1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
23.10.18 20:40

@missy-m Děkuji :hug: Je skvělé, že tam ještě dvě zdravá jsou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.10.18 20:47

@Ewangelle 8 tisic? Ach jo, v reprofitu co jsem cetla to nabizely pacientkam zdarma. Ale i pro me je to zajimave asi o tom budu uvazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
23.10.18 20:56

@adrusenkaaa Taky jsem to četla. Tam to bylo ale ještě v rámci výzkumu, nabídli ti, že zkouší v praxi něco nového, co by mělo pomoct a pokud budeš souhlasit s účastí (a hodíš se jako kandidát) udělají to zadarmo. Určitě to taky zpoplatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.10.18 21:06

@Ewangelle Jde videt, ze jsi stejny samouk jako ja :) ale kdyz se nad tim zamyslim, mela by byt tahle metoda zdarma. Aby se vedelo spravny cas na oplozeni a zralost oocytu. No nic nebudu se rozcilovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
23.10.18 23:55

@adrusenkaaa Univerzální vševědění od Dr.Google :mrgreen: No nikdy jsem to tu nepsala, ale myslím, že by daleko věcí/metod mělo výlet plné hrazených… Třeba 10tis doplatek na léky atd :think: No hlavně ať ti ziltra dopadne dobře kontrola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.10.18 12:28

@Ewangelle Tak potvrzeno v patek punkce v 9:20h. Jsem druha na rade. Takze ta prvni jsi asi ty :) tak se potkame :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
24.10.18 19:12

@adrusenkaaa Zahrají ti aspoň křeslo na dále :hug: Klidně se ke mně hlaš :) Budu jenom ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.10.18 19:45

@missy-m ahojky, moc mě to mrzí že to nevyšlo, myslela jsem na tebe.. další pokus bude ale určitě lepší :* @Slvz jak ty, jak jste dopadli na genetice? Doufám že vše tak jak má. U nás jo, všechno v pořádku, raubíř se ale pořád vrtěl, otáčel, mával ručičkami, takže pan Dr z něj byl značně nervózní :) u pohlaví taky měl co dělat ale nakonec nám řekl že to vypadá že mu tam něco čouhá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.10.18 20:55

@Ewangelle urcite se k Tobe budu hlasit. Aspon si popovidam s clovekem, ktery presne vi co je to cekat na miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.10.18 12:18

@helposhel screening vyšel negativně akorát mudr neviděla nosní kůstku pry je mimino moc male ze kdybych prisla o tyden pozdeji ze uz by to bylo dobře videt, takže doporučuje určitě přijít na ultrazvuk ještě v 21. Týdnu aby ji našli ale žádný otok okolo krku tam nebyl takže říkala že to vypadá že to bude dobre, a jinak na nás taky něco vystrkoval takže říkala že na 80% to bude kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.10.18 12:30

@Slvz to jsem ráda že je všechno dobré, u nás na druhý screening posílají automaticky, takže nás to taky čeká, aspoň budeme vědět že fakt všechno jak má. Mě zase říkal že jsem o něco dopředu, měla jsem být 12+4 a podle velikosti ti vycházelo 13+1. Takže asi taky klučina, máte už jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.10.18 15:02

@helposhel Ono se to teď ještě může lišit to datování třeba i o sedm dní já měla být třeba zase v to úterý být 12+6 a ji to vycházelo 12+4 a posunula mi i termín porodu o dva dny, ale říkala že teď ještě se to může u každého lékaře lišit. Jo jméno máme vybrané po přítelovi Zdeněk to máme rozmyšleno víceméně od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.10.18 15:45

@Slvz taky nam ten termín posunuli na 29.4. ale ono to je asi těch pár dní celkem jedno.. taky mame po příteli Jirka, to bylo rozhodnuto hned když jsme o dětech začali mluvit, s holkou to bylo těžší. Ale já tak trochu úplně vzadu tajně doufala že by to mohla být holčička, ale pocitově nevím proč jsem v sobě měla toho kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.10.18 17:05

@Slvz f Držím palce at to rozpadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.10.18 17:21
:)

Příspěvek upraven 26.10.18 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.