1narozeniny

130
26.10.09 13:51

1narozeniny

Mám na vás velkou prosbu.
Malá bude mít v prosinci rok a já nevím co koupit. Má doma stašího bráchu takže plno věcí máme - odrážedlo na doma i na venek. Já sem si myslela na tříkolku s vodící tyčí, ale diskuse mě od toho odrazují. Hlavně bysme ji asi půl roku neužily a pak prej úplně praktické to není. Kočárek pro panenky kupovat nechci.
Nicméně pořád si pohrávám s myšlenkou, že trojkolka by to být asi měla, vždycky nám při klukovi chyběla a měli sme ji jen nachvilku pujčenou, ale byla to taková ta stará klasika- šlapátka uprostřed. Co si o tom myslíte. Máte nějaké tipy?Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
papu
26.10.09 14:25

Nevíme, ale potřebuju úplně stejnou radu :-)

Děti po 2 letch, takže všechno máme, i tu tříkolku (ale na vánoce bych jínekupovala, až na jaře).

Malá dostane aktivní stolek (ten Míša neměl) a pak od babi žirafu FP s aktivníma kostakama. Ale co k narozkám, netuším. Asi plyšáka a knížku :-)
Uvítám všechny tipy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.10.09 16:43

MAlej dostal trikolku s vodici tyci ke krtinam a od 8.mes jsme ji vyuzivali s pridavnym textil.sedatkem a ochrannou obruci…jsme spokojeni,bereme ji na kratsi vychazky,hriste,nakup…ted uz semozrejme bez obruce,malej ma 2+3/4 roku…slapat samostatne teda na tom moc nejde,spis na vozeni misto kocarku,sam si sleze,sam naleze…myslim,ze to je dobry darek…ELA

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.10.09 18:17

Ja trikolku s tyci taky doporucuji, vyuzivali jsme ji stejne jako Ela - cca od 10mesicu do 3 let. Bylo tam pridavne textilni sedatko pro male deti, ochrana kolem ditete, vse jde postupem casu sundavat az do samotne trikolky, ze ktere se sundal pevny spodek na nozicky a maly mohl slapat jako na kole. Syn ji mel velice rad, pouzivali jsme si mnohem vice nez-li kocarek. Nebo se taky osvedcilo auto ci motorka na dalkovy ovladac (do ktereho si deti sednou), v pozdejsim veku ovladatelne samostatne ditetem - vyuzivame jeste i ted (4roky), i kdyz prevahu ma uz opravdovske kolo a kolobezka. Ruzne drevene hlavolamy (jako ty z Ikey) jsou v oblibe nebo jak uz bylo psane aktivni stolek nebo od Chicco takove ty mluvici a zpivajici farmy nebo od FisherPrice mluvici pejsek, co dite uci pocitat a barvy apod. Je toho strasne moc…ale nevim, co mate a co by se libilo i tobe. Co jsem ti popsala, znam, protoze tyto hracky mame doma, takze za me(!) doporucuji, ale kazde dite je jine…

• Citovat
  • Upravit
6069
26.10.09 20:00

ahoj,
tak nevím zda poradím ale napíšu co naše dcera dostala v červnu k narozeninám - kořárek s panenkou (musím říct že si ho užívá a panenku taky), balon, mluvícího pejska od FP, nádobí z Ikea (nerez - asi pomsta pro mě - ha ha) , a stan na doma - taky sranda :)

Přeji ať dobře vyberete , pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
27.10.09 09:16

My koupili nočník, chodítko a krásnej dětskej velkej stan, kterej ted bere jako svuj domecek a nechce ho moc opoustet :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.10.09 13:13

Dík moc za super nápady, něco se určitě bude hodit. když ne na narozky tak na vánoce. U nás je to pořád ještě problém, že dítka nemají zatím vlastní pokojík, ani místnost na hračky, takže každá větší věc - stan ale i ta odrážedla jsou pak věci které obcházíme v obýváku. a že už toho přibývá. Naštěstí se rýsují pokojíky.

Když sem procházela diskuze narazila sem na toto http://www.quicksmartbaby.com/scuttle-bug/
a to mi přijde bezva - hlavně se mi líbí, že se to dá složit, někam zastrčit, takže i na rlzné výlety do auta mi to přijde ideální. Ikdyž vím, že roční dítko se mi na tom ještě neudrží.
Tak třeba sem vás inspirovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky