1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
14.4.19 16:36

Zkousela jsem i jiný test abych se ujistila ze to neni falesny mama test a na tom je duch taky ale ne tak jasny jako rano asi jina citlivost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.4.19 23:07

@Markys25 souhlasim se zakazem! 😃 Ale ja byla poucena ze jim fakt neverit. Max vzdy ukazal co mel

@Adelastra píše:
Holky potrebuju raduuuuu! Jsem dnes 4.den po et blastocysty 5 denni a zacala jsem spinit, mam jeste 5 dni do ms…boli me bricho jako na ms uz od transferu no a zkusila jsem test ale ne z ranni moci abych si pripadne uz nakoupila tampony:D a ne tam duch!! Jsem 11 dni po aplikaci ovitrelle mSlite ze to je jeste ono?

Ahoj, ja pri Adelce spinila ruzove taky. Bylo to 8.den a bricho me bolelo jak na menses. A dokonce i zada. Jeste dnes si pamatuji jak me to kolem seste vyhnalo z postele.
Takze neztracej nadeji, ver bojovnikovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.4.19 05:12

@kratjana ja citim od ketu bříško jakobych byla precpana a mela zarazeny vetry a vsechno dohromady spis ale zada citim hodne a dnes se pridaly jeste prsa a ty me boli vzdy pred ms, ale tady je dnesni test, ten vlevo, 10.4.byl ket.. :hug: :srdce: 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.4.19 10:10

@Adelastra nadhera :hug:, gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.4.19 10:18

@kelynka dekujii snad je k cemu, ted uz ten test ale neni tak silny jak uschnul, ale vysledek se ma odecitat do 3minut tak snad:D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
15.4.19 10:26

@Adelastra To vypadá dobře. Moc držím pěsti :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.4.19 10:41

@missy-m dekujii :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
15.4.19 17:33

Ahoj holky, tak mi volali z repromedy aby jsme dosli na konzultaci k p. MUDr. Matenovi uz ted 17.4.ve stredu a mely jsme jit az 23.4. ( ale to p. dr Matena musi na sal).. ale na genetiku mame jit az toho 23.4. Bude hotova panda a AMH.. myslela jsem ze tu konzultaci mame v návaznosti na vysledky.. nevim co si myslet. Nemate někdo takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.4.19 10:33

Ahojtee potřebuju váš názor, uz 4dny po ket jsem mela na mamatestu ducha, ted mam jine testy abych se ujistila ze neni falesny…ale 2dny po sobe 5-6 den po ketu jsou carky skoro stejne…myslite ze to je v haji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.19 12:41

@Adelastra ahoj. No 4 a 6 den je iditelny rozdíl. Takže testu OB den a měla by hezky silit. Každý den testovat je na nic… držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.4.19 12:53

Holky me trefi slak:D nedalo mi to a zkusila jsem jeste jeden ted a divejte co na me vylezlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.19 13:38

@Adelastra hmmm to cucim :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.4.19 13:50

Ja takyy myslela jsem, ze rano je nejvetsi koncentrace hcg a najednou totoo :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.19 14:44

@Adelastra no ono je. Říká se to, protože celou noc necuras a tak není zredena moc.. Potichoucku gratuluju a dej vědět, jak se vše vyvíjí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.4.19 14:50

@Adelastra Určitě je dobré testovat ob den. A teda čárka suprová, moc moc moc držím pěsti :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.