1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
10.4.19 13:33

Jéé, tak to gratuluji :)..Jasně.. já četla negativní příspěvky ohledně toho, že je nejdražší.
Ale už teď vím, že nás bude čekat MACS+PICS.. já doufám, že budu v pořádku.. ale vůbec nemám představu co dál nás čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.19 13:39

@Markys25 hele já si nemyslím nejdražší. Ono to plus mínus vyjde všude stejne. Jde spíš o přístup a jak se tam budeš cítit. Hodně holkám vadí, že ikdyz maji svého lékaře, věnuje se jim pokaždé někdo jiný. Ale za mě je repromeda top ve mrazení, kultivovani a takových věcech.. co se prostě manipulace a techniky týče. Ale to je můj názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.4.19 13:40

@Markys25 ahoj. Taky jsme byly v Repromede. Hned první KET byl úspěšný, jsme v 26 TT. My tam byly spokojené s přístupem, se vším. Měli jsme taky MACS PICS. Vyšlo nas to na 55 tis. Držím moc palce. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.4.19 13:46

@kecalka Jé, tak to gratuluji. :) Hned na první ket, tak to je krása. A taky vám dělali Pandu? Chodíme k MUDr Matěnovi. :)

Příspěvek upraven 10.04.19 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.4.19 13:49

@pajinkapajinka No, já mám na to stejný názor a to jsem se dívala na ceníky. Tak jsem ráda, že jsi mě ujistila, že jsem na správném místě. A v repromedě si nám lékaři budou přehazovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.19 13:53

@Markys25 jako prehazovat. Máš určeného lékaře, ale stejně když ten lékař nebude mít službu nebo bude u zákroku nebo tak, tak půjdeš k jinému. Ale myslím, že se da na recepci, kde ti řeknou vždycky další navstevu domluvit, že chceš jít opět k tomu a k tomu lékaři. Určitě tě tak objednají, ale když bude, jak už jsem psala, někde u zákroku např. tak prostě půjdeš k jinému..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.4.19 13:57

@pajinkapajinka jasně :). Mě by to aní nevadilo.. hlavní je se tam citít dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.19 13:59

@Markys25 hele mě to taky nevadilo. Nějak jsem si nepripoustela, že by to kvůli tomu mělo špatně dopadnout.. Držím moc pěsti, aby to dopadlo a aby to dlouho netrvalo.. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.4.19 14:02

@pajinkapajinka přesně jak říkáš :). Moc děkuji :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.4.19 14:07

@Markys25 My jsme taky spokojení. Po prvním ivf máme skoro tříletého syna. Teď jsme zkoušeli druhé IVF, ale bohužel se sourozenec nepovedl. Takže si teď dáváme pauzu a v červenci po dovolené to zkusíme do třetice. Jinak taky máme přiřazenou jednu doktorku, ale na takové ty kontrolní utz, prezentaci výsledků krve jsme v ambulanci u toho doktora, kdo má zrovna službu. Na všechny větší konzultace není problém si domluvit konkrétního doktora. Tak držím pěsti, ať se vám povede co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.4.19 14:22

@missy-m Děkuji, za názor.. něják tak už konečně začínám být klidnější ikdyž teda ještě máme vše před sebou. Člověk pořád dumá nad tím co ho asi čeká na příští navštěvě, kdy se to asi pohne dál, jestli se to povede napoprvé. Zatím jsme byli pouze u MUDr. Matěny a jsme tam objednaný zase a ještě ten samy den na genetiku.. Přítelovi je 25let, tak je z toho taky takovej nesvůj, že spermio vyšlo špatně. K synovi gratuluji a věřím, že druhé IVF se povede.. užijete si dovču, odpočinete si a pak už to půjde samo :srdce:. Moc držím palce :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.4.19 15:11

@Markys25 Zdravím. My máme z prvního KET skoro raracha. :D Manžel měl špatný spermiogram a genetiku. Zaplatili jsme všechny nabízené procedury, aby byla jistota, že vše bude v pořádku. Syn je zdravý, těhotenství naprosto bezproblémové a ta různá vyšetření, co se dejaji v těhotenství, tak výsledky jsem měla lepší, jak ty, co otěhotněly přirozeně. Takže po této stránce za nás určitě ano. Máme ještě 2 zamrazena embrya a chtěli bychom ještě jedno dítě. Jinak mne se stalo, že jsem si nesedla s doktorem, co nás přijal. Plus teda nám říkal cenu mnohem nižší než ve finále byla. Až za procesu nastalo " A to by bylo dobré, a to". Člověk to zaplatí, zvlášť, když už je v procesu, ale nelíbilo se mi to.. Pak jsem zazadala o výměnu a už jsem ho neviděla. :lol: Prostě mi celkove neseděl. Ale ostatní byli pro mne už příjemní a byla jsem spokojená. V jiném centru jsme nebyli. Můj gynekolog mi dal doporučení hned sem s tím, že jsou nejlepší v republice. Jestli to tak je, nevím. Clovek hodnotí i podle úspěchu a neúspěchu. Jen prostě když se Vám nebude něco líbit, ozvěte se. Necháte jim tam ranec, tak at to stojí za to po všech stránkách. :P :lol:

Příspěvek upraven 10.05.19 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.4.19 15:12

@adrusenkaaa Ahoj :) nás panda tento měsíc stála 8000-,.. 93 000,–? to je mazec.. nám udělaji snad předběžnou kalkulaci na přístí konzultaci. ale 93 000,– to je teda pálka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.4.19 10:48

@Ady26 Ahoj, moc gratuluji Davídkovi doufám, že se toho štěstí také dočkáme. A můžu se zeptat jak se p. doktor jmenoval? A na kolik vás to teda ve finále vyšlo. Já doufám, že nám při další návštěvě daji už předběžnou kalkulaci jelikož už budeme mít výsledky z PANDY a AMH. Můj gynekolog mi dal na výběr Obilní trh nebo Repromedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.4.19 11:29

@Markys25 Ahoj, tak jsem si to schválně našla a bylo to přesně 59.060 Kč s tím, že vím, že jsem si dokupovavala ještě nějaký Utrogestan a ještě něco, teď už nevím, v lékárně, protože jim v Repromede ještě nedojelo zboží. A to bylo kolem tisícovky. Takže nás na 60 tisíc. A když si necháte zamrazit embryo, tak každý rok je to 1500 Kč za jedno. Takže my ještě loni a letos zaplatili 3.000 Kč. Jsme na 66.000. :roll: A doktor se jmenoval Kafka. Ten nám udělal kalkulaci na 40.000 se vším. Ale co jsem četla na diskuzích, tak si ho holky i chvalily, takže je to o mém pocitu. Lidi si prostě někdy nesednou, to se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.