1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
19.4.19 04:49

Ahoj holky, ja mam dilema. Jsem od nedele nachlazena. Lehce boli v krku. Ted uz jen vecer a v noci. Momentálně ne jsem to dostala a zitra bych mela pichat. Tak teda nevim co mam delat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.4.19 06:10

@Konik1994 Ahoj, prosimtě tak mam za sebou prvni aplikaci ale jsem z toho takova nesva.. normalne v pohodne jsem si nastavila davku.. ale pak kdyz jsem do sebe pichla pero, tak jsem myslela, ze mam dlouze drzet ale spis jsem musela mačkat aby to do me slo jakoby po castech a odecitalo se to.. poradis prosim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
19.4.19 10:36

@Markys25 ahoj, mě to píchá manžel, já bych to sama do sebe nepichla. Normál nastaví číslo, pichnes do bricha, stlacis aby byla nula, chvíli se má počkat a vytáhnout. Víc asi neporadím 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.4.19 10:39

@kratjana Pokud je to jenom nějaké lehké nachlazení, tak bych asi začala se stimulací. Jestli se ale vyloženě necítíš, radši ten měsíc počkej :)
Já teď taky kvůli cystě radši o ještě jednu ms navíc počkala a na KET se budu připravovat až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.4.19 11:43

@Konik1994 jen stlačí? Ja musela dneska jakoby mackat jakoby po davkach ktere se odecitaly…tak to zkusim zitra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.4.19 12:11

@Markys25 Já to mačkala vždycky tak třikrát možná víc, aby tam šlo určitě všechno a pak ještě chvilku počkala. Takže neboj, neděláš nic špatně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.4.19 12:20

@Ewangelle děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
19.4.19 13:03

@Markys25 jojo, neboj určitě to dělas dobře :). Akdy jdeš na další kontrolu? Já v neděli na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.4.19 16:32

@Konik1994 Super :) Oni jsou tam i v neděli? Já mam první kontrolu v úterý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
19.4.19 18:25

@Markys25 ano, i o vikendu, asi jak je potřeba. Jsem zvědavá co mi řekne a na kdy mě objedná na odběr. Strašně se bojím, jsem posera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.4.19 21:11

@Adelastra
To je takova nadhera!!! Tim krvacenim se nenechejte znervoznet, ikdyz vim, jak je to tezke! S nejvetsi pravdepodobnosti jde o „odpadni produkt“ pri zahnizdovani Vaseho andilka :D :palec: :srdce: :andel:
Drzte se, myslim na Vas :srdce: :kytka:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.4.19 21:15

@helposhel
No vidite, jsou to parťáci jeste pred narozenim :lol: :potlesk: :palec:!!! Tak ted uz si uzivejte pritelovy péče a Velikonoc a pak s usmevem do cilove rovinky :mavam: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.4.19 21:36

@Markys25
Dekuji a vam hodne stesti a trpelivosti!!! Myslim, ze budete spokojeni… Hlavne se nebojte ptat na vse, co vas zajima. Bez informaci clovek lehce znervozni a to urcite nechcete ;)… A nemejte pocit, ze otazkama personal obtezujete… Jsou opravdu moc fajn a budou se vam venovat :palec: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.4.19 22:10

@Konik1994 odběru se nebojím :).. hlavně aby se nám embrya pak udrželi :).. budu na tebe myslet.. vnimáš něják tu stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
20.4.19 06:22

@Markys25 děkuji i já na tebe. Zatím ani ne. Jen mě trochu občas zaboli břicho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.