Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Markys25 Tak ve středu držím moc pěsti. Na svátek lásky to určitě bude krásná úroda. A co vám ještě chybí za výsledky?
Holky repromeďačky moje prosím radu
mám OPU ve středu, tak se musím rozhodnout. Genetička nám řekla, že máme genetiku v pořádku ale ještě jedny výsledky neměla a to říkala, že kdyby byly špatné, tak se ozve. Neozvala se. Dneska jsem měla kontrolu a dr. Matěna nám genetiku doporučuje kvůli špatnému spermiu 😏.. co vy na to? Taky by mě zajímalo jak je to s úhradou.
@Markys25 koukni na net, mají ceník. Já su furt v nemocnici a pustí mě až v úterý nejdriv
už to tu nedávám. Já platila za stimulaci atd nakych 6tis skoro a před opu nás skasli cca o 18tis a pak naky leky po odběru cca 150 ![]()
@Konik1994 jé, to mě mrzí
. My platili pandu 8500,– stimulace mě vyšla na necelých 9000,– a ve středu máme před opu platit 23 000,– a nevím jak je to s tou genetikou. Údajně by měla být na pojišťovnu ale jestli celé komplet i s mražením.. to nevím :/
@Markys25 genetika by měla být na pojišťovnu no. Víc bohužel nevím
@Konik1994 jsem z toho taková zmatená.. zda udělat genetiku nebo ne ![]()
@Markys25 Ahojky. My genetiku měli. Hradí to jen pojišťovny s kteryma má Repromeda smlouvu. Jinak ty testy stojí 80000,– Za mě genetiku doporučuji. Myslím že i díky těm testům se nám KET povedl hned na poprvé.
@Hancababy my máme všeobecnou. Prosímtě a ani mražení jste neplatili jako po dobu té genetiky? Já jsem z toho úplně zmatená. Byli jsme přítelem na genetice, kde nám bylo sděleno, že výsledky máme dobré.
Pan doktor Matěna nám i přesto doporučuje genetiku embryí.
@Markys25 Všeobecná to platí. My jsme kvůli genetice k ní přecházeli. To zmrazení máš v ceně jak platíš při OPU. Měla by jsi to mít v kalkulaci.
Ahoj chci se zeptat, čeká mě ket ale až v dalším cyklu, jsou po ketu také možné nějaké nežádoucí účinky nebo něco, jako je např u opu?
@Konik1994 maximalne těhotenské nevolnosti
. Po ket ti fakt nic nehrozí.. držím palce..
@missy-m já ti přesně nevím ale mluvila o tom zda by embryo muselo na genetiku nebo né. A kdyby to dopadlo špatně, tak by volala a nevolala. Takže genetika embrya by byla asi pouze kvůli spermiu
ja jsem zamatená
první ivf a doufam, ze budeme mit stesti a bude posledni ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.