1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
9.2.19 22:15

Ahojky, jsem po OPU a na transfer bych měla jít až za dva cykly, přesto jsem dostala Urogestan již teď. Měly jste to taky tak? Moc nechápu, proč to vlastně brát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.2.19 22:52

Wendy,ja taky beru utrogestan od opu po dobu 10 dni,pochopila jsem ze to je asi proto,ze kdyz to vysadim tak do 4 dnu dostanu MS,tak aby se nerozhazel cyklus,tak to asi nasazuji…a jaky to bylo jak jsi to zvladla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.2.19 08:29

@Adelastra aha,tak to mě nenapadlo ;) joo dobře jsem to zvládla, odběr byl naprosto v pohodě a narkóza skvělá :D po odběru mě vůbec nic nebolelo… předtím to bylo mnohem horší, byla jsem jak vzducholoď. Jinak výsledek byl 29 folikulů a 29 vajíček. A v pondělí čekám na telefón, jak se vyvíjí ;) a jak to pokračuje u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
10.2.19 09:41

Wendy to mas super vysledek, ja mela 15 folikulu,14 vajicek, 8 vhodnych k oplodneni, oplodnilo se 6 a ted cekam na telefon zitra, kolik nam jich vydrzelo,tak mam celkem nervy:)… A ty jsi nechala oplodnit vsechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 09:45

Ahojky holky,potřebuji radu… Byli jsme s přitelem na první konzultaci v repromede,vzali nám krev,partnerovi 2 zkumavky,mě 4zkumavy na AMH a testy PANDA… Chci poradit ohledně hormonalního profilu,že otom vubec nebyla řeč,ten se neděla když mame ty testy na PANDU nebo zapoměli mě ríct? Měla ste to tak některá? Dekuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
330
10.2.19 10:01

Určitě mezi těma zkumavkama byla i jedna na hormonální profil ;) to bych se nebála…jinak já PANDU neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 10:06

@Wenndy..88 ahaa ja si to taky říkala,ale myslela jsem,že se hormonální profil dělá při menstruaci…

• Citovat
  • Upravit
330
10.2.19 10:06

@Adelastra no asi všechny…bude nás to stát ještě o 17000 víc :nevim: no bylo jich fakt nadprůměr…taky jsem to nečekala. Tak snad budou i kvalitní a do mrazáku půjdou jen ty nejlepší embrya :) ale to ještě předbíhám… už jsem taky napnutá,co mi zítra řeknou ;) tak snad to budou pro obě jen dobrý zprávy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.2.19 10:08

Anonymní… Asi by se tak nějak měl dělat,ale u mě to tak taky nebylo…asi to není uplne nutné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 10:12

@Wenndy..88 tak moc děkuji za pomoc ;)

• Citovat
  • Upravit
453
10.2.19 11:34

Wendy tak drzim palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
18.2.19 14:07

Zdravím všechny,
nově na eMiminu vznikla sekce hodnocení center asistované reprodukce, prosím o dvě minutky času a vyplnění zkušenosti s Repromeda Brno nebo Repromeda Ostrava – určitě to pomůže dalším budoucím zájemcům. :kytka:

Děkuji a omlouvám se za vyrušení diskuze,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.2.19 23:26

@Adelastra
Zdravím po menší prázdninové odmlce! Tak jsem si přečetla, že úrodička byla hezká a těch 6 konečných …super počet :srdce: :potlesk: !!! A jak to vypadá nyní? Doufám, že se zadaří a bude tam ten supernejkvalitnější bojovníček :andel: :D !
Těším se na info a držím palce!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.2.19 23:28

@Wenndy..88
Zdravím a moc gratuluji k superúrodičce :P :lol: :potlesk: !!!
Jak se dál bojovníčci vyvíjeli? :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.2.19 18:58

@aidule Taky zdravím :mavam: tak v mrazáku máme 13 bojovníků po 6denni kultivaci ;) ještě se jím teď dělá genetika…no a v dubnu mi snad zavedou to nej 8) už bych to chtěla mít všechno za sebou a jen si užívat rostoucího bříška… pořád na to člověk musí myslet jak blbej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.