1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
23.4.19 20:15

@aidule jooo hned to sem hodiim :srdce: :srdce: :hug: moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.4.19 10:53

Ahoj holky :). Jdu si pro radu a asi pokládám blbou otazku. Stimulují 7 den mela jsem dávky 175 vcera na kontrole mi dávky zvedli na 200 gonalu. S tim, ze v patek mam dalsi kontrolu a domluvu na OPU. Dneska jsem začla špinit má s tim někdo zkušenost.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
24.4.19 13:27

@Markys25 tak s tim zkušenost nemám :nevim:

Jinak dnes hcg mi nerekli presne, ale pry vsechny hodnoty hormonalnihi profilu i hcg odpovídají dnesnimu ultrazvuku dle posledni ms jsem 5+0 a na UZ gestacnu vacek, za 14 dni kontrola na srdiicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.19 13:31

@Adelastra tak super!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:. A jak to, že neřekli hodnotu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
24.4.19 13:40

@Adelastra Tak paráda :potlesk: Tak hlavně, ať je všechno v pořádku a za dva týdny už věřím, že bude srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
24.4.19 13:42

@pajinkapajinka neviim dr rikal jen ze hodnota odpovida v tu chvili jsem byla stastna jak blecha ze vidim gestacni vacek a hodnoty jsou ok az jsem se zapomnela zeptat:D @missy-m verim ze srdicko budee :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
24.4.19 13:45

@Adelastra Jsem upřímně ráda, že jste si vybojovali ten transfer i nevyšetřeného embryjka a věřím, že jim prďolka ukáže, že je to bojovník :hug: Tak se oba opatrujte a těším se za dva týdny na další skvělé zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.4.19 13:51

@Adelastra gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
24.4.19 13:54

@missy-m presnee ukaze jim bojovnicek :srdce:
@kratjana dekuji :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.4.19 13:55

@Adelastra
Supervelká gratulace k bojovné fazolce :potlesk: :andel: :potlesk:!!! Za 9 měsíců je Štědrý den, tak jste si dnes nadělili to nejvíc NEJ :srdce: :srdce: :srdce:!!!
Hlavně v klidu, bez zbytečného stresu a vypětí… Ať se vše v pořádku uhnizďuje, vyvíjí, roste a sílí :lol: :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
24.4.19 13:56

@aidule moc moc děkujiiiii bude to malá vánočka :srdce: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.4.19 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.4.19 14:43

Ahoj holky, mam takový dotaz. V pátek jdu na kontrolu a doktor mi říkal, že to bude vaginálně. Abych s tím počítala. Na kontroly semnou chodil přítel a chce jít i teď. Ale když to bude spodkem, tak já nevím. Vzali by jste chlapa? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.4.19 17:14

@Adelastra jé, tak to moc gratuluji a držím palce :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.4.19 17:28

@campús
Já v tom nevidím nejmenší problém! Partner stejně sedí tak, aby viděl na obrazovku. A předpokládám, že vás už zná celou :D :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.