Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@helposhel Děkuju ![]()
Dnes potvrzeno, že se embryjko nechytlo. Takže nafasovaný nový rozpis a hurá do dalšího kola. Konzulatce s doktorem asi dvě minuty
Dnes si dám pořádnou vanu, přiměřenou hromadu alkoholu a sex
![]()
A jak jste dopadly @Ewangelle @adrusenkaaa na odběru?
@missy-m super přístup, myslím na tebe a držím všechno co mám ![]()
@missy-m obdivuju tvůj přístup! fakt jako kloubouk dolů, jsi strašně silná žena! to byl tvůj první trasnfer? mě když se první nevyvedl, tak jsem byla na dně…
@helposhel @veri77 Kočky, díky moc
Ono to jde o dost lépe snášet, když už jednoho miláčka díky Repromedě máme doma. Jako jo, zamrzelo to. Já jsem dva dny byla na střídačku smutná a naštvaná. Ale teď už to je pryč a díváme se dopředu.
Jinak transfer to byl celkově pátý, první v tomto ivf.
@missy-m Ahoj, tak dnes ziskano 8 zralych oocytu. Nechali jsme v repromede 93 tisic (nechalo se mi udelat test panda za 5 litru), ale i tak palka
a ted cekani.
@missy-m Tak mě úplně vycucali
celkem 23 ocytů, z toho 23 zralých
Tak teď doufám, že i oplodnění, čekání do pátého dne a PGS proběhnount tak dobře. Asi jsi opravdu posillala energii ![]()
@adrusenkaaa Škoda, že jsme se tak skoro minuly, včera se mi udělalo zle a byla přes noc v nemocnici a i když jsem tlačila, že spechám, doktoři klídek pohoda kávička a tak byla lékařská zpráva pozdě a celé se mi to posunulo až na desátou… a v RM jsem pak ještě ležela dvou- kapačka na bolest, museli mi zvedat uměle tlak a mám náběh na OHSS.
@Ewangelle to je krasna uroda, taky moc drzim pesti
. Jinak vidis, pro telo je ivf sileny zahul, proto je dobre, ze druhe ivf hned nebude ![]()
@adrusenkaaa Tak moc držím pěsti, ať se všechny pěkně oplodní a bojují
A co je panda (krom toho bílo-černého medvěda)??? A teda slušná pálka
Pevně věřím a doufám, že teď už to k něčemu bude.
@Ewangelle No tak to je slušná úroda
Tak tfuj tfuj tfuj, ať všechny bojují
Já jsem na vás obě dvě strašně myslela. Nejen, že jsem věděla, že tam budete a pokukovala po všech, jestli to nejste vy (jestli jsem blbě čuměla na některou z vás, tak se omlouvám
), ale hlavně se mi vracely pocity ze srpna, kdy jsem byla na opu a nervy pracovaly, jak to všechno dopadne. A teda ty sis pěkně užila
To se ti udělalo zle kvůli stimulaci? Tak snad už to všechno bude dobrý.
Opatrujte se obě ![]()
@Ewangelle To nevadi hlavne ze jsi v poradku. Urcite tam miminko
to bylo ktere ivf pro Tebe? I predtim jsi mela tolik vajicek?
Příspěvek upraven 26.10.18 v 19:00
@kelynka dekuji, snad tam bude miminko
@missy-m dekuji
poslu Ti odkaz co je to Panda test https://www.repromeda.cz/…a-to-zjisti/
@adrusenkaaa Děkuji za odkaz. To jsou zase novinky. A zjistili vám něco nebo se na výsledky čeká dýl? No každopádně doufám, že ta trnitá cesta už bude mít ten vytoužený krásný konec v podobě zdravého miminka.
@missy-m dekuji Ti moc
ne budeme cekat na vysledky. Snad mi tam bobanci krasne ryhujou ![]()
@adrusenkaaa Ne, nikdy jich nebylo tolik- minule 18 a 11 zralých, a preďtím taky kolem jedenácti. Tohle je rekord ![]()
Skrz PGS poprvé prošly tři zpěti, ale byly jen dva KETy- u toho třetího mi přišel na sál říct, že umřelo
no a v druhém IVF všechno Ok, při druhém KETu i pozitivní test, ale skončilo to biochemickým
Takže teď už to prostě MUSÍ klapnout
Jak to máš ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.