Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka Ahoj
Kdy se chystáš to s tím posledním zkusit? Já byla v březnu na mobilizaci kostrče, chodím na cvičení svalů pánevního dna a v pondělí jsem začala s Medrolem. Začátkem května se pak chystám na KET prvního mrazáčka z třetího IVF.
Ahoj holkyy , tak jdem ted ve stredu na ket v nativu, jen teda utrogestan zavadim a to je pekna otrava:D zlaty injekce!
…na kontrole pry vse perfektbe nachystanyy tak snad se nam ten jedináček chytne
nepodaril se vysetrit na pgs ale i tak ho chceme,porad si rikam ze kdyby byla nejaka vada tak to neprezije tu prodlouzenou kultivaci a nebyl by kvality AA .nejak se uklidnit musim:D
@Adelastra Ahojky. Tak ti přeji ať se vše podaří
Já jdu v úterý na ultrazvuk. Jsem čtvrtý týden po ket. Utrogestan taky závidím 3× denně jednu. Dá se to vydržet. Zvykej si. Budeš ho zavádět první tři měsíce ![]()
Jeee jsi hodna dekuji:) a moc drzim palce at to dotahnete s prckem do zdarneho konce:) byl to vas prvni pokus?:)
@Adelastra Ket byl náš první. Jinak IVF pokus třetí. První dva pokusy se embrya nevyvinula v blastocysty. Problém byl s mými vajíčky. Tak jsme měli darkyni vajíček. Věřím že to s prckem zvládneme ![]()
@missy-m Dobrý den. Čtu, že se nedaří sourozenec. My máme z KET 16.ti měsíčního syna, vyšlo to hned na poprvé a vše bez problémů. Máme ještě 2 zamrazena a chtěla bych taky ještě jedno dítě.. Můžu se zeptat po jaké době jste to znovu zkusili? A jaký je ten proces teď, když vám dávají mrazačka? Moc děkuji
@Ady26 My už neměli nic zamrazeného, takže jsem celé IVF podstupovala znovu. Malému bylo 27 měsíců, když jsme do toho znovu skočili. Jak myslíte proces? Jako teď ket? Já myslím, že když máte ještě v mrazáku, tak se jen objednáte, domluvíte se, kdy chcete začít a podle toho, jestli máte cyklus v pořádku nebo ne, se domluvíte na nativ nebo stimulovaný ket. Já mívám stimulovaný, nemám ovulaci, takže to bez léků nejde. Brala jsem od prvního dne cyklu estrofem, 10.-12. den jsem šla na utz, kde se zjistila výška sliznice, potom jsem nasadila utrogestan a šla dvakrát 16. a jednou 19. den na transfer.
@missy-m Myslela jsem ten postup při zamrazenych embryí. To jste mi odpověděla, děkuji. ☺️️ Znovu celý proces Vám tedy nezávidím. Moc Vám přeji štěstí. ![]()
Ahoj holky čeká mě první IVF nebo aspoň doufám že bude. Mám nízké AMH 0,15 stimulují gonalem 350jed. včera první ultrazvuk a žádná sláva na pravém vaječníku viditelný jen jeden folikul a na levém nic jen zvětšený vejcovod. Máte někdo zkušenosti ze bylo co odebrat a následně bylo co zavést? Děkuji za odpovedi
@Ejminka11 Ahojky. Taky mám nízké AMH. Zkoušeli jsme dvakrát IVF s mými vajíčky. Při prvním pokusu jsem začala s Gonalem 150 + Luveris 75. Odebráno 6 folikul, z toho 4 zralá vajíčka. Všechna oplodněna, bohužel ani jedno embryo se nevyvinulo v blastocysty. Takže nedošlo ani k transferu. Druhý pokus Gonal 300 + Luveris 150. Odebrána 2 vajíčka, oplodněno jedno. Opět se nevyvinulo. Tak jsme měli darkyni vajíček a teď jsem v 6+5tt
Dnes jsem byla na posledním ultrazvuku v Repromede a už bylo vidět srdíčko
Tak už budu chodit ke svému gynekologovi
Přeji ti hodně štěstí ať ti to vyjde líp než nám ![]()
Ahoj všichni, prosím, zítra jdu na první návštěvu reprodukční kliniky, konzultaci, myslíte že mi budou brát krev ? Děkuji
@Denda9 určitě.. Ať jde všechno. Hladce a rychle a ať to co nejdriv dopadne..
Ahoj holky
, tak je ze mě taky repromeďačka. Jsem taková zmatená, takže budu ráda za každou radu. Snažili jsme se s přítelem rok o miminko, takže následoval přítelův spermiogram, který bohužel nedopadl podle našich představ, IVF nás nemine. Takže nás čekala konzultace v Repromedě jelikož tam spermiogram probíhal. Byli jsme tam 12.3. Udelali mi vysetreni UZ a oboum nam vzali krev na vysetreni PANDA a me jeste teda AMH. Znovu jsme objednaný na 23.4.2019. Už se nemůžu dočkat až se pohneme dál. Ale skoro každý mi repromedu vymlouvá. Jak jste spokojené?
@Markys25 já z tama mám na první ket tříleté dvojčata. Takže za mě určitě ano. Ale najdeš tu i negativní příspěvky..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.