1. narozeniny a dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
25.2.14 21:12

Naše dcerka má narozeniny také skoro za měsíc. Máme pro ní koupenou panenku s kočárkem, odrážedlo, dřevěnou vkládačku se zvířátky, potom chceme koupit magnetickou knížku, pastelky do vany, látkový stan s balónkama, nafukuvací skákadlo, vzdělávací hru s tvary a zvířátky, plyšovou minie, figurky zvířátek od FP, a pak samé praktické věci :D (jako hrneček, oblečení, boty a podobně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
25.2.14 21:21

A dort už máme vybraný a objednaný..
bude piškotovej korpus, karamelovo-máslový krém, potažený hmotou a ozdobený…přesně tento..jen bude udělaný víc do růžovo-fialovo-červena
 http://www.ollies.cz/…ort-16-38386

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
25.2.14 21:23

@lucenka jee a nemas foto toho dortu? Pripadne recept:-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
25.2.14 21:27

@Janca.Nikca to nafukovaci skakadlo me zaujalo, nemas prosim odkaz, jak to vypada? dort je luxusni, to budou krasne fotky, ale bude ho moci jist i mala? Uz me taky napadlo, ze udelam sama ovocny dort pro malou k jidlu a objednala k tomu nejaky detsky marcipanovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.2.14 21:48

@Janca.Nikca uzasnej dort. Myeli s krteckem a skoro celou postavu snedl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.2.14 21:55

@tyna.andilek tady je, ale nelekni se :) jsem na zdobení dřevo a ještě jsem ten den vůbec nestihala (dělala jsem ještě další 2 dorty pro další oslavence).
Recept si z hlavy nepamatuju (teda spíš množství surovin, teď už ho dělám od oka). Vím, že se rozvaří jablka, podle chuti osladí (případně dá skořice, ale já jí kvuli alergii nemůžu), pak se to zahustí vanilkovým pudingovým práškem a naleje do formy vyložené piškoty. Nahoru jsem dala bílou čokoládu, aby se ten papír nerozmočil (dala se dobře sloupnout, takže kluk jí neměl). Kdyztak zítra dohledám to množství jablek.

• Citovat
  • Upravit
215
25.2.14 22:12

@tyna.andilek
odkázek tady http://www.limpopo.cz/…5x50-cm.html
malá ho bude určitě baštit..proč by ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
25.2.14 22:32

@lucenka ten je peknej! kde se da sehnat takovy jedly papir?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.2.14 22:35

@tyna.andilek díky :) kupovala jsem ho přes mimibazar. Měli jich tam nejvíc na výběr.

• Citovat
  • Upravit
439
25.2.14 22:35

@Janca.Nikca to je pekny to hopsadlo! O tom taky popremyslim:-)

No ja jen jestli ten dort neni pro mimco moc tezky? ale ono toho stejne moc asi nezbasti, ale je krasny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
25.2.14 22:45

@tyna.andilek sice píšou že je až od 3 let ale koukala jsem na něj v hračkárně a paní říkala že hodně lidí ho kupuje už dříve..a sestřenka ho má pro děti a dostaly ho také k 1.narozeninam a vyblbnuli se na nem nejvic..
těžký asi ne..je to piškot a trochu krému a ten malá už jedla a chutnal ji a nic ji nebylo..
i když ona sní co vidí a dokud je plnej stůl jídla tak bude jíst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.2.14 23:12

@Janca.Nikca vy budete mít narozeniny jak vánoce :mrgreen:
Dort řešíme u dětí tak, že přímo v ten den narozenin dostanou mnou vyrobený, tedy nějaký ten piškoťák s ovocem nahoře, na víc se jaksi nezmůžu :oops: většinou jsme ten den jen my, případně naši. Oslavu s dětmi mívá většinou o víkendu a tam už objednávám ten barevný marcipánový - u nás to děti normálně jí, mám známou, co dělá výborné, odlehčený krém.. tu barevnou hmotu nikdo nejí, to je úděsně sladký

• Citovat
  • Upravit
lucenka
25.2.14 23:17

@madi bych se u vás měla královsky - miluju tu barevnou přeslazenou hmotu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2363
25.2.14 23:20

@Allons-y ahoj, ty máš doma to fotoalbum? Jaký je, je to nějak vyztužený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
25.2.14 23:20

@madi Vánoce zas až za pár měsíců :)
taky budeme slavit o víkendu a to tu bude dost lidí…
jinak my tu hmotu budeme mít dělanou domácí tak není tak sladká tak se dá jíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect