Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Markys25 Tak hodně pít a hodně bílkovin a zítra ať mají pro tebe jen ty nejlepší zprávy.
@missy-m piju protifar
a prolívám se vodou
. To doufám, dám určitě vědět ![]()
Ahoj holky, zajímalo by mě kolik máte zamrazenych embriek? Dekuji, kolik jich cca přežije po rozmrazeni atd?
@Konik1994 Ahoj, při prvním jsem měla tři a jedno to bohužel nepřežilo, při druhém dvě a přežily všechny a teď u třetího jich je sedm, ale teprve si pro prvního půjdu ![]()
@Konik1994 ahojky nam oplodnili 6z 8, prodlouženou kultuvaci prezily 2, sly na pgs, po pgs se jedno nepodařilo vysetrit a jedno bylo „spatne“, nechali jsme zavezt to nevysetrene, mrazacky nemame zadne a tuk tuk, ted cekame az se nam na utz ukaze ![]()
Děkuji, ne čeká první ket, kvůli ohss mám odloženo až na další cyklus, my máme 10 zamrazeno a nevěděla jsem jesi to není třeba málo ![]()
@Adelastra měla sem jich mít víc, ale bohužel sme se nepochopil s paní, ale jsi ráda moc za 10 a snad tam na nás čeká za měsíc to jedno prave ![]()
@Ewangelle nene ani přesně nevím co to je. Ale genetika byla v pořádku
@Adelastra ani nemluv…
pořad jako nic. Počkám do 15te hodiny a pak zas volám. Budu vypadat jak kravka, kdyz jsem volala i vcera..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.