíček a jak už jsem psala - ještě nás nikdo neinformoval ani kolik se jich oplodnilo prostě níc.. takže čekám
@Konik1994 nic se neděje
.. já to úplně chápu.. máme myšlenky jinde
.
@Konik1994 Já jen přemýšlím zda na ně nezapomněli. Ale když jsem tam volala včera, tak je blbý tam volat zase.. jo, ať už je úspěšný červen
![]()
@Markys25 Jinak Dostinex se bere po OPU když hrozí ohss. Taky jsem ho měla.
@Ewangelle Mě se nikdo o žádném ohss ani nezmínil
.. jen co jsem si o tom vyčetla sama ![]()
@Markys25 Oni to dávají preventivně, když se odebere víc vajíček, takže neboj ![]()
@Ewangelle měla jsem údajně 16 zralých, tak to je asi ještě nizkej počet, když jsem dostinex nedostala ![]()
@Konik1994 Tak to je mazec
. To je aspoň počet a kolik jste jich nechali oplodnit? Pořád přemýšlím zda mám počkat ještě do zítra abych je neuháněla ale zajímalo by mě kolik se nám těch vajíček oplodnilo
..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.