1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
12.4.19 18:56

Holkyy jsem dnes druhy den po transferu a po utreni na wc jsem mela slaby naruzovely vytok, bricho citim jakoby napnuty ale jinak niic mel to nekdo takhle? Snad se broucek zavrtavaa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 19:54

@Markys25 no to nee. A co to teda bylo?? Ach joo. Hele, ale za dva dny bych zkusila ještě. Vždycky jsou nejsilnější z ranní moci. Naděje je vždycky. Kdy máš MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.4.19 20:16

@pajinkapajinka nevím co to bylo asi špatný test?? ale zkusím v neděli z ranní moči. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 20:18

@Markys25 hele já teda nevím s těma špatným testama. Ješte bych zkusila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.4.19 20:27

@pajinkapajinka zkusím a určo se ozvu :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.19 23:45
@Markys25 píše:
@pajinkapajinka to nevím.. zkusím mama test zítra :srdce:… ja jen, že jsem četla, že mama test děla falešné duchy..tak jsem chtěla znát názory :)

Ahoj. Ja jsem se natestovala v 1.ivf jako blazen…bohuzel musim rict te mamatesty opravdu delaji falesne duchy. Ja jim neverim ani za mak. Delala jsem si testy vzdy maxem a ten duchy nikdy nedelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.19 23:56
@Ady26 píše:
@Markys25 Ahoj, tak jsem si to schválně našla a bylo to přesně 59.060 Kč s tím, že vím, že jsem si dokupovavala ještě nějaký Utrogestan a ještě něco, teď už nevím, v lékárně, protože jim v Repromede ještě nedojelo zboží. A to bylo kolem tisícovky. Takže nás na 60 tisíc. A když si necháte zamrazit embryo, tak každý rok je to 1500 Kč za jedno. Takže my ještě loni a letos zaplatili 3.000 Kč. Jsme na 66.000. :roll: A doktor se jmenoval Kafka. Ten nám udělal kalkulaci na 40.000 se vším. Ale co jsem četla na diskuzích, tak si ho holky i chvalily, takže je to o mém pocitu. Lidi si prostě někdy nesednou, to se stává.

Ahoj, mne Kafka taky nesedl. Nelibilo se mi hlavne to ze kdyz jsme prisli s partnerem do ordinace tak podal ruku pouze mne.

Po 1.ivf mame od nich dceru Adelku. Minuly tyden slavila 2 roky. Ada se povedla na sesty, zaroven posledni embryo, pokus. Cele s transferama nas to stalo 100000. Ale je treba rict ze jsme dali oplodnit 20embryi atd

Ted jsme v Reprogenesis, kde zaciname. V pondeli byla konzultace. Doktor byl suprovej.
Take mi rekl ze dnes uz se picsi uplne nedoporucuje, ze pry od toho nejsou takove vysledky jak se očekávaly. Tak nevim no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.4.19 10:40

Holky potrebuju raduuuuu! Jsem dnes 4.den po et blastocysty 5 denni a zacala jsem spinit, mam jeste 5 dni do ms…boli me bricho jako na ms uz od transferu no a zkusila jsem test ale ne z ranni moci abych si pripadne uz nakoupila tampony:D a ne tam duch!! Jsem 11 dni po aplikaci ovitrelle mSlite ze to je jeste ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.4.19 11:07

@Adelastra Držím pěsti, aby bylo :srdce: Jinak špinění klidně může být, jak se zavrtává embryo a je vše prokrvené, tak tam může prasknout žilka. Dokud neteče červená, je to dobré. Tak tfuj tfuj tfuj, ať se prcek drží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.4.19 11:08

Ja mam strasny strach jestli to neni jeste ovitrelle:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.4.19 11:13

@Adelastra Tak 11 dní už je docela dlouho. No nic jiného, než podle dalšího testu to asi nezjistíš. Budu moc moc držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.4.19 11:21

Zkusim zitra z ranni moci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
14.4.19 11:21

@Adelastra Ahojky. Taky jsem po KET měla bolesti jako na ms. A dnes jsme 7tt :) Nespinila jsem teda. Ale po KETU mi doktorka říkala že můžu spinit i krvácet. Ovitrelle se drží v těle cca 10 dní. Udělej si test za 3 dny. A jestli můžu doporučit tak si kup digitální test clearblue. Je nejlepší. Určitě to klapne, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.4.19 11:36

@kratjana Ahoj, máma testy by měly zakázat :D.. Byl to bohužel falešný duch.. už budu dělat jen maxe nebo digitální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.4.19 16:36

Ovitrelle 3.4 a test dnesni a ne z ranni moci…no jsem zvědavá na zítřejší ranni test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.