1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
3.2.19 17:29

@Adelastra Díky za info…tak to vypadá na podobný průběh jak u tebe :) tak zítra budu držet pesticky. A pak pls napiš jak to probíhalo …ať vím,co mě čeká. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.2.19 17:42

@Wenndy..88
Jojo dám vědět:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.2.19 10:07

Ahojkyy,tak už to mam za sebou , @Wenndy..88. , Prisla jsem, sestricka me odvedla na pokoj, prevlekla jsem se , vzala me na sal,tam mi pani doktorla rekla ze me uspi a uz nevim nic:D pak jsem se probrala na pokoji, dali mi caj a svacinu a mohla jsem jit do cekarny kde me cekal manza a cekali jsme az nas zavolaji kolik vzali vajicek:)… Mame vysledek 15 folikulu, 14 vajicek, z toho 10 uplne zralych a 4 mensi…Takze oplodnovali 10 vajicek a dnes budou volat jak to vypada,tak jsem sama zvedava,ale myslim si ze 10 neni spatne cislo,hlavne at jsou silnee:k nezalezi na kvantie ale na kvalite :) na pokoji se mnou byla pani ktera v minulem těhotenství mela jen jeden folik jedno vajicko a z toho jedno miminko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.2.19 10:14

@Adelastra tak gratuluji. :) Taky mám známou, kteří měli 1 embryjko a teď mají krásnou holčičku. Mě odebrali hoodně, zmrazit jsme si nakonec nechali 5 a z prvního jsem teď 18tt. :) Tak držím palce, ať je to taky napoprvé. A hlavně ,ať není špatně po odběru. Já po odběru úplně v pohodě, ale pak večer a druhý den… :oops: ale to nechci strašit ,každá to máme jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.2.19 10:22

@campús no ja po odberu uplne v pohodě,ale vecer me bolelo uz bricho dost…dikybohu dnes druhy den po odberu uz v pohode,jen pri prudkem pohybu citim tlaky ale jinak se citim fajn:) ted uz mam zas nervy ne z opu ,ale z toho kolik bude embryjek:D no furt neco ze ..:) moc bych si prala aby nam zustalo aspon neco na zamrazeni,aspon jeden prdola:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.2.19 10:30

@Adelastra nám jich zůstalo 10 na oplození. Ale nechali jsme 5. I tak to bylo dalších 8 tis. Peníze jen litali. Ale s tím jsme do toho šli. Ale i sestřička mi říkala, že těch 5 je optimální. Určitě jich taky budete mít víc a hned první bude to prave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.2.19 10:46

Jsi hodnaa:) No uvidime,my mame icsi, pak kompletni peci o embryo a pak pgd a v dalsim cyklu pujdu na ket:) tak mam strach aby nejake prezilo vsechny ty ukony a rozmrazeni ataak,nekde jsem cetla ze z odebranych oocytů se dozije transferu nebo zmrazeni 30 % :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.2.19 10:51

Měli jsme taky vše, krom PGD. Protože nejsme u VZP . A to by jsme dopláceli 50 tis. Na ket jsem pak šla hned další cyklus. Nejdřív, že necháme projít 1 menstruaci,ale pak jsme nenechali a šla hned na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.2.19 11:04

No my prave musime nechat jeden cyklus kvuli tomu pgd, prptoze to mesic trva, ted mi zrovna volali ze z 8 vhodnych se podarilo oplodnit 6 a ze pristi tyden v pondeli zavolaji,tak snad z tech 6 bude nas broucek a sourozenec mrazacek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.2.19 11:45

Jeste mam otazku holky … Volaly jste si kazdy den jak to vypada s embryjkama? Me sestricka rekla ze mi zavola v pondeli jak to dopadlo.Myslela jsem ze informuji prubezne…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.2.19 16:38

@Adelastra taky moc gratuluji a děkuji za info. Já byla na kontrole dneska a v pátek jdu na OPU. Folikulu mám na obou stranách hodně a dobré velikosti říkal pan doktor :D tak snad to taky dobře dopadne. A pak začne další stres :) je to hrozný…jinak máme uplne stejný postup a problém jak se zdá…taky nás čeká PGD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.2.19 16:46

@Wenndy..88 kolik mas foliku?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.2.19 17:26

@Adelastra :nevim: to já nevím…to mi neříkal…ale jak to počítal…tak si myslím,že třeba tak 10-15 na každé straně…já se přímo na počet neptala…a možná ti tady upne kecám… :lol: ale říkal,že je to vynikající…ale že já těch vajíček potrebuji co nejvíc…asi kvůli tomu PGD… Každopádně břicho mám jak balón, už se fakt těším na pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.2.19 17:33

Jojo, tak budu držet palce:) já mela dohromady 14 vajicek z 15 foliku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.2.19 17:40

@Adelastra tak děkuju…já držím tobe,ať pěkně rostou :mavam: ještě by mě teda zajímalo,co jsem měla za doktora…ptz na netu jsem ho nenašla :nevim: a jméno jsem nějak nepostřehla…a v pátek mi má dělat zákrok…tak snad bude šikovný…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.