1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
17.3.19 12:00

@Adelastra Jo jo přišla sama. Samozřejmě jsem jí šla naproti s červeným vínem, horkou vanou a sexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.3.19 12:01

Jee tak to jsi dobrá, já bych se bála abych případně neublizila mimcu kdyby se to nejakou nahodou povedlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
17.3.19 12:05

@Adelastra Sex jsme měli mimo plodné dny, takže mi bylo jasný, že z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.3.19 12:10

Ahaa,tak to my skoro obden tak jsme se nejspis trefili…No uvidime :) byla by to haluz :) :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
17.3.19 12:12

@Adelastra Klidně udělej test už teď. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.3.19 12:13

Mam nutkani, radsi jsem ho ani nekupovala, ale jsem rozhodnutá ze po tydnu meskani ho udelam:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.3.19 00:27

@Adelastra
Zdravim! Byla by to ta nejkrasnejsi nahoda :srdce:!!! Ty hormony tomu mohly napomoci… Stejne, jako tomu bylo u nad :potlesk: :palec: :lol:!
Tak budu drzet palce! A jinak urcite bych sr doptavala na vse kolem transferu a vys.i nevys.bunek! Mate na to pravo! A sla bych do zavedeni i nevysetreneho… Ja urcite ano!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.3.19 09:48

@aidule. Dnes mam tyden zpozdeni,jinak to mam vzdy presne na den. Sem tam me boli prsa nekdy vic nekdy min, pridala se bolest nebo spis tlak v kříži..S nasim spermiogramem vůbec nepredpokladam otěhotnění, ani ne milion spermii…:( Vcera jsem si rikala ze pomuze horka vana a sex, zkusili jsme vsechno, ale rano jen spineni jako uz asi posledni 3 dny a ted uz zas nic… Testuju zítra… To by byl vazne mazec :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.3.19 10:52

@Adelastra Ty jo, moc držím pěsti, aby se ten zázrak stal a miminko si našlo cestu přirozeně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.3.19 11:08

Holky jste moc hodné :hug: :* ale stejne mam strach, nemame ani pohyblivé spermie,jen na miste.Ja jsem sice úplně zdravá ale i tak se mi to nezda,spis se bojim ze se mi nejak spatne rozhodil cyklus a zatim zadna zkusenost ze uz se to nekomu stalo.pomooooc :lol: moje nervy :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.3.19 11:09

@aidule a u vas tomu bylo taky tak? Vy jste ale nemeli tak spatny spermiogram nee?:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
20.3.19 11:12

@Adelastra ahojky, my jsme také špatne spermie.A měla jsem víc jak 10 dni zpoždění a nic z toho nebylo. :( Ale tobě držím pěsti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
20.3.19 11:12
@Tralalajda píše:
@Adelastra ahojky, my jsme také špatne spermie.A měla jsem víc jak 10 dni zpoždění po odebrání vajíček
a nic z toho nebylo. :( Ale tobě držím pěsti. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.3.19 11:17

@Tralalajda a delala sis test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.3.19 13:37

Ahoj holky, včera jsem byla na konzultaci v repromedě vše dopadlo dobře teď jen čekám na MS,mám ale zpožděnou menstruaci ale těhotná nejsem,doktor mi dělal ultrazvuk a říkal že se to chystá na MS tak mi pichnul ovitrelle aby to prej prasklo měla ste to některá podobné a za jak dlouho se vám MS zpustila? Jinak mám krátký stimulační protokol a teď jen čekám na tu MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.