Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A holky ktery den cyklu vam zavadeli 5-6 denni embryjko? Jdu v pondeli na kontrolu a to je 12 Dc
@Adelastra Ahoj, já byla na kontrole 11DC a na ketu jsem byla 19DC. Minule jsem byla 10DC na utz a na ketu 16DC. Já mám ale ket v řízeném cyklu, tak tam se jede podle výšky sliznice. V nativu se to řídí podle ovulace.
@Adelastra pgs jsme nenechávali dělat. Snad to nebyla chyba. Jinak máme prodlouženou kultivaci ![]()
Zítra jdeme na to!
@Nikki1992 a jaky je u vas problem jestli to neni moc osobni? Nam to doporucili kvuli spatnemu spermiogramu ale vzhledem k tomu ze jedno embryjko z pgs bylo „spatne“ a druhe se jim nepodařilo vyšetřit,tak do toho jdem s tim nevysetrenym.Je to nas jediny pokus tak verim a doufam ze to klapne,drzim vam palce!!:)
@Adelastra Manžel má azospermii, takže proto. Byl na TESE.
Jinak dnes už mám bublinku u sebe a jsem tak plná optimismu a dojatá, že vím že to vyjde
![]()
@Nikki1992 držím palce, ať to vyjde a do roka už s miminkem v náručí
![]()
@Nikki1992 Tak moc moc moc držím pěsti
Kdo dnes byl u transferu? Já v to úterý taky odcházela taková spokojená a přesvědčená, že to vyjde. Manžel byl se synem na cvičení, tak jsem tam byla poprvé sama, ale užila jsem si takové poklidné dopoledne. nejdřív ta akupunktura, potom transfer, zase akupunktura. Potom jsem si dala kávičku, od manžela jsem měla v kabelce jako překvapení oblíbenou citronovou sušenku. Tak jsem si tam v klidu poseděla a šla domů. Tak teď hezky odpočívej a věřím, že to dobře dopadne ![]()
@pajinkapajinka děkuji. Určitě už si tam pěkně spokojeně holduje.
@missy-m Jinak u transferu byl manžel a hrozně jsme si to spolu užili. Byl nadšený. Je potřeba si takovéto chvíle užívat.
@Nikki1992 tak to drzim palce at se broucek zahnizdi !!
…mate nejake mrazacky? My musime spolehat na to nase jedno embryjko…
Držím palce všem
určitě to klapne. My jdem zítra už na kontrolu v 26 TT. Hned první KET se vydařil. Dikybohu. A máme ještě 4 mražáčky. ![]()
@Adelastra co se týče mrazáčků, tak nám ještě budou volat. Vypadá to na 1-2. 1 se zamrazí určitě, ale na 2.se čeká do dneška jestli to dožene, protože bylo pomalejší. Dnes mi mají volat kolik se podařilo zamrazit.
Ahoj holky, taky nás to čeká 15. 4 jdeme na poslední konzultaci před prvním IVF. (přítel má špatný spermiogram+ já endometriozu a jako bonus vyssi hodnoty syndromu fragilniho X).
začínám mít nervy na pochodu.
chodíme k paní doktorce Hromadove a nemůžu si na ni stěžovat
@Domini94 Ahoj, moc budu držet pěsti, ať jde všechno jako po másle a co nejdříve se dočkáte pozitivního testu a hlavně na konci malého uzlíčku ![]()
@missy-m píše:
@Domini94 Ahoj, moc budu držet pěsti, ať jde všechno jako po másle a co nejdříve se dočkáte pozitivního testu a hlavně na konci malého uzlíčku
Děkuji moc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.