Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holkyy jsem dnes druhy den po transferu a po utreni na wc jsem mela slaby naruzovely vytok, bricho citim jakoby napnuty ale jinak niic mel to nekdo takhle? Snad se broucek zavrtavaa ![]()
@Markys25 no to nee. A co to teda bylo?? Ach joo. Hele, ale za dva dny bych zkusila ještě. Vždycky jsou nejsilnější z ranní moci. Naděje je vždycky. Kdy máš MS??
@pajinkapajinka nevím co to bylo asi špatný test?? ale zkusím v neděli z ranní moči. ![]()
@Markys25 hele já teda nevím s těma špatným testama. Ješte bych zkusila..
@Markys25 píše:
@pajinkapajinka to nevím.. zkusím mama test zítra… ja jen, že jsem četla, že mama test děla falešné duchy..tak jsem chtěla znát názory
Ahoj. Ja jsem se natestovala v 1.ivf jako blazen…bohuzel musim rict te mamatesty opravdu delaji falesne duchy. Ja jim neverim ani za mak. Delala jsem si testy vzdy maxem a ten duchy nikdy nedelal.
@Ady26 píše:
@Markys25 Ahoj, tak jsem si to schválně našla a bylo to přesně 59.060 Kč s tím, že vím, že jsem si dokupovavala ještě nějaký Utrogestan a ještě něco, teď už nevím, v lékárně, protože jim v Repromede ještě nedojelo zboží. A to bylo kolem tisícovky. Takže nás na 60 tisíc. A když si necháte zamrazit embryo, tak každý rok je to 1500 Kč za jedno. Takže my ještě loni a letos zaplatili 3.000 Kč. Jsme na 66.000.A doktor se jmenoval Kafka. Ten nám udělal kalkulaci na 40.000 se vším. Ale co jsem četla na diskuzích, tak si ho holky i chvalily, takže je to o mém pocitu. Lidi si prostě někdy nesednou, to se stává.
Ahoj, mne Kafka taky nesedl. Nelibilo se mi hlavne to ze kdyz jsme prisli s partnerem do ordinace tak podal ruku pouze mne.
Po 1.ivf mame od nich dceru Adelku. Minuly tyden slavila 2 roky. Ada se povedla na sesty, zaroven posledni embryo, pokus. Cele s transferama nas to stalo 100000. Ale je treba rict ze jsme dali oplodnit 20embryi atd
Ted jsme v Reprogenesis, kde zaciname. V pondeli byla konzultace. Doktor byl suprovej.
Take mi rekl ze dnes uz se picsi uplne nedoporucuje, ze pry od toho nejsou takove vysledky jak se očekávaly. Tak nevim no…
Holky potrebuju raduuuuu! Jsem dnes 4.den po et blastocysty 5 denni a zacala jsem spinit, mam jeste 5 dni do ms…boli me bricho jako na ms uz od transferu no a zkusila jsem test ale ne z ranni moci abych si pripadne uz nakoupila tampony:D a ne tam duch!! Jsem 11 dni po aplikaci ovitrelle mSlite ze to je jeste ono?
@Adelastra Držím pěsti, aby bylo
Jinak špinění klidně může být, jak se zavrtává embryo a je vše prokrvené, tak tam může prasknout žilka. Dokud neteče červená, je to dobré. Tak tfuj tfuj tfuj, ať se prcek drží ![]()
@Adelastra Tak 11 dní už je docela dlouho. No nic jiného, než podle dalšího testu to asi nezjistíš. Budu moc moc držet pěsti.
@Adelastra Ahojky. Taky jsem po KET měla bolesti jako na ms. A dnes jsme 7tt
Nespinila jsem teda. Ale po KETU mi doktorka říkala že můžu spinit i krvácet. Ovitrelle se drží v těle cca 10 dní. Udělej si test za 3 dny. A jestli můžu doporučit tak si kup digitální test clearblue. Je nejlepší. Určitě to klapne, neboj ![]()
@kratjana Ahoj, máma testy by měly zakázat
.. Byl to bohužel falešný duch.. už budu dělat jen maxe nebo digitální ![]()
Ovitrelle 3.4 a test dnesni a ne z ranni moci…no jsem zvědavá na zítřejší ranni test
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.