1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
4.12.18 22:14

@kratjana Je to šílený, ty prachy. Ani nechci počítat, na kolik nás tohle IVF přišlo. Navíc zdražili, takže to lítá :zed: Tak aspoň aby to mělo výsledek, že :roll: A na Rosie si nějak nepamatuju :think: Mám pocit, že hodně holek najednou zmizelo a ani nevím, jestli se všem povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.12.18 14:23

Ahoj holky, dlouho jsem nic nepsala. Dnes jsem byla na kontrole. Jsem 9Tt. A prcek má přes 2cm :srdce: je vždycky krásně vidět. Ale pořád beru utrogestan 2-2-2, lepim Climaru a jeste Estrofem. 17.12 si mám jít pro průkazku, tak snad už mi to sníží. Něco jsem tady pročítala, tak všem moc držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.12.18 16:14

@campús Moc gratuluji :srdce: Tak ať je i nadále vše v nejlepším pořádku a užívejte si toho štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.12.18 16:44

@missy-m moc děkuji. Ale cesta ještě dlouhá před námi. Ale snad bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.12.18 16:45

@campús
Velka gratulace ke krasne rostouci fazolce :P :lol:!!! At vse hezky posílí a upevní se, at mate ten nejkrasnejsi vanocni darek :potlesk: :srdce: :andel: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.12.18 16:50

@aidule moc moc děkuji. Jak jsem psala, přála bych to tady všem. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.12.18 17:02

@campús
To věřím, já taky!!! A taky věřím, že většina se i dočká… Jen někdo dřív, někdo později :srdce: ;) :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.12.18 15:23

Holky, mě mrskne :roll: Takže hcg stouplo nad 1200. Což je ukázkový vzestup. Takže pořád nevíme, na čem jsem. Jsem prostě pořád tak trochu těhotná :lol: Na utz se tentokrát Tokareva radila se Zobačem. A prý tam asi jako něco je, ale pořád to není jasné. Tak příští pátek znovu :lol: :zed: Ale už ne krev, jen utz. No tak jsem zvědavá, jestli je teda prďolka jen lenoch od začátku a nebo to dopadne jinak. Ufff, moje nervy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.12.18 15:49

@missy-m
Teeeeda, vy to máte s dobrodružstvím jak se patří :lol: :D :potlesk:!
Budu držet palce, ať si drobeček jen tak se všema pohrává a laškuje, ale hlavně ať tam je a je v pořádku :) :srdce:!
Takže laškovníčkovi pohlazení, rodičům pevné nervy a doktorům jasný obraz a pozitivní zprávy :kytka: :andel: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.12.18 16:21

@aidule Moc děkuji :srdce: Je to tentokrát opravdu takové předvánoční dobrodružství. Tak uvidíme, jestli se ten nezbeda ukáže nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.12.18 17:10

@missy-m U tebe je to telenovela, která má 1000 dílů… :lol: A každá telenovela končí happy endem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.12.18 18:26

@Potkyš :hug: No bylo by to krásné. Tak budu věřit, že Consuela/Armando zabojuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.12.18 18:35

@missy-m S takovým krásným jménem určitě zabojuje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.18 20:41

@missy-m tak dal moc drzim palce :srdce: :srdce: … urcite to bude ok …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.12.18 23:08

@pajinkapajinka Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.