Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
. Jdu si pro radu a asi pokládám blbou otazku. Stimulují 7 den mela jsem dávky 175 vcera na kontrole mi dávky zvedli na 200 gonalu. S tim, ze v patek mam dalsi kontrolu a domluvu na OPU. Dneska jsem začla špinit má s tim někdo zkušenost.?
@Markys25 tak s tim zkušenost nemám ![]()
Jinak dnes hcg mi nerekli presne, ale pry vsechny hodnoty hormonalnihi profilu i hcg odpovídají dnesnimu ultrazvuku dle posledni ms jsem 5+0 a na UZ gestacnu vacek, za 14 dni kontrola na srdiicko ![]()
@Adelastra Tak paráda
Tak hlavně, ať je všechno v pořádku a za dva týdny už věřím, že bude srdíčko ![]()
@pajinkapajinka neviim dr rikal jen ze hodnota odpovida v tu chvili jsem byla stastna jak blecha ze vidim gestacni vacek a hodnoty jsou ok az jsem se zapomnela zeptat:D @missy-m verim ze srdicko budee
![]()
@Adelastra Jsem upřímně ráda, že jste si vybojovali ten transfer i nevyšetřeného embryjka a věřím, že jim prďolka ukáže, že je to bojovník
Tak se oba opatrujte a těším se za dva týdny na další skvělé zprávy.
@Adelastra
Supervelká gratulace k bojovné fazolce
!!! Za 9 měsíců je Štědrý den, tak jste si dnes nadělili to nejvíc NEJ
!!!
Hlavně v klidu, bez zbytečného stresu a vypětí… Ať se vše v pořádku uhnizďuje, vyvíjí, roste a sílí
!!!
Ahoj holky, mam takový dotaz. V pátek jdu na kontrolu a doktor mi říkal, že to bude vaginálně. Abych s tím počítala. Na kontroly semnou chodil přítel a chce jít i teď. Ale když to bude spodkem, tak já nevím. Vzali by jste chlapa? ![]()
@campús
Já v tom nevidím nejmenší problém! Partner stejně sedí tak, aby viděl na obrazovku. A předpokládám, že vás už zná celou
!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.