Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zkousela jsem i jiný test abych se ujistila ze to neni falesny mama test a na tom je duch taky ale ne tak jasny jako rano asi jina citlivost…
@Markys25 souhlasim se zakazem! 😃 Ale ja byla poucena ze jim fakt neverit. Max vzdy ukazal co mel
@Adelastra píše:
Holky potrebuju raduuuuu! Jsem dnes 4.den po et blastocysty 5 denni a zacala jsem spinit, mam jeste 5 dni do ms…boli me bricho jako na ms uz od transferu no a zkusila jsem test ale ne z ranni moci abych si pripadne uz nakoupila tampony:D a ne tam duch!! Jsem 11 dni po aplikaci ovitrelle mSlite ze to je jeste ono?
Ahoj, ja pri Adelce spinila ruzove taky. Bylo to 8.den a bricho me bolelo jak na menses. A dokonce i zada. Jeste dnes si pamatuji jak me to kolem seste vyhnalo z postele.
Takze neztracej nadeji, ver bojovnikovi
@kratjana ja citim od ketu bříško jakobych byla precpana a mela zarazeny vetry a vsechno dohromady spis ale zada citim hodne a dnes se pridaly jeste prsa a ty me boli vzdy pred ms, ale tady je dnesni test, ten vlevo, 10.4.byl ket..
![]()
@kelynka dekujii snad je k cemu, ted uz ten test ale neni tak silny jak uschnul, ale vysledek se ma odecitat do 3minut tak snad:D ![]()
Ahoj holky, tak mi volali z repromedy aby jsme dosli na konzultaci k p. MUDr. Matenovi uz ted 17.4.ve stredu a mely jsme jit az 23.4. ( ale to p. dr Matena musi na sal).. ale na genetiku mame jit az toho 23.4. Bude hotova panda a AMH.. myslela jsem ze tu konzultaci mame v návaznosti na vysledky.. nevim co si myslet. Nemate někdo takovou zkušenost?
Ahojtee potřebuju váš názor, uz 4dny po ket jsem mela na mamatestu ducha, ted mam jine testy abych se ujistila ze neni falesny…ale 2dny po sobe 5-6 den po ketu jsou carky skoro stejne…myslite ze to je v haji?
@Adelastra ahoj. No 4 a 6 den je iditelny rozdíl. Takže testu OB den a měla by hezky silit. Každý den testovat je na nic… držím palce
Holky me trefi slak:D nedalo mi to a zkusila jsem jeste jeden ted a divejte co na me vylezlo ![]()
Ja takyy myslela jsem, ze rano je nejvetsi koncentrace hcg a najednou totoo
![]()
@Adelastra no ono je. Říká se to, protože celou noc necuras a tak není zredena moc.. Potichoucku gratuluju a dej vědět, jak se vše vyvíjí..
@Adelastra Určitě je dobré testovat ob den. A teda čárka suprová, moc moc moc držím pěsti
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.