Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Je to šílený, ty prachy. Ani nechci počítat, na kolik nás tohle IVF přišlo. Navíc zdražili, takže to lítá
Tak aspoň aby to mělo výsledek, že
A na Rosie si nějak nepamatuju
Mám pocit, že hodně holek najednou zmizelo a ani nevím, jestli se všem povedlo.
Ahoj holky, dlouho jsem nic nepsala. Dnes jsem byla na kontrole. Jsem 9Tt. A prcek má přes 2cm
je vždycky krásně vidět. Ale pořád beru utrogestan 2-2-2, lepim Climaru a jeste Estrofem. 17.12 si mám jít pro průkazku, tak snad už mi to sníží. Něco jsem tady pročítala, tak všem moc držím palce ![]()
@campús Moc gratuluji
Tak ať je i nadále vše v nejlepším pořádku a užívejte si toho štěstíčka ![]()
@missy-m moc děkuji. Ale cesta ještě dlouhá před námi. Ale snad bude vše v pořádku.
@campús
Velka gratulace ke krasne rostouci fazolce
!!! At vse hezky posílí a upevní se, at mate ten nejkrasnejsi vanocni darek
!!!
@aidule moc moc děkuji. Jak jsem psala, přála bych to tady všem. ![]()
@campús
To věřím, já taky!!! A taky věřím, že většina se i dočká… Jen někdo dřív, někdo později
…
Holky, mě mrskne
Takže hcg stouplo nad 1200. Což je ukázkový vzestup. Takže pořád nevíme, na čem jsem. Jsem prostě pořád tak trochu těhotná
Na utz se tentokrát Tokareva radila se Zobačem. A prý tam asi jako něco je, ale pořád to není jasné. Tak příští pátek znovu
Ale už ne krev, jen utz. No tak jsem zvědavá, jestli je teda prďolka jen lenoch od začátku a nebo to dopadne jinak. Ufff, moje nervy ![]()
@missy-m
Teeeeda, vy to máte s dobrodružstvím jak se patří
!
Budu držet palce, ať si drobeček jen tak se všema pohrává a laškuje, ale hlavně ať tam je a je v pořádku
!
Takže laškovníčkovi pohlazení, rodičům pevné nervy a doktorům jasný obraz a pozitivní zprávy
!!!
@aidule Moc děkuji
Je to tentokrát opravdu takové předvánoční dobrodružství. Tak uvidíme, jestli se ten nezbeda ukáže nebo ne.
@missy-m U tebe je to telenovela, která má 1000 dílů…
A každá telenovela končí happy endem… ![]()
@Potkyš
No bylo by to krásné. Tak budu věřit, že Consuela/Armando zabojuje ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.